• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aklinialirimsmile Wowww 200lere geldinnnnn:teytey::dance:

Anowwwwwww neolduki.. hayirdir
Safak degil aslinda sizinki mehtap :lepi:

olsun ben yine yaazmak stedim şafak:1 mehtap:1kaydirigubbakcemile3:lepi:

dişim çok ğarıyor ve yanağım şişmiş durumda ya sağ tarafım boşluğum çok ağrı yapıyor ve çokkkkkkkkkkk uykusuzm bebişim yabilmiyorumkismile:1ninca::bbo:

ay dün yazdım canım yaa genel bi sıkıntı değil bizimki, ptesi akşamı şirketten arkadaşlarla dışarı çıktık, gece dönüşte araç beklerken sıkıntı yaşadık biraz panik havası vardı, o arada aradı nişanlım da konuşamadım hem kalabalığın gürültüsünden hem o panik havasından, yai konuşmaya çalıştım ama aklımı ona veremediğimi anladı, hadi kapatıyorum görüşürüz sonra dedi sıkıntılı sinirli bi sesle kapattı :çok üzgünüm: dedim kesin kızdı aramaz bi kaç gün, inatçıdır sinirlidir çünkü normalde de orda daha beter oldu, kafaya takabilecek zaman oldugu için herşeyi.. inşallah arar bugün :Saruboceq:

inşallah öyledir canım ya arasın da müsait bi anımda konuşabileyim yaa kaç gün oldu adam gibi konuşamıyoruz:çok üzgünüm:

hoşgeldiiinnnn opuyorumnanaktan
Bugun aricak seni.. uzun uzun konusacaksiniz.. beni dinle :lepi:

ay dün yazdım canım yaa genel bi sıkıntı değil bizimki, ptesi akşamı şirketten arkadaşlarla dışarı çıktık, gece dönüşte araç beklerken sıkıntı yaşadık biraz panik havası vardı, o arada aradı nişanlım da konuşamadım hem kalabalığın gürültüsünden hem o panik havasından, yai konuşmaya çalıştım ama aklımı ona veremediğimi anladı, hadi kapatıyorum görüşürüz sonra dedi sıkıntılı sinirli bi sesle kapattı :çok üzgünüm: dedim kesin kızdı aramaz bi kaç gün, inatçıdır sinirlidir çünkü normalde de orda daha beter oldu, kafaya takabilecek zaman oldugu için herşeyi.. inşallah arar bugün :Saruboceq:

inşallah öyledir canım ya arasın da müsait bi anımda konuşabileyim yaa kaç gün oldu adam gibi konuşamıyoruz:çok üzgünüm:

hoşgeldiiinnnn opuyorumnanaktan

hoşbulduk tatlım sıkma canını belki müsait olamamışdır canım ya bugün arar canım üzülme

olsun ben yine yaazmak stedim şafak:1 mehtap:1kaydirigubbakcemile3:lepi:

dişim çok ğarıyor ve yanağım şişmiş durumda ya sağ tarafım boşluğum çok ağrı yapıyor ve çokkkkkkkkkkk uykusuzm bebişim yabilmiyorumkismile:1ninca::bbo:

çok geçmiş olsun tatlım izin alıp bi doktora gitsen intihap kapmıştır belki

COGU GITTI AZI KALDI DIYENLER
( 230/81 ARASI )
:lepi: $AFAK SAYAN GÜZEL KIZLARIMIZ :lepi:

dfaf.gif
:nazar:95 FLOWERB :nazar:
dfaf.gif

dfaf.gif
:nazar:98 0306
2008 :nazar:
dfaf.gif

dfaf.gif