- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #97.161
ahh ne güzell canım temelli geldiği günleride görün inşallah...rabbim herkese göstersin.biter canım biter merak etme sayılı gün çabuk geçer derler ama palavra iki kat yavaş gerçer ..delerde geçer ama geçer merak etme...evet cnm yapmaya çalışıoz işteee haklısın bitanem yaaa dünya telaşı işte herkesin kendine göre derdiii varr gerek büyük gerekse küçükk benim de aşkım sabaha karşı gelio kız izine şafak 206 oldu bu aradaaa biter demii gamzem yhaaaa opuyorumnanaktan
sağol canım hepimiz için iyi olmuş bu topik bende tüm derdimi tasamı buraya bırakıyordum ozamanlar şimdi sizler içinde öyle olması çok güzel ..sahip çıkmışsınız ada etmişsiniz benim topiği topik benden çıktı artık sizlerin ...güle güle kullanınii aksamlar canim..
Asil sana tesekkür ederiz.. Güzel bir topic acmissin,,, Sayfalara bak.. masallah.. Insallah sizde bir an önce rahat edersiniz.. :Saruboceq:
$afak atarsa 113 turkbayragi
şafağına maşallah cnmmm =)
senn ilk geldiğin günü dün gibi hatırlıom cnmm kıvranıodun nasıl geçer dieeee opuyorumnanaktanveeee ŞAFAK 299 :lepi: delikafadulden
Allah'ım şaka gibi... daha dün gibi hatırlıyorum buraya geldiğim günü.. şafağım 450lerdeydisempatiksalakcinni
inşallah bundan sonrası da çarçabuk geçip gider,sağsalim bitanecik aşkıma kavuşurum... hepimiz kavuşuruzz:Saruboceq:
seni çok seviyorum canım aşkımmmmm :asigim:
yar saçların lüle lüle, 300'ler sana GÜLE GÜLEEE :lepi:
bende seni öpüorum cnm ii geceler ve geçmiş olsun gamzemopuyorumnanaktankızlar çıkmam lazım artık hastayım walla kafamı ayakta zor tutuyorum kusuruma bakmayın artık ..topik sizin artık güle güle kullanın bende arada bir böyle misafiriniz olurum ....çok yürekten dua ediyorum rabbim askerlerimizi korusun sevdiklerine sağlıcakla döönsünler...iyi geler herkese kendinize iyi bakın canınızı sıkmayın .öpüyorum
senn ilk geldiğin günü dün gibi hatırlıom cnmm kıvranıodun nasıl geçer dieeee opuyorumnanaktan
turkbayragiKARANLIKTAN AYDINLIĞAturkbayragi
HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞENLER
:gitme:**(....460_230....)**:gitme:
...251 nefesim...
...261 saysaybitmiyor...
...288 kelebek1238...
...293 choqşeqer...
...299 thetis...
...299 siyahincim...
...299 miracle07...
...299 wbluebluew...
...299 tepkiselmi...
turkbayragi...301 melegim...turkbayragi
turkbayragi...301 Queen ...turkbayragi
turkbayragi...303 rcd...turkbayragi
turkbayragi…304 qizz…turkbayragi
turkbayragi…327 xdurux…turkbayragi
turkbayragi...343 pissy...turkbayragi
turkbayragi...344 zeynelim...turkbayragi
turkbayragi…409 cagla22…turkbayragi
turkbayragi…410 sevgilim_benim…turkbayragi
turkbayragi…411 _kvsr_...turkbayragi
turkbayragi…411 umursuna…turkbayragi
turkbayragi…411 mesutugba…turkbayragi
turkbayragi…411 mmeerraall…turkbayragi
hihoyyytumutla mehtaP bekLeyenLerhihoyyyt
:lepi:cagla22===>17:lepi:
:lepi:nefesim===>17:lepi:
:lepi:wbluebluew===>56:lepi:
...HERŞEY VATAN İÇİN...
BİRGÜN GELECEK BİRGÜN KALACAK
Günaydin arkadaslarrr olumunekankayizsmile
$afak 113 turkbayragi
günaydın kızlarrr
güzeller günaydınnaber nasılsınız? benimkinin inadı tuttu tahmin ettiğim gibi aramadı dün kafamçokkarıştı
Günaydin cnm nasilsin? Senin $afagin 1 dimi :lepi:günaydın kızlarrr
Ama canim yogun oldugu icindir belki.. zaten ondan öncede 2 gun arayamamisti ya..güzeller günaydınnaber nasılsınız? benimkinin inadı tuttu tahmin ettiğim gibi aramadı dün kafamçokkarıştı
Aynen.. sendemi asker bekliyorsun:uhm:valla çok zor allah sabır versin..
Günaydin cnm nasilsin? Senin $afagin 1 dimi :lepi:
Ama canim yogun oldugu icindir belki.. zaten ondan öncede 2 gun arayamamisti ya..
Negatif düsünme cnm hemen..
Aynen.. sendemi asker bekliyorsun:uhm:
aklinialirimsmile Wowww 200lere geldinnnnn:teytey::dance:günaydın kızlarrrrr
şafak 299 mehtap 59:teytey::teytey:
Anowwwwwww neolduki.. hayirdirii değilim bebişim ya evet şafağım 1 adana'ya selamlarkaydirigubbakcemile3:lepi:sositososito
mervecim nasılsın tatlım bayılıyorum sizin bu resminize ya
bend ehiç ii değilim sen nasılsın canım
hadi ya kötü olmuş onuda anlamalısın müsait olduğu anda arayıp ilk fırsatta seninle konuşmak istiyor sesini duymak,eyfinin yerine gelmesini sağlıyor canım üzülme ama bugün arar inşallah nazları bize hepkaydirigubbakcemile3
Günaydin cnm nasilsin? Senin $afagin 1 dimi :lepi:
Ama canim yogun oldugu icindir belki.. zaten ondan öncede 2 gun arayamamisti ya..
Negatif düsünme cnm hemen..
Aynen.. sendemi asker bekliyorsun:uhm:
günaydın kızlarrrrr
şafak 299 mehtap 59:teytey::teytey:
ii değilim bebişim ya evet şafağım 1 adana'ya selamlarkaydirigubbakcemile3:lepi:sositososito
mervecim nasılsın tatlım bayılıyorum sizin bu resminize ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?