Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Aaaa neyden korkuyosunki.. ben başım ağrısa koşa koşa giderim doktora.. korkma doktorlardan hastaneden cnm :teselli:
ayy keske bende oyle olsam vallaha..
bakalimmm.. belki askim yanimda olursa korkmam bundan sonra :)
hayirlisi :)
Dün kayinvalidemi aradim.. telefonda koptuk yaaa... gül gül karnimiz agridi..
Fazla aramiyom.. 1.5 ayda bir falan.. her aradigimdada kopuyoz :lepi:
Askimda tabiki mutlu oluyo her aradigimda.. annesi demis karakiz aradi beni diye.. Hemen eSim bana döndü.. ahh annemimi aradin.. cok mutlu olmus vs :lepi:

1,5 aymıı nie okadar sık arıyon kızzsırnaşık şey
ne az arıyon cidden ya madem aranız iyi arayı açmadan arasana kuzum bak eşinde mutlu oluyomuş daha mutlu olurr

1,5 aymıı nie okadar sık arıyon kızzsırnaşık şey
ne az arıyon cidden ya madem aranız iyi arayı açmadan arasana kuzum bak eşinde mutlu oluyomuş daha mutlu olurr
Yok kiz iyi böyle.. yoksa ömür boyu öyle isterler.. basta nasil yapiyosan ona alisirlar :))
ya 1.5 ay gercekten cok fazla.. aricam diyom unutuyom..
Bundan sonra ayda 1 aricam "annemi" :lepi:

seni seni planlı yapıosun hee naniknanik
bende aramıyom ne zamandır trip atıyorum o beni arıyor sitem ediyor kızım aramıyo ben arayım bari yeni nesil böyle diyorrzemuszemus
aynennnnnnnn en iyisi vallaha..
Kiymetimizi bilsinler.. Ogullarina bakicaz ömür boyu dimi ama :lepi:
Sen nasilsin kayinvalidenle? Araniz nasil

aynennnnnnnn en iyisi vallaha..
Kiymetimizi bilsinler.. Ogullarina bakicaz ömür boyu dimi ama :lepi:
Sen nasilsin kayinvalidenle? Araniz nasil

bende çok sıkı fıkı olmayı sevmiıyorum zaten canım ilk zamanlar fazla yanaştım sonra mesafesi korudum böylesi daha iyi..
yani ben çok aramam kayınvalidemi ama onlar hergün ararlar beni akşam işten gelince
tek gelin olduğum için çok düşüyolar üzerime maşallah

Ohhh masallah canim.. allah bozmasin.. mesafeli olmak daha iyi canim.. ara sira daha cok yaklastigin zaman, cok cok mutlu oluyorlar :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…