- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #97.241
Ayy burdada oyle... hemde cooooooook sogukkkk
heyaaaaaaaa.. kis gecsin bi yaaaaaaaaaa...Burda soğuk yok da güneş de yok dün ne güzeldi...
Kış gelip geçsin hemen yazda geçsinnnnn aşkım gelsinnn:asigim:
heyaaaaaaaa.. kis gecsin bi yaaaaaaaaaa...
Ayy dogum gunum yaklasti beaaaaaaaaaa.. yaslaniyoreeeeeeeee kafamçokkarıştı
Selam kızlar ne var ne yok bakalım
iyilik cnm.. senden naber.. askerin nasil?Selam kızlar ne var ne yok bakalım
heyyyaaaa yapin dogum gunu partisiiii :lepi:Ne zaman doğum günün babykee parti yapalım sana burdaaaadelikafadulden
kaçlısınn??
iyilik cnm.. senden naber.. askerin nasil?
Safak kac?
heyyyaaaa yapin dogum gunu partisiiii :lepi:
13 kasim dogum gunum.. ben 1982liyim :hulya: :hulya: :hulya:
hoşbuldum şekerim iyiyim yaHoşgeldin duygu
ne olsun bol sıkıntı stresss senden ne haber??
iyiyim babikim akerim de iyi çok şüküriyilik cnm.. senden naber.. askerin nasil?
Safak kac?
heyyyaaaa yapin dogum gunu partisiiii :lepi:
13 kasim dogum gunum.. ben 1982liyim :hulya: :hulya: :hulya:
hoşbuldum şekerim iyiyim ya
sen niye sinir stres yaptın kız
ay ne bileyim bu aralar içimden mutlu olmak iyiyim demek gelmiyor tatlım:bbo:
Tesekkür ederim cnm benim olumunekankayizsmileaz kalmış cnm yaparızzzz nolcakkkcokacimcoook ay neden bi pasta ifadesi yok şurdaa:uhm:
82 limii hiç göstermiyom babykem yaa maşallah sana
Ahhh evet net olarak yazicidan ögrensin. bi bakarsin 100lerdesin anowwwww:lepi:hoşbuldum şekerim iyiyim ya
sen niye sinir stres yaptın kız
iyiyim babikim akerim de iyi çok şükür
şafak benim muhtemelen yanlış benimkiyle anlşamıyoruz bir türlü fazla sayıyorsun diyor. Ben tekk tek gün sayıyorum tutmuyor kafam karışmış durumda. Yazıcısından öğrenecek bakalım ne çıkacak :bbo:
Ama benim hesabıma göre bugün 209 :1rolleyes:
doğum günü çocuku seniiiii yaklaştı he bakalım senin ke ne sürpriz yapıcak kaydirigubbakcemile2
ay ne bileyim bu aralar içimden mutlu olmak iyiyim demek gelmiyor tatlım:bbo:
arada bir esiyorlar işte öyle bende kendimi müziğe verdim deli gibi müzik dinleyesim var yine yalnız ve tek başıma
Gelenek bozulmadı..Yine bir çarşı yine kavga..Üstelik bukez bitsin yeter artık dedik mafoldumben
Gelenek bozulmadı..Yine bir çarşı yine kavga..Üstelik bukez bitsin yeter artık dedik mafoldumben
incimm noldu yaaa :1shok:
kız delirmeee ne ayrılmasuııııııı eyvahedigeldismilekorkutma beniii ayrılıklarr beni çok korkutuyo hiç sevmiom ayrılıklarııııııı :umursamaz:
Okadar çok canım acıyo ki kızlar
Okadar çok canım acıyo ki kızlar
ay inşallah babikim ya boshayallersmileAhhh evet net olarak yazicidan ögrensin. bi bakarsin 100lerdesin anowwwww:lepi:
Vallaha galiba carsilar 3 hafta icin kitlenmis.. komutan oyle demis.. kucuk kucuk denetlemeler oldugu icin.. ama bazen Dümenden diyorlar bakalim..
Cikarsa biseyler yapar bakalim :lepi:
Dogum gunde nette girsin yeter benim icin aslinda..ama aksam uzulurum kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?