- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #97.181
aklinialirimsmile Wowww 200lere geldinnnnn:teytey::dance:
Anowwwwwww neolduki.. hayirdir
Safak degil aslinda sizinki mehtap :lepi:
Bugun aricak seni.. uzun uzun konusacaksiniz.. beni dinle :lepi:ay dün yazdım canım yaa genel bi sıkıntı değil bizimki, ptesi akşamı şirketten arkadaşlarla dışarı çıktık, gece dönüşte araç beklerken sıkıntı yaşadık biraz panik havası vardı, o arada aradı nişanlım da konuşamadım hem kalabalığın gürültüsünden hem o panik havasından, yai konuşmaya çalıştım ama aklımı ona veremediğimi anladı, hadi kapatıyorum görüşürüz sonra dedi sıkıntılı sinirli bi sesle kapattı :çok üzgünüm: dedim kesin kızdı aramaz bi kaç gün, inatçıdır sinirlidir çünkü normalde de orda daha beter oldu, kafaya takabilecek zaman oldugu için herşeyi.. inşallah arar bugün :Saruboceq:
inşallah öyledir canım ya arasın da müsait bi anımda konuşabileyim yaa kaç gün oldu adam gibi konuşamıyoruz:çok üzgünüm:
hoşgeldiiinnnn opuyorumnanaktan
ay dün yazdım canım yaa genel bi sıkıntı değil bizimki, ptesi akşamı şirketten arkadaşlarla dışarı çıktık, gece dönüşte araç beklerken sıkıntı yaşadık biraz panik havası vardı, o arada aradı nişanlım da konuşamadım hem kalabalığın gürültüsünden hem o panik havasından, yai konuşmaya çalıştım ama aklımı ona veremediğimi anladı, hadi kapatıyorum görüşürüz sonra dedi sıkıntılı sinirli bi sesle kapattı :çok üzgünüm: dedim kesin kızdı aramaz bi kaç gün, inatçıdır sinirlidir çünkü normalde de orda daha beter oldu, kafaya takabilecek zaman oldugu için herşeyi.. inşallah arar bugün :Saruboceq:
inşallah öyledir canım ya arasın da müsait bi anımda konuşabileyim yaa kaç gün oldu adam gibi konuşamıyoruz:çok üzgünüm:
hoşgeldiiinnnn opuyorumnanaktan
olsun ben yine yaazmak stedim şafak:1 mehtap:1kaydirigubbakcemile3:lepi:
dişim çok ğarıyor ve yanağım şişmiş durumda ya sağ tarafım boşluğum çok ağrı yapıyor ve çokkkkkkkkkkk uykusuzm bebişim yabilmiyorumkismile:1ninca::bbo:
Günaydın kızlarr..
Mutlu mutluu sabahlar..
Şafağımm 31 :hooray:
Aşkımı görcem bugün netteee :teytey:
aşkım geldiiiii yawrum babykem çok mutluyum =)
Yihaaaaaaaaaaaaaaa :sm_cool: :teytey: :sm_cool:Günaydın kızlarr..
Mutlu mutluu sabahlar..
Şafağımm 31 :hooray:
Aşkımı görcem bugün netteee :teytey:
günaydın canım tam 1 ya 1 gün kalmış darısı başımıza
Yihaaaaaaaaaaaaaaa :sm_cool: :teytey: :sm_cool:
Yihaaaaaaaaaaaaaaa :teytey: :sm_cool: :teytey:aşkım geldiiiii yawrum babykem çok mutluyum =)
Benimkide 2 gun sonra oyleee :teytey:şafak 111 turkbayragi
şafağa bak beeeee sengözlerimebaksanab
Gnydınn kuzumm 30 dan geriye saycamm artıkınn yuppiii... Allah ım sizlerede tez zmanda nasip etsin bu duyguyuu :Saruboceq:
bize daha çok var yaaaa şafağım 206 eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?