• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet cnm yapmaya çalışıoz işteee haklısın bitanem yaaa dünya telaşı işte herkesin kendine göre derdiii varr gerek büyük gerekse küçükk benim de aşkım sabaha karşı gelio kız izine şafak 206 oldu bu aradaaa biter demii gamzem yhaaaa opuyorumnanaktan
ahh ne güzell canım temelli geldiği günleride görün inşallah...rabbim herkese göstersin.biter canım biter merak etme sayılı gün çabuk geçer derler ama palavra iki kat yavaş gerçer ..delerde geçer ama geçer merak etme...

ii aksamlar canim..
Asil sana tesekkür ederiz.. Güzel bir topic acmissin,,, Sayfalara bak.. masallah.. Insallah sizde bir an önce rahat edersiniz.. :Saruboceq:

$afak atarsa 113 turkbayragi
sağol canım hepimiz için iyi olmuş bu topik bende tüm derdimi tasamı buraya bırakıyordum ozamanlar şimdi sizler içinde öyle olması çok güzel ..sahip çıkmışsınız ada etmişsiniz benim topiği topik benden çıktı artık sizlerin ...güle güle kullanın

şafağına maşallah cnmmm =)

bencede maşşallah diyelim allah nazarlardan saklasın kalanıda geçip gitsin herkesinki de inşallah

veeee ŞAFAK 299 :lepi: delikafadulden

Allah'ım şaka gibi... daha dün gibi hatırlıyorum buraya geldiğim günü.. şafağım 450lerdeydisempatiksalakcinni

inşallah bundan sonrası da çarçabuk geçip gider,sağsalim bitanecik aşkıma kavuşurum... hepimiz kavuşuruzz:Saruboceq:

seni çok seviyorum canım aşkımmmmm :asigim:

yar saçların lüle lüle, 300'ler sana GÜLE GÜLEEE :lepi:

kızlar çıkmam lazım artık hastayım walla kafamı ayakta zor tutuyorum kusuruma bakmayın artık ..topik sizin artık güle güle kullanın bende arada bir böyle misafiriniz olurum ....çok yürekten dua ediyorum rabbim askerlerimizi korusun sevdiklerine sağlıcakla döönsünler...iyi geler herkese kendinize iyi bakın canınızı sıkmayın .öpüyorum

veeee ŞAFAK 299 :lepi: delikafadulden

Allah'ım şaka gibi... daha dün gibi hatırlıyorum buraya geldiğim günü.. şafağım 450lerdeydisempatiksalakcinni

inşallah bundan sonrası da çarçabuk geçip gider,sağsalim bitanecik aşkıma kavuşurum... hepimiz kavuşuruzz:Saruboceq:

seni çok seviyorum canım aşkımmmmm :asigim:

yar saçların lüle lüle, 300'ler sana GÜLE GÜLEEE :lepi:
senn ilk geldiğin günü dün gibi hatırlıom cnmm kıvranıodun nasıl geçer dieeee opuyorumnanaktan

kızlar çıkmam lazım artık hastayım walla kafamı ayakta zor tutuyorum kusuruma bakmayın artık ..topik sizin artık güle güle kullanın bende arada bir böyle misafiriniz olurum ....çok yürekten dua ediyorum rabbim askerlerimizi korusun sevdiklerine sağlıcakla döönsünler...iyi geler herkese kendinize iyi bakın canınızı sıkmayın .öpüyorum
bende seni öpüorum cnm ii geceler ve geçmiş olsun gamzemopuyorumnanaktan

turkbayragiKARANLIKTAN AYDINLIĞAturkbayragi
HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞENLER
:gitme:**(....460_230....)**:gitme:

:nazar:...251 nefesim...:nazar:

:nazar:...261 saysaybitmiyor...:nazar:

:nazar:...288 kelebek1238...:nazar:

:nazar:...293 choqşeqer...:nazar:

:nazar:...299 thetis...:nazar:

:nazar:...299 siyahincim...:nazar:

:nazar:...299 miracle07...:nazar:

:nazar:...299 wbluebluew...:nazar:

:nazar:...299 tepkiselmi...:nazar:

gif_dividers_12.gif

turkbayragi...301 melegim...turkbayragi

turkbayragi...301 Queen ...turkbayragi

turkbayragi...303 rcd...turkbayragi

turkbayragi…304 qizz…turkbayragi

turkbayragi…327 xdurux…turkbayragi

turkbayragi...343 pissy...turkbayragi

turkbayragi...344 zeynelim...turkbayragi

gif_dividers_12.gif

turkbayragi…409 cagla22…turkbayragi

turkbayragi…410 sevgilim_benim…turkbayragi

turkbayragi…411 _kvsr_...turkbayragi

turkbayragi…411 umursuna…turkbayragi

turkbayragi…411 mesutugba…turkbayragi

turkbayragi…411 mmeerraall…turkbayragi

gif_dividers_12.gif

hihoyyytumutla mehtaP bekLeyenLerhihoyyyt

:lepi:cagla22===>17:lepi:
:lepi:nefesim===>17:lepi:
:lepi:wbluebluew===>56:lepi:

dalgalanan_bayrak.gif

...HERŞEY VATAN İÇİN...

:nazar: BİRGÜN GELECEK BİRGÜN KALACAK :nazar:

turkbayragiKARANLIKTAN AYDINLIĞAturkbayragi
HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞENLER
:gitme:**(....460_230....)**:gitme:

:nazar:...251 nefesim...:nazar:

:nazar:...261 saysaybitmiyor...:nazar:

:nazar:...288 kelebek1238...:nazar:

:nazar:...293 choqşeqer...:nazar:

:nazar:...299 thetis...:nazar:

:nazar:...299 siyahincim...:nazar:

:nazar:...299 miracle07...:nazar:

:nazar:...299 wbluebluew...:nazar:

:nazar:...299 tepkiselmi...:nazar:

gif_dividers_12.gif

turkbayragi...301 melegim...turkbayragi

turkbayragi...301 Queen ...turkbayragi

turkbayragi...303 rcd...turkbayragi

turkbayragi…304 qizz…turkbayragi

turkbayragi…327 xdurux…turkbayragi

turkbayragi...343 pissy...turkbayragi

turkbayragi...344 zeynelim...turkbayragi

gif_dividers_12.gif

turkbayragi…409 cagla22…turkbayragi

turkbayragi…410 sevgilim_benim…turkbayragi

turkbayragi…411 _kvsr_...turkbayragi

turkbayragi…411 umursuna…turkbayragi

turkbayragi…411 mesutugba…turkbayragi

turkbayragi…411 mmeerraall…turkbayragi

gif_dividers_12.gif

hihoyyytumutla mehtaP bekLeyenLerhihoyyyt

:lepi:cagla22===>17:lepi:
:lepi:nefesim===>17:lepi:
:lepi:wbluebluew===>56:lepi:

dalgalanan_bayrak.gif

...HERŞEY VATAN İÇİN...

:nazar: BİRGÜN GELECEK BİRGÜN KALACAK :nazar:

delikafadulden laydim tatlım benim ellerine sağlık bitanemmmopuyorumnanaktan
ağlıcam şimdi ya bir garip oldum:gitme: kendimi kırmızıda gördüğüme inanamıyorummm :lepi: şimdiki hedefimiz şafağı yarılamak zemuszemus

laydim ellerine sağlık.sonunda 300'ler bitti.ne bitmez günlermiş.herkes 'ne zaman sorsak 300 diyosun ' diyordu artık.oleyyy be.Darsı 200'lerin başınaaa delikafadulden:teytey:sırnaşık şey

güzeller günaydın :kahve: naber nasılsınız? benimkinin inadı tuttu tahmin ettiğim gibi aramadı dün kafamçokkarıştı

bend ehiç ii değilim sen nasılsın canım
hadi ya kötü olmuş onuda anlamalısın müsait olduğu anda arayıp ilk fırsatta seninle konuşmak istiyor sesini duymak,eyfinin yerine gelmesini sağlıyor canım üzülme ama bugün arar inşallah nazları bize hepkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarrr
Günaydin cnm nasilsin? Senin $afagin 1 dimi :lepi:

güzeller günaydın :kahve: naber nasılsınız? benimkinin inadı tuttu tahmin ettiğim gibi aramadı dün kafamçokkarıştı
Ama canim yogun oldugu icindir belki.. zaten ondan öncede 2 gun arayamamisti ya..
Negatif düsünme cnm hemen..

valla çok zor allah sabır versin..
Aynen.. sendemi asker bekliyorsun:uhm:

Ama canim yogun oldugu icindir belki.. zaten ondan öncede 2 gun arayamamisti ya..

ii değilim bebişim ya evet şafağım 1 adana'ya selamlarkaydirigubbakcemile3:lepi:sositososito

mervecim nasılsın tatlım bayılıyorum sizin bu resminize ya

günaydın kızlarrrrr

şafak 299 mehtap 59:teytey::teytey:
aklinialirimsmile Wowww 200lere geldinnnnn:teytey::dance:

ii değilim bebişim ya evet şafağım 1 adana'ya selamlarkaydirigubbakcemile3:lepi:sositososito

Anowwwwwww neolduki.. hayirdir
Safak degil aslinda sizinki mehtap :lepi:

bend ehiç ii değilim sen nasılsın canım
hadi ya kötü olmuş onuda anlamalısın müsait olduğu anda arayıp ilk fırsatta seninle konuşmak istiyor sesini duymak,eyfinin yerine gelmesini sağlıyor canım üzülme ama bugün arar inşallah nazları bize hepkaydirigubbakcemile3

ay dün yazdım canım yaa genel bi sıkıntı değil bizimki, ptesi akşamı şirketten arkadaşlarla dışarı çıktık, gece dönüşte araç beklerken sıkıntı yaşadık biraz panik havası vardı, o arada aradı nişanlım da konuşamadım hem kalabalığın gürültüsünden hem o panik havasından, yai konuşmaya çalıştım ama aklımı ona veremediğimi anladı, hadi kapatıyorum görüşürüz sonra dedi sıkıntılı sinirli bi sesle kapattı :çok üzgünüm: dedim kesin kızdı aramaz bi kaç gün, inatçıdır sinirlidir çünkü normalde de orda daha beter oldu, kafaya takabilecek zaman oldugu için herşeyi.. inşallah arar bugün :Saruboceq:

inşallah öyledir canım ya arasın da müsait bi anımda konuşabileyim yaa kaç gün oldu adam gibi konuşamıyoruz:çok üzgünüm:

günaydın kızlarrrrr

şafak 299 mehtap 59:teytey::teytey:

hoşgeldiiinnnn opuyorumnanaktan

ay teşekkür ederim burcum ya iyiyim diyelim iyi olsun aşkımın çarşıları 15 günde bire düşmüş tam hafta sonu çıkacak artık derken 15 günde bir diyorlar ona sıkıldım birazcık sen nasılsın canım

Back