- 13 Şubat 2013
- 660
- 1.000
- 333
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #97.141
annene allah şifa versin canım
bizimde bi işimiz olsa hayırlısıyla düğün olcak dediğin gibi maddiyat önemli biraz birikim yapmak lazım 2 yıl sürer gibi geliyor bizimm içinde
inşallah hepimiz aşkımızın eşi oluruz oluruz:)
Amin canım
Biz bu Haziran ya da Ağustos olsun istiyoruz düğünümüzü çünkü yıllar oldu böyle gizli saklı babamlardan zor oluyor kocaman insanlar olduk o 30 yaşında nerdeyse zor geliyor ben devlete bağlıyım ama o özelde . Kısmet bakalım belki yurt dışına gideriz...
İnşallah Allah sevdiklerimize kavuştursun. Sizin hakkınızda da ne hayırlısıysa öyle versin canım. İnşallah en kısa zamanda evlenirsiniz...
[ı]canım listen için sağol eline sağlık[/ı]
ben çıkıyorum canlar görüşürz dikkat edin kendinize
canım benim ya zordur allah hepimizin yanında olsun
ben kaçtım öpyrummolumunekankayizsmile
gamzem cnmmm beğendin mii bitanem babykem den devraldım fikir babykemin yaniii onun ellerine sağlık bendee yapmaya çalışıom işte bitanemmm ama özletion sen kendiniii ben seniii çok özlemek yaaa hatta geçen gün topikde dolaşırken aklıma geldin cnm nerde bu kız diorum bendeeListelerrr harikaa bayıldımmm benim acemice yaptığım ilk listeler şimdi çok çok güzel olmuşlar kızlar allah razı olsun sizden
gamzem cnmmm beğendin mii bitanem babykem den devraldım fikir babykemin yaniii onun ellerine sağlık bendee yapmaya çalışıom işte bitanemmm ama özletion sen kendiniii ben seniii çok özlemek yaaa hatta geçen gün topikde dolaşırken aklıma geldin cnm nerde bu kız diorum bendeeklava:
BENDE SİZLERİ ÇOK ÖZLÜYORUM zor günlerdi ama özleniyor dostluğunuz....napalım canım ekmek peşindeyiz toparlanmaya çalışıyoruz borç dert derken girmeye fırsat bile olmuyor bide biliyosunuzdur elişi siparişi yaptığım için devamlı elişi yapıyorum fırsat olmuyor ama sizler için herzaman duacıyım .listeleri gerçekten çok beğendim hala devam ediyor olmasıda beni çok mutlu etti bu kadar süre devam edebileceğini tahmin etmiyordum açıkcası ellerinize sağlık
BENDE SİZLERİ ÇOK ÖZLÜYORUM zor günlerdi ama özleniyor dostluğunuz....napalım canım ekmek peşindeyiz toparlanmaya çalışıyoruz borç dert derken girmeye fırsat bile olmuyor bide biliyosunuzdur elişi siparişi yaptığım için devamlı elişi yapıyorum fırsat olmuyor ama sizler için herzaman duacıyım .listeleri gerçekten çok beğendim hala devam ediyor olmasıda beni çok mutlu etti bu kadar süre devam edebileceğini tahmin etmiyordum açıkcası ellerinize sağlık
ii aksamlar canim..
Asil sana tesekkür ederiz.. Güzel bir topic acmissin,,, Sayfalara bak.. masallah.. Insallah sizde bir an önce rahat edersiniz.. :Saruboceq:
$afak atarsa 113 turkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?