canım sen ortalama 36 günde bi adet oluyosan muhtemel adet tarihin 11 ocak yumurtlama gününde bu tarihe göre senin yaklasık olarak ayın 23 üyle 30 u arası yumurtlaman galiba ama adet düzensizliği olduğu için erken yada geçte yumurtlayabilirsin
allah ceniiiiiiiii almaya emiiiiii:roflol:
saat kaç olmuş hala buradamısınız siz bakim bu nasıl çocuk yapmak böyle uşak muşak olmaz gidin hade kocalarınızın yanına bakem:)))
bugün ayın 24 mirmirmirmirmirmirmirmir nasıl yani ya mirmirmirmir yani ben yumurtlama dönemindemiyim :teytey: heheytt kızlar dua edin dua bu akşam tutturucaz inşallah
ya aslında sen bana 7 aralıktan önceki adet tarihinide yaz otomatik hesaplayıcıdan bakıyım
bugün ayın 24 mirmirmirmirmirmirmirmir nasıl yani ya mirmirmirmir yani ben yumurtlama dönemindemiyim :teytey: heheytt kızlar dua edin dua bu akşam tutturucaz inşallah
kızlar bu arada folik asit içiyomusunuz siz
akrep derya baharcan sızler kac yıllık evlısınız merak ettım kız:sm_confused:
kız derya bende içiyom valla bebek haberini alırsam bi keyis sigarası içip bırakıcam
kız derya bende içiyom valla bebek haberini alırsam bi keyis sigarası içip bırakıcam
hıç anne adaylarına yakışıyormu sıgaraklava:
folik asit ne ben sigarada başka bişey içmiyom valla hehe bebek olunca onuda bırakçam delikafadulden
kız derya masallahh 10 yıllıkmı nice 10 yıllar canım insallah mutluluklar
kız eskimişsin kkızzz
yas kac senin