İşte buduurrr..Bizim yerimiz

Baharcan16, my_little_cookies_wait, semiramis27 kızlar niye sohbete katılmıyonuz bakıyonuz ordan öyle hadi yazın kızlar

ama benim sıvı belli olmaz şimdi :))))) spermler var orda :)))))

canım benim yumurtladığın zaman yumurta akı gibi sünen yapışkan bi akıntın olur varmı bide folikasite baslayın hepiniz acil hamile kalmadan öncede kullanılması gerekiyo plansızsa tamam çok sorun diil ama iyi etkileri var yarın herkes gitsin alsın lütfen reçete yazıyorum folicplus 3 çarpı 1 tamammıklava:

şu anlıyamam ama yumurta akı gibi akıntı dimi şu an spermler var :)))))))

bence senin yumurtlama zamanın kafanı takma şimdi hiç düşünmemeye çalış günaşırı çalışmaya devam olucak bu ay hepimizin Allahın izniyle..Gerçi annem küçüksün daha diyo ama bak sen benim yaşımdayken oğluşun 5 yaşındaymış ne güzel

şimdi hiç oynama canım sipermlerini elleme
ama bi baksan ayırt edersin bence böyle süner yapıs yapıs olur anlasılır cok net
ama senin içinde siperm var şimdilik karısma yarında kontrol edersinşakkıdı

baharcan kac yasındasın kız anen kücüksün diyo neden evlendirdi
e madem evlendin cocuk yap genc cocuk yapmak daha iyi büyüdüğünde a annen nekadar güzel ve genc derler :))))))))))))

kızlar bişey daha sorucam insanlar ayda bir tanemi yumurta yumurtlar hani yumurtlama günü falan diyolarya ama ben okuyorum bazıları doktora gittim 9 tane yumurtam olgunlaşmış falan diyo anlamıyorum sadece bi günmü yumurtlama oluyo ve arka arkayamı yumurtlanıyo

deryacım kız sen bikere hamilelik yasamıssın allah sana bagıslasın ilh hamileliğinde ne hissetmiştin neler olmustu hatırlıyon mu kızzzzzzzz delüüüü cahal gibi bize soruya dahaaa:))))))))))))))))))))))))))))

şimdi canım aslında tek bi yumurta yeterliymiş fazlasıda göz cıkarmaz ama cok fazlada olması iyi değilmiş onu doktor kontrolunde ayarlarlar ama birden cok yumurtlanır
birden cok yumurtlamasıda gerekli değil 1 tane olsun saglam olsun
önemli olan buymus kaydirigubbakcemile5

canım o kadar cahildimki hiçbişeyden haberim yoktu hamile kaldımmı kaldım sade hatırladığım tek şey var hiç istifra etmemiştim:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…