- 5 Kasım 2008
- 1.215
- 0
18 ocak en son ama adetim düzensiz benim bilmemki yumurtlamışımmıdır şimdi hesaplasanıza benimkini
nasıl ocak ya aralıkta değilmiyiz biz 18 ocaktamı olucan yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
18 ocak en son ama adetim düzensiz benim bilmemki yumurtlamışımmıdır şimdi hesaplasanıza benimkini
valla derya tam canlı yayın seklınde olmus yanıkaydirigubbakcemile5.neyse ınsallah olmustur.ben yatıyorum artık arkadaslar tabı uykum gelırse hala uyku duzenımı tutturamadım turkıyede.herkese ıyı uykular......
ağzın bal yesin emi senin seninde ikiz oğlan ola kerticez onları kızz :))))
nasıl ocak ya aralıkta değilmiyiz biz 18 ocaktamı olucan yani
beşik kertmesi yapcaz şakkıdı
ama benim oglanlar senin kızları begenirmi bakalım
ben cocuklarıma siz cok özelsiniz sizi dünyya getirene kadar neler cektim derim kızlarını alsalarda kaynanayım ogullarımla birlikte kalırım o iki cadıya yem etmem ogluslarımı
-tatlicadiarzu-
son bı soru sorup kacacagım kızlar.beraber olduktan sonra hanı kalkmıyoruz ya ben uzun bı sure yatıyorum sonra kalktıgımda valla hersey dısarı cıkıyor gıbı oluyor yanı bu spermlerın ıcerı gıdıp gıtmedıgınden bıle suphelıyım yanı.bu normalmı yanı sızdede oylemı oluyor.
son bı soru sorup kacacagım kızlar.beraber olduktan sonra hanı kalkmıyoruz ya ben uzun bı sure yatıyorum sonra kalktıgımda valla hersey dısarı cıkıyor gıbı oluyor yanı bu spermlerın ıcerı gıdıp gıtmedıgınden bıle suphelıyım yanı.bu normalmı yanı sızdede oylemı oluyor.
anaaa derya hos geldın umarum ısabetlenmışsındır:tomato: :roflol::roflol::roflol:
dua et canım bu gece bana dua et rüyamda test gördüm geçen akşam yapmışım bi baktım iki çizgi inanamadım gözlerimi ovuşturup bidaha baktım yine iki çizgi bu sefer daha belirgindi uyanmışım dualarınızı eksik etmeyin bende sizler için dua ediyorum hep
ılahı arkadasım ordan mıdeye gıtcek degılya tabıkı dısarı cıkcak:roflol:
şimdi canım şöyle bak benim adetim düzensiz bazen 32 günde oluyo bazen 35 bazen 36 bazen 39 en çok 42 güne çıktığını biliyorum o yüzden ben 42 gün baz alıyorum ama dediğim gibi 32 gündede olabilir 7 aralıkta adet gördüm bakalım ne zaman görücem :)))
saat kaç olmuş hala buradamısınız siz bakim bu nasıl çocuk yapmak böyle uşak muşak olmaz gidin hade kocalarınızın yanına bakem:)))