- 22 Aralık 2008
- 305
- 4
ben 10 seneliksenağlamasenağlama
6 ocaktı dimi adet tarihin bebek düşmesin diye haplara başladınmı az kaldı ay hadi hayırlısı bakalım
asılamadan bir hafta gectikten sonra hap kullanmaya başlıcakmısım :CüvCüv:
yani cumartesi baslıcam 1 hafta kullanıcam o haftada gectikten sonraaaaaaa ve veeeeeeeeee veeeeeeeeeee hamiş için test yapcam hamile haberimi alıcam
ama ben doktoru beklermiyim pişşşşşşşşşiiiiiiiittttttttttt:CüvCüv:
10 gün gecsin hemen kan testi yaptırcam:jeyyar:
of ya bende çok içiyorum sigarayı bebek olunca bende bırakıcam ama ben folik asit içiyorum çok gerekliymiş gebelikten önceki 3 ay içmek bebeğin omurilik gelişimi için gerekli hemen yarın alıp baslıyosunuz lütfen bu arada ben 1,5 yıllık evliyim
akrepçim doktorun yüzde kaç dedi hamişliği
kızlar bu lahana kapsulunu kullanan varmı zayıflamak için merak etttim.
kızlar bide bişey sorucam size ben bundan 20 gün önce gözümden rahatsızlık geçirdim ben gözüm ağrımaya ve kanlanmaya başladı bilgisayardandır dedim ihmal etttim bi sabah kalktığımda gözümü açamıyordum eşim de korktu görünce gözüme baktı yavaşça açıp gözümün içi tamamen kıpkırmızı kan toplamış gözbebeği bile gözükmüyodu kandan hemen doktora gittik doktor bi göz rahatsızlığı geçirdiğimi gözümün iltihaplandığını ve iltihabın merceğe çok yaklaştığını söyledi bugün gelmeseydin yarın kör olucakmış göz dedi nerdeyse merceğe değiyomuş şimdilik ameliyat etmiycem ilaçla tedavi edicez dedi iki damla verdi allahıma şükür şimdi iyi gözüm ama doktoruma sormayı unuttum o telaşla acaba göz damlası hamileliğe etki edermi sabah kontrole gidicem sorucam onu özellikle bilgisi olan varmı bu arada göz damlam antibiyotik
Şenizhadı ben kactım hepınızı opuyorum....Şeniz
canım ya cok gecmiş olsun ay bilgisayara bakmaktan mı acaba gözleerimiz bozulmasın yaa gün boyu bilgisayar basındayız
deryacım cok gecmiş olsun canım ilaçlarını ihmal etme
cocuga zararı olacagını zannetmiyorum canım göz de hassas cünkü içeriginde öle kötü kimyasallar yok ama sen yinede sor için rahatlasın benim hamile tanıdıklarım kullanıyolardı
canım benim sağol dedim doktora bütün gün bilgisayardayım ondanmı dedim hayır hiç alakası yok dedi bu rahatsızlığı göz kendisi yapıyomuş için rahat olsun diye söylüyorum
kızlar benim bu gece vücudumda bi kasılma var akşam üstünden beri ayy yumurtluyodurum inşallah
ay kız bebek yumurtayamı giriyo ne olabilircanım belki yumurtaya girmistir böyle yumurtalıkların agrırmıs yumurtlama zamanında bide sıvı akıyoya onlar daha koyu ve sümüksü olur:jeyyar:
öle bişi varmı yapıskan gibi şöyle:jeyyar:
derya cım tekirdaglımısın ordamı oturuyon