İşte buduurrr..Bizim yerimiz

canım asılama da eşinin sipermlerini alıyolar sonra yıkıyolarmıs salam sipermleri rahime yani yumurtalıga yakın bi yere enjekte ediyolar normal bi ilşki gibi yani penis yerine sırıngayla sipermleri veriyolar bi farklılıgı ölü sipermlerden arındırıyolar:jeyyar:

Anladım canım saol açıklama için üzüldüm çok ne denir böyle bi durumda bilmiyorum ama çok geçmişolsun işallah aşılama tutmuştur diğer sıkıntı içinde bence o masaya yatmaya cesaret etmiş birisin eminim üstesinden gelirsin sen zamanla

anladım canım.gecmıs olsun ınsallah hersey duzene gırer bıran evvel bebegını kucagına alırsın...Gercekten zor bı durum Allah kımsenın basına vermesın sızlerede sabırlar versın.Ama ne kadar sanslısın bak esın sana herzaman ıcın destek olmus ne kadar guzel Allah hıc bozmasın ve sıze dunyalar guzelı bı bebıs versın ınsallah.

saol canım allah razı olsun insallah tutmustur da omasaya bidaha yatmam insallah allah bana bidaha yasatmasın cok kötü arkadaslar anlatamıyorum cok felaket bi durum ne yasadıgımı gelinde bana sorun cadılar sizin keyfiniz yerinde fanfinifinfon :jeyyar:
allah ocatala bidaha beni dogumda yatırsın hatta ben dogum yapmam normal yoldan neden normal yol derler anlamıs değilim yanımda da dogum olmasınmı kızın dili dısarı cıkmıs basbas bagırıyo annneeeeeeeeeee asla rahimden dogum yapmam gözlerimle gördüm ben sezaryan la olurum geeettttt ordan cocukmu cıkargı kadının yüzü bi tuhaf olmustu allahım yarebbim sen nelere kadirsin

saol canım güzel dileklerin için
evet eşim benim dostum sırdasım allah onu bana beni korusun diye göndermiş buna inanıyorum sabırla beni bekler ben napmaya karar verirsem herzaman destek cıkar allah bana bagıslasın eşim benim bitane yaaa cok destegini gördüm okadar bagırıp cagıırmaya bile sakinlikle karsılar beni allah bozmasın basımdan eksik etmesin kaydirigubbakcemile3
onunla cok sey paylastım o benim sırdasım arkadasım anam babam oldu yeri geldi insallah ona karılıkda yaparım en büyük üzüntüm bu

kızlarrrr ben geldim aldım spermlerimi kocişi uyuttum 15 dk yattım duşumu aldım geldim kızlar bu ce bana dua edin olurmu balın hepinizin şahitliğinde gerçekleştirdim bu gece bu spermlerde tutmazsa artık yuhh derim kaç kişinin duasıyla gittim kocişin yanına

inşallah dediğin gibi doğumda yatarsın bidaha o masaya ama emin ol kocişinin yanına yatmak fanfinifinfon yani bi alışsan daha kolay espri bi yana anlıyorum seni gerçekten zor bi durum dediğin gibi bize sölemesi kolay geliyo inşallah rabbim dualarımızı kabul ederde en kısa zamanda bebişine kavuşursun bu gece senin içinde dua edicem yatmadan kendim içinde bu 2.denememiz inşallah bu ay olur hepimizin ama eminim bu kadar uzun sürdüğüne göre deryanın kesin bu ay olur:CüvCüv:

kızım ben yaptım normal doğum çok kötü sizi korkutmıyım yinede ama ikinciyi asla yapmam normal sezeryan yaptırıcam isterseniz anlatıyım normal doğumu çok kötüydü yaa normal doğum korkusuna kaç senedir ikinci çocuğa cesaret edemiyorum ben

kız iyisin hadi:jeyyar:
insallah tutmustur canım biz saitiz allah gönlüne göre versin ikiz kızın ola emi

son adet tarihin ne zamanda tatlım senin bu gün yumurtladınmıki..inşallah tutucak deminde dedim bu kadar uzun sürdüyse vardır bişey diye..:CüvCüv:

son adet tarihin ne zamanda tatlım senin bu gün yumurtladınmıki..inşallah tutucak deminde dedim bu kadar uzun sürdüyse vardır bişey diye..:CüvCüv:

18 ocak en son ama adetim düzensiz benim bilmemki yumurtlamışımmıdır şimdi hesaplasanıza benimkini

hadi bakalım umarım tutar.bende adetimi bekliyom ama olmadım offf incir kurunu denicem

kız dua edin bu gece benim spermlere tutsunlar artık kalktım ama bişey olmaz akmazlar geri dimi:1shok:

allah sana ikiz kız versin insallah tutmustur allah dilegini versin allah sana yaramaz bebeler versin emi :jeyyar:
kız hemen neden yıkandın biraz gecir seydin bide cinsel ilişkiden sonra sakın tuvalete gidip tiş yapmayın emi kulagınıza küpe olsun:smiley-cool:

valla derya tam canlı yayın seklınde olmus yanıkaydirigubbakcemile5.neyse ınsallah olmustur.ben yatıyorum artık arkadaslar tabı uykum gelırse hala uyku duzenımı tutturamadım turkıyede.herkese ıyı uykular......

akrep bak ben senide gerdeğe sokçam yok bişey artık korkma hiç sende hallet artık şu işi normal yolla olsun diğer bebişlerin hadi bi cesaret et kıı hiç imkanı yokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…