İşte buduurrr..Bizim yerimiz

6 ocaktı dimi adet tarihin bebek düşmesin diye haplara başladınmı az kaldı ay hadi hayırlısı bakalım

asılamadan bir hafta gectikten sonra hap kullanmaya başlıcakmısım :CüvCüv:
yani cumartesi baslıcam 1 hafta kullanıcam o haftada gectikten sonraaaaaaa ve veeeeeeeeee veeeeeeeeeee hamiş için test yapcam hamile haberimi alıcam
ama ben doktoru beklermiyim pişşşşşşşşşiiiiiiiittttttttttt:CüvCüv:
10 gün gecsin hemen kan testi yaptırcam:jeyyar:

bende sigarayı pazar gunu bıraktım çok zor oldu içmemek için zor tutuyom kendimi.folik asit dr verdi bana ama beni çok şişirdi rahatsız oldum bıraktım onun yerine hergün taze portakal sıkıp büyük bir bardak içiyorum aynı şey sayılıyomuş:)folik asit ucuz heegün bir kilo portakal sıkıyom daha pahalı daha iii:))))))

asılamadan bir hafta gectikten sonra hap kullanmaya başlıcakmısım :CüvCüv:
yani cumartesi baslıcam 1 hafta kullanıcam o haftada gectikten sonraaaaaaa ve veeeeeeeeee veeeeeeeeeee hamiş için test yapcam hamile haberimi alıcam
ama ben doktoru beklermiyim pişşşşşşşşşiiiiiiiittttttttttt:CüvCüv:
10 gün gecsin hemen kan testi yaptırcam:jeyyar:

akrepçim doktorun yüzde kaç dedi hamişliği

of ya bende çok içiyorum sigarayı bebek olunca bende bırakıcam ama ben folik asit içiyorum çok gerekliymiş gebelikten önceki 3 ay içmek bebeğin omurilik gelişimi için gerekli hemen yarın alıp baslıyosunuz lütfen bu arada ben 1,5 yıllık evliyim

yaa ıcmeyın artıkkkkk. masallah daha beraber nıce yıllara tatlım

kızlar bide bişey sorucam size ben bundan 20 gün önce gözümden rahatsızlık geçirdim ben gözüm ağrımaya ve kanlanmaya başladı bilgisayardandır dedim ihmal etttim bi sabah kalktığımda gözümü açamıyordum eşim de korktu görünce gözüme baktı yavaşça açıp gözümün içi tamamen kıpkırmızı kan toplamış gözbebeği bile gözükmüyodu kandan hemen doktora gittik doktor bi göz rahatsızlığı geçirdiğimi gözümün iltihaplandığını ve iltihabın merceğe çok yaklaştığını söyledi bugün gelmeseydin yarın kör olucakmış göz dedi nerdeyse merceğe değiyomuş şimdilik ameliyat etmiycem ilaçla tedavi edicez dedi iki damla verdi allahıma şükür şimdi iyi gözüm ama doktoruma sormayı unuttum o telaşla acaba göz damlası hamileliğe etki edermi sabah kontrole gidicem sorucam onu özellikle bilgisi olan varmı bu arada göz damlam antibiyotik

akrepçim doktorun yüzde kaç dedi hamişliği

valla hamile kalmak için yaptırdım hiç sormadım :1no2:
aklıma bile gelmedi sormak sengözlerimebaksanab
umarım tutmustur nebilim o yüzde yüz dese neyazarki sengözlerimebaksanab
buseylerde kesin bişi olmaz bence allah bilir insallah tutmustur -tatlicadiarzu-

kızlar bide bişey sorucam size ben bundan 20 gün önce gözümden rahatsızlık geçirdim ben gözüm ağrımaya ve kanlanmaya başladı bilgisayardandır dedim ihmal etttim bi sabah kalktığımda gözümü açamıyordum eşim de korktu görünce gözüme baktı yavaşça açıp gözümün içi tamamen kıpkırmızı kan toplamış gözbebeği bile gözükmüyodu kandan hemen doktora gittik doktor bi göz rahatsızlığı geçirdiğimi gözümün iltihaplandığını ve iltihabın merceğe çok yaklaştığını söyledi bugün gelmeseydin yarın kör olucakmış göz dedi nerdeyse merceğe değiyomuş şimdilik ameliyat etmiycem ilaçla tedavi edicez dedi iki damla verdi allahıma şükür şimdi iyi gözüm ama doktoruma sormayı unuttum o telaşla acaba göz damlası hamileliğe etki edermi sabah kontrole gidicem sorucam onu özellikle bilgisi olan varmı bu arada göz damlam antibiyotik

canım ya cok gecmiş olsun ay bilgisayara bakmaktan mı acaba gözleerimiz bozulmasın yaa gün boyu bilgisayar basındayız
deryacım cok gecmiş olsun canım ilaçlarını ihmal etme
cocuga zararı olacagını zannetmiyorum canım göz de hassas cünkü içeriginde öle kötü kimyasallar yok ama sen yinede sor için rahatlasın benim hamile tanıdıklarım kullanıyolardı

canım ya cok gecmiş olsun ay bilgisayara bakmaktan mı acaba gözleerimiz bozulmasın yaa gün boyu bilgisayar basındayız
deryacım cok gecmiş olsun canım ilaçlarını ihmal etme
cocuga zararı olacagını zannetmiyorum canım göz de hassas cünkü içeriginde öle kötü kimyasallar yok ama sen yinede sor için rahatlasın benim hamile tanıdıklarım kullanıyolardı

canım benim sağol dedim doktora bütün gün bilgisayardayım ondanmı dedim hayır hiç alakası yok dedi bu rahatsızlığı göz kendisi yapıyomuş için rahat olsun diye söylüyorum

kızlar benim bu gece vücudumda bi kasılma var akşam üstünden beri ayy yumurtluyodurum inşallah

canım benim sağol dedim doktora bütün gün bilgisayardayım ondanmı dedim hayır hiç alakası yok dedi bu rahatsızlığı göz kendisi yapıyomuş için rahat olsun diye söylüyorum

saol canım ay birden telaşlandım :jeyyar:
sağlıklı günler canım hemencik iyleşir insallah gözlerin gözlerine iyi bak canım ilaclarını kullan bak azmasın amaliyat felan dedin allah korusun allah oraya kadar getirmesin ilaclarını esirgeme

kızlar benim bu gece vücudumda bi kasılma var akşam üstünden beri ayy yumurtluyodurum inşallah

ay kız bebek yumurtayamı giriyo ne olabilircanım belki yumurtaya girmistir böyle yumurtalıkların agrırmıs yumurtlama zamanında bide sıvı akıyoya onlar daha koyu ve sümüksü olur:jeyyar:
öle bişi varmı yapıskan gibi şöyle:jeyyar:

ay kız bebek yumurtayamı giriyo ne olabilircanım belki yumurtaya girmistir böyle yumurtalıkların agrırmıs yumurtlama zamanında bide sıvı akıyoya onlar daha koyu ve sümüksü olur:jeyyar:
öle bişi varmı yapıskan gibi şöyle:jeyyar:

ama benim sıvı belli olmaz şimdi :))))) spermler var orda :)))))

X