İşte buduurrr..Bizim yerimiz

iyi geceler canımcım ben daha burdayım

ağzın bal yesin emi senin seninde ikiz oğlan ola kerticez onları kızz :))))

beşik kertmesi yapcaz şakkıdı
ama benim oglanlar senin kızları begenirmi bakalım
ben cocuklarıma siz cok özelsiniz sizi dünyya getirene kadar neler cektim derim kızlarını alsalarda kaynanayım ogullarımla birlikte kalırım o iki cadıya yem etmem ogluslarımı
-tatlicadiarzu-

son bı soru sorup kacacagım kızlar.beraber olduktan sonra hanı kalkmıyoruz ya ben uzun bı sure yatıyorum sonra kalktıgımda valla hersey dısarı cıkıyor gıbı oluyor yanı bu spermlerın ıcerı gıdıp gıtmedıgınden bıle suphelıyım yanı.bu normalmı yanı sızdede oylemı oluyor.

nasıl ocak ya aralıkta değilmiyiz biz 18 ocaktamı olucan yani

şimdi canım şöyle bak benim adetim düzensiz bazen 32 günde oluyo bazen 35 bazen 36 bazen 39 en çok 42 güne çıktığını biliyorum o yüzden ben 42 gün baz alıyorum ama dediğim gibi 32 gündede olabilir 7 aralıkta adet gördüm bakalım ne zaman görücem :)))

bak cadıya bak sen kızlarıma karışçak hem bikere kızlarım doğum yaptıklarında anneanne olarak ben kalırım yanlarında ona göre :))))

canım bende ucundan püskurtürdüm eskiden sipermlerii:jeyyar: dısarı cıkardı
ama seninki normal cünkü ölü sipermler dısarı cıkarmıs canım içinde durmazmıs sen yinede fazla yat cinsel ilişkiden sonra ayaklar tavana kıcının altında yastık olsun :jeyyar:
tecrubesiz olabilirim ama biliyorum

kızlar fazlası dışarı çıkarmış rahim alıcağını alırmış valla ben üzerine uyuyorum bazen ertesi sabah yine çıkıyo kalanlar ,bide uyumadan önce yapıp uyumak daha iyi oluyomuş öle duydum gerçi ben pek fazla uygulayamıyorum ama..

anaaa derya hos geldın umarum ısabetlenmışsındır:tomato: :roflol::roflol::roflol:

dua et canım bu gece bana dua et rüyamda test gördüm geçen akşam yapmışım bi baktım iki çizgi inanamadım gözlerimi ovuşturup bidaha baktım yine iki çizgi bu sefer daha belirgindi uyanmışım dualarınızı eksik etmeyin bende sizler için dua ediyorum hep

ılahı arkadasım ordan mıdeye gıtcek degılya tabıkı dısarı cıkcak:roflol:

etmezmıyım canım ınanın cocuk ozlemlerınızı okudukca etkısınde kalıyorum her daım dua halındeyım canlarımsınız:1hug:

canım benim spermlerin her biri bi su tabakasının içindeymiş ilişkiye girildiğinde spermler hızla ilerleyip su tabakalrını geride bırakıyolarmış o akanlar o su tabakaları biyerde okumuştum korkma gerekli olanlar gidiyo görmüyomusun millet kızken üstten hamile kalıyo allah ne zaman yazdıysa o zaman hamiş kalıcaz

saat kaç olmuş hala buradamısınız siz bakim bu nasıl çocuk yapmak böyle uşak muşak olmaz gidin hade kocalarınızın yanına bakem:)))

canım sen ortalama 36 günde bi adet oluyosan muhtemel adet tarihin 11 ocak yumurtlama gününde bu tarihe göre senin yaklasık olarak ayın 23 üyle 30 u arası yumurtlaman galiba ama adet düzensizliği olduğu için erken yada geçte yumurtlayabilirsin

ben en son nezaman yaptıgımı bile hatırlamıyorum.yumurtlamam 4 ile 9 uydu sanırım ondan sonra tık yok yaşlandık be:))millet kuduruk baksana 5 dk yapıp yapıp geliyolar.anam bizde tıkkk yok:))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…