kızlar hepinize cevap yazıyorum
kızlık zarının esnekliğiyle felan alakası yok bebğin canım benim sorunum cinsel ilişkiye hiç giremedim 2 yıl olcak nerdeyse evliliğime bende cok cabalamama e doktorlardan destek almama karsın yapamadım malesef ve cok üzücü bidurum allah kimsenin basına vermesin ve benimde basımdan alsın gitsin
milletin yüzüne bakamaz olduk cocuk sorularından cok yıprandım cinsel ilişkiye girmemiş bi insan bebek nasıl düşünüyo yani sonra arastırdım asılamayı ve anestesi yapıyolarmıs bi cesaretmidir nedir kalkıstım asılamaya neydim bebek sevdası
sonra ben asılama günü gittim dogumhaneye girdim üzerime amaliyat elbisesi giydirdiler aglıyom hüngür hüngür sonra catala yatırdılar yarebbiimmm okadar kastım ki kendimi soktayım ve aglıyorum tirtir titriyorum anlatamam korkumu sonra hemen anestesi verin nolur bu acıyı daha fazla yasayamam dedim doktor dur hemen vercem hazırlık yapıyom dedi ve anestesi verdi kalktım beni tekerlekli sandalyeye koydular ben daha devamı sanıyom enson koltukdaydımya doktor oldu bitti kızlıgınıda aldıgımız için kanan var dedi gecmiş olsun dedi ve ben korkudan halen kekemelik var gecer insallah arada kekeliyom kızlar