İşte buduurrr..Bizim yerimiz

canım sen ortalama 36 günde bi adet oluyosan muhtemel adet tarihin 11 ocak yumurtlama gününde bu tarihe göre senin yaklasık olarak ayın 23 üyle 30 u arası yumurtlaman galiba ama adet düzensizliği olduğu için erken yada geçte yumurtlayabilirsin

bugün ayın 24 mirmirmirmirmirmirmirmir nasıl yani ya mirmirmirmir yani ben yumurtlama dönemindemiyim :teytey: heheytt kızlar dua edin dua bu akşam tutturucaz inşallah

bugün ayın 24 mirmirmirmirmirmirmirmir nasıl yani ya mirmirmirmir yani ben yumurtlama dönemindemiyim :teytey: heheytt kızlar dua edin dua bu akşam tutturucaz inşallah

ya aslında sen bana 7 aralıktan önceki adet tarihinide yaz otomatik hesaplayıcıdan bakıyım

hadı bak yumurtlamanın gecesı oldugunu bılmeden becerdın o işihihoyyyt. ıyıkı haberın yoktu. ınsanın aklına takılıyo adapte olamıyor ınsankaydirigubbakcemile5

hadi hayırlısı derya bebk geldi kıs şimdi hızlıca gitmiştir yumurtaa girmiştis ayy ne şirin dicem ama daha siperm hehehehehheeheheh:))))))))))))))))))))

kız derya masallahh 10 yıllıkmı nice 10 yıllar canım insallah mutluluklar
kız eskimişsin kkızzz
yas kac senin

folik asit ne ben sigarada başka bişey içmiyom valla hehe bebek olunca onuda bırakçam delikafadulden

of ya bende çok içiyorum sigarayı bebek olunca bende bırakıcam ama ben folik asit içiyorum çok gerekliymiş gebelikten önceki 3 ay içmek bebeğin omurilik gelişimi için gerekli hemen yarın alıp baslıyosunuz lütfen bu arada ben 1,5 yıllık evliyim

kız derya masallahh 10 yıllıkmı nice 10 yıllar canım insallah mutluluklar
kız eskimişsin kkızzz
yas kac senin

kız delü ruhum genç benim gülmehihoyyythihoyyyt 28 yaşındayım 18 imde evlendim 19 a yeni girmiştim oğlum oldu şimdi oğlum 9 yaşında ilkokul 4 e gidiyo ablası sınıf birincisi gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

X