İşte buduurrr..Bizim yerimiz

vay demek istemiyo ilgincccc şakkıdı
yap kızım yap sonra pişman olursn bu cocuga bi kardeş yapmadım diye ve cocukla arasında fazla yaş yapma birlikte buyusünler ozamanda pisman olursun neden hemencik dogurmadım diye gamyoncuiremsu

ben vallla bi olsun arka arkaya animallah durdurana aşk olsun valla cok cocuk istiyorum :CüvCüv:
7 cüce ve pirensen -tatlicadiarzu-

git canım git ben işimi bitirdim uykumda yok bekliyorum ama acele edip hemen kalkma

gidiyorum canlarım belki bu akşamdır yumurtlama kaçırıp riske atmıyım zaten kociş vazgeçmeye uğraşıyo ama en az on dk da yatarım uyumam ama kesin gelicem haberiniz ola burda durun

kız artık senin kızlıkta gitti sende kokulan git kocişin yanına korkma artık bişey yok bundan sonra bikere halletsen bidaha korkmazsın

valla oram buram acıyo suan canım ama iyleşim belki denerim cünkü doktor artık acı hissetmezsin dedi :lepi: uyyyyyyyyyyyy terledim haaaaaaaaaaaa-tatlicadiarzu-

evet ercinxcim senle konusmustuk canım ben asılama yaptırdım 3 gün önce beklemedeyim insallah tutar canım sen ne durumdasın:jeyyar:

inş.tutar tatlım bende adet olmadım kan testi yaptırdı dr çok kötü griptim ilaç vermek için hamile degilim.adette olmadım bekliyorum neyi bekliyosam))

gidiyorum canlarım belki bu akşamdır yumurtlama kaçırıp riske atmıyım zaten kociş vazgeçmeye uğraşıyo ama en az on dk da yatarım uyumam ama kesin gelicem haberiniz ola burda durun

vay fanfinifinfon haaaaaaaaa
bekliyoz 10 dk ya gelcen haaaaaaaaaaaaaaa:roflol:
cebik gellllllll senin basınımı beklicik burdaşakkıdı:mymeka:

inş.tutar tatlım bende adet olmadım kan testi yaptırdı dr çok kötü griptim ilaç vermek için hamile degilim.adette olmadım bekliyorum neyi bekliyosam))

adetin gectimi canım daha olmadınmı yada kantestini nezaman kac gün sonra yaptırdınerken yaptırdıysan hemen atlama haplara
hem bi cihaza okadar güvenme canım :bbo:

canlı canlımı pşşşıııııııııııııııııttt-tatlicadiarzu-
anestesi ile yaptılar kız ben koltuga yatana kadar neler cektim kekeme oldum valla korkudan:1shok:

Bişey sorcam canım ben yeniyim biraz konuyu bilmiyorumda kızlık zarı esnek olunca daha mı zor oluyo bebek

canlı canlımı pşşşıııııııııııııııııttt-tatlicadiarzu-
anestesi ile yaptılar kız ben koltuga yatana kadar neler cektim kekeme oldum valla korkudan:1shok:

uyanınca bişey hissemedinmi peki.benim günüm yeni geçiyo dün bugun olmam lazımdı olmadım cumartesi yaptırdım testide.varsa çıkması lazımd.

vajınusmus cok ılgınc ya. bende gerdekte vajınusmusum sandım amaaaaaaakaydirigubbakcemile

selam kızlar ben cahıl cuheyla sorularımla yıne mesgul etcem sızlerı.bu asılama olayı nedır yuzdeyuzakrep ınsallah asılama tutmustur dıyeyım ne demek oldugunu bılmesemde.bıde kızlık zarının esnek oldugu durumlarda problem mı oluyormus ?

kızlar hepinize cevap yazıyorum

kızlık zarının esnekliğiyle felan alakası yok bebğin canım benim sorunum cinsel ilişkiye hiç giremedim 2 yıl olcak nerdeyse evliliğime bende cok cabalamama e doktorlardan destek almama karsın yapamadım malesef ve cok üzücü bidurum allah kimsenin basına vermesin ve benimde basımdan alsın gitsin
milletin yüzüne bakamaz olduk cocuk sorularından cok yıprandım cinsel ilişkiye girmemiş bi insan bebek nasıl düşünüyo yani sonra arastırdım asılamayı ve anestesi yapıyolarmıs bi cesaretmidir nedir kalkıstım asılamaya neydim bebek sevdası
sonra ben asılama günü gittim dogumhaneye girdim üzerime amaliyat elbisesi giydirdiler aglıyom hüngür hüngür sonra catala yatırdılar yarebbiimmm okadar kastım ki kendimi soktayım ve aglıyorum tirtir titriyorum anlatamam korkumu sonra hemen anestesi verin nolur bu acıyı daha fazla yasayamam dedim doktor dur hemen vercem hazırlık yapıyom dedi ve anestesi verdi kalktım beni tekerlekli sandalyeye koydular ben daha devamı sanıyom enson koltukdaydımya doktor oldu bitti kızlıgınıda aldıgımız için kanan var dedi gecmiş olsun dedi ve ben korkudan halen kekemelik var gecer insallah arada kekeliyom kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…