- 1 Eylül 2014
- 25.899
- 30.317
- 798
- 35
- Konu Sahibi Sade frappe
-
Bence terfiyi geri iade edin çıkmayın Bursa'dan
esenyurt tehlikeli bir bolge, uzak durun derim. avcilar kurtkoy pendik te, maslak a o kadar uzak ki, gunde 4-5 saati yolda gecer en az... tavsiyem maslak ta calisacaksa kagithane ye bakmaniz. butceniz dahilinde cok imkan vardie. kagithane de rezidanslar da bulursunuz, aile apartmani da... selale evleri, teras evler, nisbeten makul fiyatli sitelerdir tercihiniz site ise. hem ulasim sikintisi yasamaz esiniz. ayrica insani fena degildir.
Otelde kaldığınız sürede bir kaç gün düşündüğünüz bölgelerde konaklamayı deneyin bence. İşe gidip gelsin eşiniz çevreyi görün. Belki daha rahat kararverirsiniz
Yok hayır, yalancılıkla itham eden asla yoktur aramızda, ilanlar yanıltıcı olabiliyor hepsi bu. Ya tutarsa mantığıyla yüksekten kira/ bedel istiyen tok satıcılarda var.Yok bozulmak değil de sanki bir yalancı yaftası yemiş gibi hissettim kendimi :) tabi ki arastirmadan zaten ev tutmam hayatta, buraya yazma sebebim de o. 2 ay gibi bir suremiz olacak kim nereleri öneriyor, neler hakkinda olumsuz yorum yapiyor bunlari bilmek ev bakarken bizim icin bir artı yaratacaktır mutlaka. Kaldi ki benm ablam senelerdir istanbulda okumus yasamis bir insan. Ona danismadan etmeden zaten bir yerden bi sey kiralayip satin almam. Ama ben de en azindan benim de bu konu hakkinda bir fikrim bulunsun ve dolayisiyla zikrim olsun istiyorum. Konuyu acma sebebim tamamıyla kim nereyi neden öneriyor veya neden öner miyor? Bunlari tartmak. Kendimiz adina en mantıklı karari vermemiz acisindan bu önemli diye düşünüyorum .
Tatlım esenyurt kızacaklar olacaktır ama polislerin mahallelere giremedgi biryer. Kiralardanda anlamissndir evler ucuz. Avcılarla esenyurt arasi 15dk. Eşin hergün maslaga gidip gelemez. 1bucuk saati gecer.oda trafiksiz. Senin mecbur anadolu yakasına yakın biryere gtmen gerek. Bu arada hayirlsi olsun
Herturlu yardımcı oluyoruz patilimCanım imzoşum ya google earth gibisin
bunu mu demek istediniz ?
Kurtkoyde pendikte oturacaginiza bursadan gelsin gitsin daha iyi :))Esenyurtu kesinlikle dusunmeyin derim guvenlik acisindan cok tehlikeli.
Kurtkoy ve pendikten nasil gidip gelicek hergun trafikte mahvolur.valla.
Avcilar daha iyi ama orasi da deprem acisindan cok riskli.
Artik bursa da ki evinizi kiraya vericeksiniz ordan gelenle ustunu tamamlayip kirasi daha yuksek ama guvenilir bir yerde ev tutucaksiniz istanbulda evle is arasi mesafe cok olmamali.
Ne kadar masumsunuz ya. Kıyamam.anadolu yakasindan kurtköy ve pendik; avrupa yakasindan ise avcılar ve esenyurt gibi semtlerden ev bakiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?