İstanbullu kadınlar?

Avcılar taraflarını önermiyorum.
Anadolu yakası güzel ancak size uzak olabilir.
Kağıthane Okmeydanı gibi yerlerde de bütçenize uygun ev bulabilirsiniz.
Oralara bir bakın derim.

Seviyorum böyle yorumları, teşekkürler

Yok hayır, yalancılıkla itham eden asla yoktur aramızda, ilanlar yanıltıcı olabiliyor hepsi bu. Ya tutarsa mantığıyla yüksekten kira/ bedel istiyen tok satıcılarda var.
Maslak için en mantıklısı, Sarıyer, Tarabya üstü, Hacı Osman, Ferahevler civarları olur bence. Gönlünüzce olsun herşey inşallah

Bursa'yı çok severim ben bu arada.

Bence ev baktığınız ilçeler yanlış. Kurtköy Pendik çok uzak. Esenyurt gerçekten kötü. Avcılar da pek iyi sayılmaz. Onun yerine Mecidiyeköy’e bakabilirsiniz. Biraz yürüyüp eşinizin metroya binebileceği bir ev mesela.

Can

Canım benim teşekkür ederim esenyurtla avcilari kafamdan direkt sildim zaten. Burdaki arkadaslardan bazilari avrupa yakasinda bazı yerler önermisler, oralara bir bakacagim bakalim. Anadolu yakasini isteme sebebim kiralarin maslak bolgesine nazaran cok daha uygun olmasiydi. Gidilmez diye bir sey yok giden gidiyor. Misal benim ablamlar sultanbeyli de oturuyor ama esi avrupa yakasinda bankada calisiyor. Hergun 6-6.30 da kalkip 7.00 de evden cikiyor 2 saat gidis 2 saat dönüş olmak uzere gunun 4 saatini yolda geciriyor. Baktigin zaman halinden memnun bir insan kendisi. Cunku o alismis. herkesin dayanma dirayeti farkli tabi ki. Esim trafiğe cok alisik bir insan olmadigi icin zorlanmama gibi bir ihtimali de yok. Terfi ettigi icin sorumluluklari artacak. Hem iş yogunlugu hem trafik yipratici olacaktir onun icin. avrupa yakasindan, calisacagi bolgelere yakin yerleden ev bakmak daha mantikli olacak.

Öncelikle e devletten istanbul'un zemin haritasını inceleyin. Depreme dayanıklı olmayan ilçeleri eleyin. Sonra İstanbul'da trafiğin insanı nasıl çileden çıkarabileceğini hesaba katın ve iş yerine yakın yerleri tercih edin zaten arkadaşlar yazmış, ben de yazayım, kağıthane şişli alibeyköy sütlüce beşiktaş zemini çok sağlam yerlerdir, yaşayacağınız bina da yeni bir bina olursa daha güvende hissedersiniz kendinizi. Avcılar ve Esenyurtu eleyin. Hem zemini dayanıksız hem de uzak. Alibeyköy'de yaşıyorum, gayet uygun binalar var. 5.levent çok pahalı orayı eleyin.

Esenyurtu kesinlikle dusunmeyin derim guvenlik acisindan cok tehlikeli.
Kurtkoy ve pendikten nasil gidip gelicek hergun trafikte mahvolur.valla.
Avcilar daha iyi ama orasi da deprem acisindan cok riskli.
Artik bursa da ki evinizi kiraya vericeksiniz ordan gelenle ustunu tamamlayip kirasi daha yuksek ama guvenilir bir yerde ev tutucaksiniz istanbulda evle is arasi mesafe cok olmamali.

Kurtkoyde pendikte oturacaginiza bursadan gelsin gitsin daha iyi :))

Istanbullu değilim. Ama istanbulu az da olsa biliyorum. Çok gidip geldiğim ve gezdiğim için.

Ben bir trabzonlu olarak pendikten her gün maslak a gitme fikrinizi afallayarak okudum. Pendikten maslak yapana kadar gidip silivride otururumm en azından her gün asyadan avrupaya geçmem.

Pendik kartal filan olmaz yani mümkünatı yok.

Avcılar güzel . Ama çok riskli.

Büyükcekmece düşünülebilir bence.

Anadolu yakasını tercih etmeyin derim.
Eşim Bagcilar'da çalışırken Anadolu yakasından gidip gelmekten anası ağladı.
Arabayı bile trafik korkusundan işyerine göturmuyordu.
Sizin için uygun yer Mecidiyeköy.
Oradan bakın isterseniz.
Avcılar ve Esenyurt'u eleyin.
Avcılar deprem açısından etkilenen yerlerin başında geliyor.
Esenyurt ise bildiğin Teksas.

Maslakta calicacak madem eainiz ,ayazaga,tarabya sariyer,ferahevler vs yerlere bakin kiralik cunku istanbulda trafik diye bir gercek var cuma trafiginde 3 saatte gider eve ,once kirada kalin tanidikca ev almaya bakin aceleye mahal yok

Maslaktan ne avcılara gitmek mantıklı ne de Kurtköyehatta okuyunca aman allahım dedim. Siz sarıyerden ev bakın en iisi. En kötü Bakırköy olsun. Göktürkün de güzel mahalleleri var. İlla havuzlu site diye tutturmazsanız yani. Söylediğiniz tercihleri direkt eleyin bence.

Esenyurt güvenli bir bölge değil.Avcılar daha iyidir ama deprem konusunda sıkıntılı.Pendik ve Kartal arasından Kartal en iyisidir ama Maslak’a çok uzak.Saydığınız yerlerden en iyisi Kartal ama hepsi de uzak.Uzak olup yine de güvenli ve daha düzenli olması açısından Beylikdüzü’nü önerebilirim.Bana kalırsa iş yeri çevresinden tutmanız.Her gün o yollar İstanbul trafiğinde bayar

Şu anda yurtdışında yaşıyorum ancak 25 senem istanbul'da geçti. Ailem hala istanbul'da. Şöyle söyleyeyim; anadolu yakası düşünüyorsanız, kurtköy, pendik asla düşünmeyin. İstanbul trafiği başka illerin trafiğine benzemez. Eşiniz maslak'a gider gelirken en az 2-3 saatini trafikte geçirir. Sabah 8 deki işe 5 buçuk gibi hazırlanmaya başlaması lazım. Akşam 6 da iş bitse 8 buçuktan önce eve gelemez. Hayat kaliteniz ciddi anlamda etkilenir.
Saydığınız semtlerin hiçbiri bana göre istanbul değil zaten. Kurtköy bana göre şehir dışı gibi. İstanbul'a geldiğinizden hiçbirşey anlamazsınız.
Avcılar, esenyurt semtlerini de pek tavsiye etmem.
Eğer imkanınız varsa anadolu yakası için kadıköy(kadıköy-küçükyalı arası, bağdat caddesine ve sahile ulaşımı kolay olan bölgeleri yani caddebostan,çiftehavuzlar,erenköy,suadiye,kazasker,feneryolu, kozyatağı, maltepe, küçükyalı,idealtepe,adatepe vs), ya da belki ataşehir olabilir ama yine trafik sorunu yaşarsınız. avrupa yakası içinse beşiktaş, şişli, teşvikiye, levent, etiler, istinye vs bakabilirsiniz.
Muhtemelen ekonomik olarak düşünüyorsunuz ama istanbul trafik ve güvenlik anlamında başka bir yere benzemiyor. Bana sorarsanız evin içini vs boşverin, gerekirse küçücük olsun, eski olsun ama güzel, nezih bir semtte oturun.
Kadıköyde dapdar eski bir evi kurtköyde en güzel site içinde havuzlu eve tercih ederim. En azından sokağa çıktığınızda modern, nezih insanlar görürsünüz ve merkezde yaşarsınız. Kurtköy taraflarında sitelerin içi güzel ama siteden adımınızı attığınızda hiç birşey yok. Hele aracınız yoksa o tarafları hiç düşünmeyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…