- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
- Konu Sahibi Sade frappe
-
Konu hakkında bilgim yok ama İstanbul’da o kadar ucuza ev var mı? 200 bine alınan evin 2 bin kira getirisi varsa evleri satıp gidip oraya yatırım yapalım.
İşte tam olarak bu nokta yüzünden yanıltıcı ilan olabilir, çünkü 2 bin kiralık bir daire 232 bine satılmaz. Piyasa düşmedi aksine kredi faizleri düştüğü için yükseldi. Bizim 6 ay önce 337 bine aldığımız daireyi şu an 410 bine satıyorlar mesela.Ar
Arkadaşlar, ben 200.000 bine alinan evin 2000 lira kira getirisi var tarzinda bir sey demedim. Sahibindene girdim misal olarak: istanbul kurtköy 1+1 kiralık daire yazdım ve site icerisinde 1+1 kiralik daire 2000 lira olarak karsima cikti. Ayni sekilde yav bir de satılık olarak aratayım dedim. Istanbul kurtköy 1+1 satilik daire yazdim ve karsima 180binden baslayip 230 bine dogru giden bir sonuc cikti. Site icinde eli yuzu duzgun evler 200 binden basliyor. Yaklasik olarak 200bin ile 230 bin arasi bi seyler. Baktigimda 2000 liralik ev de 1+1 genisligi metre karesi ayni, o da site icinde guzel, havuzlu.. bu 200bin lira ile tabir ettigim evde öyle. Lokasyon, buyukluk fln gibi kriterler arasind bir fark gormedigim icin 2000 lira kira verecegime 200000 bin verir ev satin alirim dedim. Yani benim bu fiyata alacagim evi bu fiyata kiraya veririm gibi bir iddiam zaten yok. Misal olarak gorseli asagiya yukledim. Ben pendik veya kurtköyde bu tarz bi evi kiralik olarak da arattigimda 2000 lira gibi bir sonucla karsilastigim icin oyle yazdim. Belki piyasa düşmüştür bilemiyorum yani sebebini. Merak edenler varsa bir girsinler baksınlar. Ben arasþirmalatima yonelik konusuyorum.
Abla valla Mecidikoyde sadeceEn son geldiğimde 9 km mesafeyi 1 saatte gitmiştimİstanbul boşken cennet
Abla bende şoyle bisey anlatayim.En son geldiğimde 9 km mesafeyi 1 saatte gitmiştimİstanbul boşken cennet
Arkadaşım bozulma, biz de yaşayan olarak yorum yapıyoruz. Kurtköyde çalıştım, Maslak civarı, Pendikte Kartal da hepsinde yaşadım. Her ilana itibar etme diyoruz sadece, evet adam 2000 istiyor ama kimse o fiyata tutmuyor o evi...Ar
Arkadaşlar, ben 200.000 bine alinan evin 2000 lira kira getirisi var tarzinda bir sey demedim. Sahibindene girdim misal olarak: istanbul kurtköy 1+1 kiralık daire yazdım ve site icerisinde 1+1 kiralik daire 2000 lira olarak karsima cikti. Ayni sekilde yav bir de satılık olarak aratayım dedim. Istanbul kurtköy 1+1 satilik daire yazdim ve karsima 180binden baslayip 230 bine dogru giden bir sonuc cikti. Site icinde eli yuzu duzgun evler 200 binden basliyor. Yaklasik olarak 200bin ile 230 bin arasi bi seyler. Baktigimda 2000 liralik ev de 1+1 genisligi metre karesi ayni, o da site icinde guzel, havuzlu.. bu 200bin lira ile tabir ettigim evde öyle. Lokasyon, buyukluk fln gibi kriterler arasind bir fark gormedigim icin 2000 lira kira verecegime 200000 bin verir ev satin alirim dedim. Yani benim bu fiyata alacagim evi bu fiyata kiraya veririm gibi bir iddiam zaten yok. Misal olarak gorseli asagiya yukledim. Ben pendik veya kurtköyde bu tarz bi evi kiralik olarak da arattigimda 2000 lira gibi bir sonucla karsilastigim icin oyle yazdim. Belki piyasa düşmüştür bilemiyorum yani sebebini. Merak edenler varsa bir girsinler baksınlar. Ben arasþirmalatima yonelik konusuyorum.
5.levent çok güzel fakat bütçeyi aşar sanıyorum, avrupa konutlarını hiç tavsiye etmem.
Bu söylediğiniz semtler maslak'a çok çok uzak yanlış yerlerden bakıyosunuz bence
m.köy e bakmalısınız bence ev olarak yoksa eşiniz çok yıpranır yollar da İstanbul malum trafiği çok olan bir şehir
esenyurttan ev alıp her gün o yolu çekebileceğini zannetmiyorum eşinizin
1+1 ev yeterliyse kesinlikle m.köy den alın.
Arkadaşım bozulma, biz de yaşayan olarak yorum yapıyoruz. Kurtköyde çalıştım, Maslak civarı, Pendikte Kartal da hepsinde yaşadım. Her ilana itibar etme diyoruz sadece, evet adam 2000 istiyor ama kimse o fiyata tutmuyor o evi...
Benim şu an alt komşumda 450 k diye ilan koydu, sittin sene satamaz o fiyata, gideri o değil.
2000 kira veren kurtköye de 1+1 de oturmaz Pendik duruken. 1 hafta gelin görün, yaşayan insanlara sorun çok daha mantıklı.
Konunun hedef kitlesi onlar ama İstanbullu değilim ve İstanbullu olmayan binlerce kişi gibi maslakta çalışılıp kurtköyde yaşamanın son derece anlamsız olduğunu biliyorum.Merak uyandırması ve dikkat çekmesi için öyle yazmıştım ve görüyorum ki çekmiş"istanbullu kadınlar burda mı?" "Sorularımın cevabı sizde" anlamlari tasıyor ayrıca o başlık. Yani konumun hedef kitlesi onlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?