Konuyu bilmeden eksik okuduğunuzu düşünüyorumdiğer çocuklarının Evi var ama burdan satilmadigi için kira parası onlara gidiyor.yani ben burda 4 kişinin malını tek başıma zapt etmiyorum.Aynen konu sahibi cok garip maddi beklentim yok diyor ama evi istiyor .
Kendisi hic zaten calismayi dusunmuyor .
Oteki cocuklar ilgilenmiyor diyor ama oteki cocuklar beles evdede oturmuyor .herkes onun cocugu ve ailesi icin pervane olsun istiyor .bir garip
Görücü usulü evlilik nedir biliyor musunuz ?
Maddi beklentim olup yat, kat, araba ustume eşya elim kolum altın bunlardır maddi beklenti
Üstelik görücü usulünde aşık olup evlenmiyorsunuz evi olmasıni istemem günah mı haram mı ayıp mı
Her kadın çalışmak zorunda mı içki,kumar,madde bağımlılığı,dayak vs yoksa evliliğimden memnun olmasam yada başta yanlış giden bişey olduğunu düşünsem zaten bu evliliği yaparmiydim
Kaçıp evlenmedim kendimi zorla kapattirmadim kendi ağızlarıyla vaat ettiler
Öteki çocukları beleş oturmuyo ben kira almiyorum sabit oturuyorum onlarin evleri burda olmadıkları için kirayla kendilerine iletiliyo aynı hesap yani kimsenin malını yemiyorum
Ben burdayım diye vicdanen ahlaken gerekeni yapıyorum beleş evinde oturuyorum diye bana eziyet etmeye istediğini yapmaya hakkı yok kölelik doneminden gelmiyoruz.
Çalışma konusuna gelince yine goruculukte kriter olayı olarak çalışmam talep edilmedi