• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbullu kadınlar?

Trafiğin açık olduğu saatlerde 40 dk civarı gösteriyor haritada, belki ona kandı konu sahibi :)
İstanbulda trafigin acık oldugu bir saat bulabilirse gider 40 dkda 😁😁
İstanbulun artik hici hsonu cuma aksam trafigi falan hic bi ayrimi kalmadi. Her saatte ayni yoğunluk. Toplu tasima kullanayim diyorsun oda hep ayni kalabalik. Hadi oglen cikayim biraz rahat olur metrobus diyorsun rahatca iceri girebilirsen ne ala 😁

İstanbula yerleşip bir süre gozlemlemeden ev almak çok mantıksız. İçine girmeden bilemezsiniz zira esenyurt güvenlik açısından çok kötü avcılar deprem bölgesi Kurtköy aşırı uzak iş yerine bilmediğiniz için yanlış yaparsınız. Kağıthane alibeykoy Eyüp gibi semtlerde bir süre kiralık evde oturur semtini beğenirseniz ev alırsınız bir süre sonra. Birden anlamsız bir yerde ev alıp kredi borcuna atlamaktansa gozlemlemek iyidir.

tem üzerindeki siteleri düşünebilirsiniz. kağıthane de olabilir.
halkalı olur ama esenyurt olmaz.
beykoz tarafları olabilir. fsmnin anadolu ayağındaki yerler..

Benim eşimde hergün kurtköy den maslağa servisle gidiyor 1.5 saat ve bazen 2saat bile olabiliyor avrupa yakası bana hiç bir zaman cazip gelmiyor hep anadolu yakasında oturduğum için olabilir kurtköy saydığınız diğer semtlere göre bence daha yaşanılır bir yer ama dediğim gibi yol sorunu var

Anadolu yakasını bilmiyorum ama Avcılar-Esenyurt yerine Beylikdüzü’ne bakmanızı öneririm. Hem daha gelişmiş, hem kültür seviyesi daha yüksek hem daha nezih semt

Şimdi gördüm Maslakta çalışacakmış eşiniz. Silin kafanızdan Avcılar, Esenyurt falan. Çok alakasız semtler günün yarısı yolda geçer

Son düzenleme:
Önce istanbul'a haftasonu bir gelin belirttiğiniz semtlerden arabayla maslağa gidin gelin ve varış süresine haftaiçi için x2 yapın. Esenyurt'ta bir dolaşın öyle hemen ev alma işine girmeyin. Madem terfi aldınız , ben sizin yerinizde olsam biraz bütçemi zorlar hem maslağa yakın yerlerden ev bakardım.

Konunun istanbullu kadınlarla alakası?

Merak uyandırması ve dikkat çekmesi için öyle yazmıştım ve görüyorum ki çekmiş 😂 "istanbullu kadınlar burda mı?" "Sorularımın cevabı sizde" anlamlari tasıyor ayrıca o başlık. Yani konumun hedef kitlesi onlar. :KK25:

İstanbulun artik hici hsonu cuma aksam trafigi falan hic bi ayrimi kalmadi. Her saatte ayni yoğunluk. Toplu tasima kullanayim diyorsun oda hep ayni kalabalik. Hadi oglen cikayim biraz rahat olur metrobus diyorsun rahatca iceri girebilirsen ne ala 😁

Küçücük bir zaman dilimi benim de bahsettiğim süre. Hani böyle gün içinde yarım saat falan maksimum açık kalıyordur o yollar. O da sabah mesai başlangıcından sonra bi 5 dk, mesai bitiminden önce 10 dk, gece yarısı da 15 dk falan 😄😄

Bahsettiginiz semtler kötü yerler, degil 200bin, 50bine ev verseler yine para verip oturmam. 🙄

Kurtköy için de böyle mi düşünüyorsunuz? O kadar kötü deüil burası ya, yaşasanız seversiniz inanın 😄 Üzüldüm şu an, bu bölgeyle kurduğum duygusal bi bağım var çünkü 😄😄

Sarıyer,Zekeriyaköy,Kağıthane ,gop (5.levent ve avrupa konutları sitesi )..
Maslakta çalışacaksanız buralara bakın ;köprüyü geçmeyin bile .

Avcılarda 6 sene esenyurtta birkaç sene yaşadım. Esenyurtta kırmızı ışıkla arabanızın jantlarını çalarlar öyle bir ilçe. Hem evim hem çalıştığım okul oradaydı, inanın tenefüste 20metre ileride uyuşturucu ticareti yapıyorlardı öyle bir yer. Bir kere de sivil polis yanımdan geçerken havaya ateş açmıştı. Çok uzak olduğu için ve henüz canlanmaya başlayan bir ilçe olduğu için kiralar çok ucuz. Her yer gökdelen. Yolda günlük kiralık daire ilanları görürsünüz sıkça. Çok kasvetli bir yer. Avcıları severim ama Allah korusun olası bir deprem de haritadan silinir diyorlar. Ama herşey bir yana eşinizin işi maslak a yakınsa oralardan ev bakmalısınız. Mesafe burada çok önemli. Pendikten kurtköyden falan mümkün değil her gün gidilip gelinmesi

Tesekkür ederim, yorumunuz gayet açıklayıcı oldu. Seçenekler arasından avcılar ve esenyurtu sildim direkt. 👎😭

Kurtköy için de böyle mi düşünüyorsunuz? O kadar kötü deüil burası ya, yaşasanız seversiniz inanın 😄 Üzüldüm şu an, bu bölgeyle kurduğum duygusal bi bağım var çünkü 😄😄

Oturup gozlem yaptigim yerler degiller acikcasi bilinen, duyulanlardan yola cikarak yorumluyorum. O taraflarda oturmak istemem. Kurtköy bana istanbuldaymiş gibi bile gelmiyor cok uzak. 🙄
Ordan maslağa nasil gitcek adam dunyanin yolu ayrica.

En son geldiğimde 9 km mesafeyi 1 saatte gitmiştim:KK70:İstanbul boşken cennet:KK70:

Mantıklı değildi zaten.

Bu yorumunuza göre sizin acinizdan muhtemelen yalan söylemis oluyorum. 🤔 Sizin icin bir tane ek aşagiya yükledim. Buna benzer bir sürü de ilan favoriledim. Favorileme işlemini eşimin telinden yaptigim icin simdi siteye girip yeniden aratma yapamayacagim. Siteye girip 1+1 daire yazip, siralamayi da fiyata göre artan yaptiginizda cikiyor zaten.

Eklentiler

• Screenshot_20200221-163851_sahibindencom.jpg
    Screenshot_20200221-163851_sahibindencom.jpg
    97,7 KB · Görüntüleme: 167
Back