Babamı size şöyle anlatayım. İyiyken keyfi yerindeyken hiçbir sorun yaratmaz. Ama canı sıkılırsa bir şeye sinirlenirse kalp kırmaktan geri durmaz. Bazen bazı şeyleri gerçekten çok büyüttüğü oluyordu bugün olduğu gibi. Ama benim huyumu bildiği için bana çok yapmazdı ben evde en çok sesi çıkan bireyim hayatım boyunca kimseye sessiz kalamam yapımda yok bu tek babama özel değil tabiki. Babam da sinirle hareket edip hep pişman olur ve bir anda çok iyi davranmaya başlardı. Evdeki kimse buna ses etmezdi ama bana normal gelmiyor hala. Kalp kırıldıysa onaracaksın bende geçmiyor yoksa içimde kalıyor. Bir kalmış iki kalmış üç kalmış demekki bugün düğün stresiyle de patlamış bende. İletişim problemimiz var diye düşünüyorum muhtemelen onun da içinde kalanlar olmuştur ama düğüne bir hafta kala değildi yeri zamanı. Hazmedemediğim şey bu. Sussan bugün de sen yutsan ne olacaktı ki? Boşver düğün hazırlığında uyarıp geçeyim de, sinirlendiysen çık dışarı hava al, bu tepki neyin nesiydi yani. Haber vermedim diye adam yerine koymamak ne alaka?