- 30 Mayıs 2013
- 3.165
- 3.320
- 198
Hatta Ravza sitesi ni öneririm.Güvenlikli bol oksijenli parklı otoparklı bir yerGöktürk.Gayet nezih ve elit.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatta Ravza sitesi ni öneririm.Güvenlikli bol oksijenli parklı otoparklı bir yerGöktürk.Gayet nezih ve elit.
Evet:) 5 dakikadar bir kalkıyor.ha motor mu var ne motoru? ben direkt köprüyü düşündüm![]()
Bu videodaki Vatan Şaşmaz'ın ki yalan Hayrettin'in ki gerçek
Komik ama maalesef içler acısı bir durumkoptum ya
Merhaba hanımlar,
Bu benim ilk konum, uzun süredir İstanbul'da ev bakıyorum, iş sebebi ile İstanbul'a taşınmamız gerekiyor fakat ilçe konusun da çok kararsızım. Kira da oturmayı düşünmüyoruz o yüzden ev alacağız. Özellikle İstanbul'da yaşayanlar bir fikir verebilirse çok iyi olur. Böyle insanların birbirine karşı saygılı olduğu, olayların az olduğu, sakin bir yer arıyoruz. (Kimse yanlış anlamasın bu kısmı lütfen, bazen küçük şeylerden kavga çıktığını görüyorum forum da) Yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü gelip oraya araştıracak çok vaktimiz yok ve orada sorup danışabileceğimiz insan sayısı da kısıtlı.
Edit; İş yeri Beşiktaş'ta.
+ ulaşım için araba var.
Çalışma saatleri esnek.
Canim uskudardan besiktasa, kabatasa, eminonune ve eyube deniz yoluyla ulasim var. Daha rahat oluyor =)ha motor mu var ne motoru? ben direkt köprüyü düşündüm![]()
Canim uskudardan besiktasa, kabatasa, eminonune ve eyube deniz yoluyla ulasim var. Daha rahat oluyor =)
Büyükçekmece'de deniz kenarında yirmi sene yaşadıktan sonra Haramidere'ye geldim ne çektiğimi ben bilirim. Ah Çekmecem ah, heryere uzaktır ama çok güzeldir.
Konu sahibesi hayırlı olsun öncelikle. Beşiktaş ve çevresinde ev almak maalesef zor çünkü fiyatlar uçtu. Anadolu yakası olabilir Üsküdar, Yalı Mahallesi gibi. Ama bir 500 bini gözden çıkartmanız gerekir en iyi ihtimalle.
Ama tavsiyem sırf kirada olmamak için herhangi bir muhitten ev almayın. Ben önemsemedim ve iki senedir hayata küstüm. Kira olsun ama nezih bir semt olsun.
Olabilir canim, bir uçtan bir uca koca şehir, hele işin düşmeyince kullanmaman bilmemen cok normal.varmış evet bu kadar senedir İstanbul'dayım yeni öğrendim :) daha doğrusu deniz yoluyla ulaşım olduğunu biliyorum da motor olayını ilk kez duydum.
Ogrenciligimde hadimkoy tokiler cok iyiydi, hem hesapliydi, hem otobuslerin ilk duragiydi hem de genelde ogrencilerin oturdugu bir yerdi.simdi esenyurtta kiptastayim ama biz de nasipse Hadımköy omerli kiptastan ev almak istiyoruz..cok issiz ve guvenilir olmasi bizi cekti ...esenyurtta mahalle arasinda site...kisin camlara dışarıdan tasli kartopu atiyorlardi..düşün, ! beterin beteri var yani.. en guzel buyukcekmece ama ulasim sorun..
hadimkoy tokiler 200 den basliyormus..durak var ya m.bus durağı. .o bizi asiyor da omerli daha iceride askeri bolge mercedesin oldugu yerde.. orda bile 2+1 90m2 167 tl...Ogrenciligimde hadimkoy tokiler cok iyiydi, hem hesapliydi, hem otobuslerin ilk duragiydi hem de genelde ogrencilerin oturdugu bir yerdi.
Ben basaksehir de yasadim 1.5 yil. Dindar kesim agirlikli. Hic olay gormedim duymadim. Nezih sakin. Ama malesef cok pahali ve besiktasa bayagi uzak. Kavacik beykoz dusunebilirsiniz. Hem kopruye yakin. Kavacikta arkadasim oturuyor. Isi besiktasta. Biraz erken cikinca trafige yakalanmadan kopruyu geciyormus. Memnundu.Beşiktaş'ta. Çok çok sakin olmasına da gerek yok, olay az olan bir yer olsun yeter bize.
Merhaba hanımlar,
Bu benim ilk konum, uzun süredir İstanbul'da ev bakıyorum, iş sebebi ile İstanbul'a taşınmamız gerekiyor fakat ilçe konusun da çok kararsızım. Kira da oturmayı düşünmüyoruz o yüzden ev alacağız. Özellikle İstanbul'da yaşayanlar bir fikir verebilirse çok iyi olur. Böyle insanların birbirine karşı saygılı olduğu, olayların az olduğu, sakin bir yer arıyoruz. (Kimse yanlış anlamasın bu kısmı lütfen, bazen küçük şeylerden kavga çıktığını görüyorum forum da) Yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü gelip oraya araştıracak çok vaktimiz yok ve orada sorup danışabileceğimiz insan sayısı da kısıtlı.
Edit; İş yeri Beşiktaş'ta.
+ ulaşım için araba var.
Çalışma saatleri esnek.