Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yesilkoyde normal dairemiz var kirada 6 bin dollar kira aliyorum.
amin ucuk ama temiz semt .Allah bereket versin. Kiralar da uçuk o zaman baya
Validebağ insanları ve oraya yakın komşu mahalle sakinleri bana çok itici geldi acayip insan ayrımı yapıyorlar burunları kaf dağında işleri güçleri insanları hor görüp tepeden bakmak. Sözde medeni çağdaş ileri görüşlüler yazık.Uskudar derim ben yaşanılası bi yer insanları nezihtir ulaşım konusunda sıkıntı yok şehrin gurultusunden uzaklaşıp evinde kafani dinleyebilirsin sessiz sakindir sokaklari. ben şuan iş dolayısıyla bagcilardayim ama hiç tavsiye etmem İlk fırsatta burdan kaçmayı düşünüyoruz :) diğer ilçelerinide bilirim ama benim kalbim uskudardan yana :)
Aşırı zenginlikten hastanelik olacaksınız selin hanım allah gecinden versinamin ucuk ama temiz semt .
zaten oturanlar ya pilot ya doktor vs geliri yüksek meslektaslar
Tabi ki çok uzak araçta olsa zaman sıkıntısı da olmasa her gün bu yolları çekmek istemezsiniz İstanbul'un bir ucu yani burasıAnladığım kadarı ile ya Anadolu yakınlarında boğaza yakın bir yer en uygunu, yada Beşiktaş çevresi. Baktım haritadan Beylikdüzü baya uzak kalıyormuş.
Aşırı zenginlikten hastanelik olacaksınız selin hanım allah gecinden versin
Yani emlakçı değilim de, neden ki ?Kira ve ev fiyatlarını pek bilmiyorsun anladığım kadarıyla .
Hmmm siz bunlardan birinde oturuyorsunuz sanırım.. da konu sahibi belki İstanbul’dan gitmiştir bile,keşke yorum yapmadan önce konunun tarihine baksanız.Eğer çocuk varsa, bütçe de el veriyorsa, İst’da bence Kemerburgaz-Göktürk, İstinye, Ulus’taki bahçeli siteler çok iyi. Yürüme mesafesinde okullar, bankalar, çocukları ders alabileceği bale, jimnastik, tenis vb özel işletmeler, buraların avantajı
Kadıncağız taşındı kesin 2 senelik konu gene magmadan çıkmış...