• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'a yerleşeceğim ama ilçe konusunda kafam karışık

İstanbulun neresinde olursanız olun aracla trafiginden cekersiniz. bu yüzden besiktastan secim yapın. veya ortaköyde sakin ve nezihtir.

Uskudar derim ben yaşanılası bi yer insanları nezihtir ulaşım konusunda sıkıntı yok şehrin gurultusunden uzaklaşıp evinde kafani dinleyebilirsin sessiz sakindir sokaklari. ben şuan iş dolayısıyla bagcilardayim ama hiç tavsiye etmem İlk fırsatta burdan kaçmayı düşünüyoruz :) diğer ilçelerinide bilirim ama benim kalbim uskudardan yana :)
Validebağ insanları ve oraya yakın komşu mahalle sakinleri bana çok itici geldi acayip insan ayrımı yapıyorlar burunları kaf dağında işleri güçleri insanları hor görüp tepeden bakmak. Sözde medeni çağdaş ileri görüşlüler yazık.

Ben camlica da oturuyorum ve cok beğeniyorum oturdugum yeri kiralar biraz uçuk ama parklari Koroları restoranlari spor tesisleri insanlari çok güzel. Kavga gürültü daha duymadım sokakta çocuk sesi yoktur araba sesi yoktur çöp vs yoktur güzel yer dusunebilirsiniz

beşiktaş mackada oturuyorum ve herseyiyle cok memnunum madem is yerinizde burada sizin icin gayet iyi olabilir hem merkezi hem sahil hem ulasim acisindan sorununuz olmayacak hemde burada oturanlar hep kendi halinde hayirlisi olsun sizin icin

Istanbul'da doğdum büyüdüm ve bu sene o şehirden kurtulduğum için çok mutluyum. Madem mecbursunuz o zaman Asya kıtası daha sakindir. Özellikle Üsküdar, bir de Kadıköy/Moda. Hem vapurla da Beşiktaş'a geçebilirsiniz kolay olur. Avrupa daha karışık, evet sakin muhitleri var ama ev fiyatları tuzlu. Sarıyer/Kireçburnu guzeldir orada yukarilarda uyguna ev bulabilirsiniz. Esenler, Bağcılar, Sultanbeyli, Güngören, Bayrampasa, Zeytinburnu buraları hiç tavsiye etmem çünkü olaysız günleri yok, her çeşit insan var. Eyüp, Fatih buralar zaten hep Suriyeli hatta Turkce tabela kalmadi. Arabadan ziyade toplu taşımayı kullanabileceğiniz yerlerde ev bakın bence. Çünkü iş çıkışı Beşiktaş'tan eve gitmek korkunç, saatlerce trafikte kalırsınız. Yeni işiniz, eviniz şimdiden hayırlı olsun.

anladığım kadarıyla çok lüks bi yerden ziyade sakin nezih bi yer arıyorsunuz.kesinlikle bahçelievleri öneririm.ama b.evlerin tam merkezii...öyle soğanlı şirinevler siyavuşpaşa gibi yerleri değil.her binanın bahçesi vardır,haritada bile yuvarlak görünür o kısım.orda doğdum büyüdüm ama evlenip allahın bağcılarına geldim,ahh b.evlerin kıymetini daha iyi anladım.bütçenize göre ev bulabilirsiniz de.

Bence siz nezih ve sakin yerden ziyade isinize en yakın yerde oturun.

Beşiktaşta is bulup üsküdarda oturmak, ümraniye de oturmak mantıksız.
Beşiktaşta is varsa en fazla ortaköyde oturursunuz.

Nezih ve sessiz bir yer ararken trafiğin içinde kaybolmak oturduğunuz yer cennet olsa çekilmez.
Düşünsene işten çıkacaksın sessiz ve nezih ortamdaki evine gitmek için 3 saat yolda vakit öldüreceksin, üstüne yorgunluk, trafik stresi derken hooop evin sessizliği de gider nezihligide.

Yoksa bana göre de batı ataşehir çok nezih bir yer.
Köprü trafiği diye bir şey var. Size bunu söylememişler.

Bana da beşiktaş'ta çalışıyorsanız en uygun yer üsküdar gibi geldi. Vapurla beşiktaş üsküdara çok yakın ve kriterlerinize uyuyor.
Tabi sizin kriterlerinizi baz alarak söyledim. Yoksa ben beşiktaş'ta otururdum. Uygun evler var çünkü tanıdığım öğrenciler kalıyor. Bence güzel bir semt beşiktaş.

Anladığım kadarı ile ya Anadolu yakınlarında boğaza yakın bir yer en uygunu, yada Beşiktaş çevresi. Baktım haritadan Beylikdüzü baya uzak kalıyormuş.
Tabi ki çok uzak araçta olsa zaman sıkıntısı da olmasa her gün bu yolları çekmek istemezsiniz İstanbul'un bir ucu yani burası:KK48:Beşiktaş çevresi gayet güzeldir eminim uygun bir şeyler bulursunuz hayırlı olsun:KK68:

Eğer çocuk varsa, bütçe de el veriyorsa, İst’da bence Kemerburgaz-Göktürk, İstinye, Ulus’taki bahçeli siteler çok iyi. Yürüme mesafesinde okullar, bankalar, çocukları ders alabileceği bale, jimnastik, tenis vb özel işletmeler, buraların avantajı

Üsküdar kesinlikle hem manzarası da güzel . Ama mecbur değilseniz gelmeyin . Çünkü burada yasamak görüldüğü gibi değil zor

Eğer çocuk varsa, bütçe de el veriyorsa, İst’da bence Kemerburgaz-Göktürk, İstinye, Ulus’taki bahçeli siteler çok iyi. Yürüme mesafesinde okullar, bankalar, çocukları ders alabileceği bale, jimnastik, tenis vb özel işletmeler, buraların avantajı
Hmmm siz bunlardan birinde oturuyorsunuz sanırım.. da konu sahibi belki İstanbul’dan gitmiştir bile,keşke yorum yapmadan önce konunun tarihine baksanız.

beşiktaşta yaşama imkanınız yoksa üsküdar diyorum ben de, iskeleye yakın bir ev ayarlarsanız karşıya geçmesi çok kısa, Beşiktaş merkezde ise artık yürüyerek gidersiniz işe.

Back
X