- 12 Ağustos 2014
- 1.214
- 1.110
- 133
- 36
Araba ile gitmeyi düşünüyorsanız olur.Koşuyolu genel olarak trafik olan biryer.kosuyolundan ulaşım sıkıntısı olur mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Araba ile gitmeyi düşünüyorsanız olur.Koşuyolu genel olarak trafik olan biryer.kosuyolundan ulaşım sıkıntısı olur mu?
Yani bir bütçe belirtmeyince çok hava da kalıyor. İmkan varsa Arnavutköy'de, Sarıyer sırtlarında bir ev alın. Buralara da ay Istanbul diye burun kıvıran varsa pess yanii...sahil şeridinden geze geze işinize ulaşırsınız her sabah.Merhaba hanımlar,
Bu benim ilk konum, uzun süredir İstanbul'da ev bakıyorum, iş sebebi ile İstanbul'a taşınmamız gerekiyor fakat ilçe konusun da çok kararsızım. Kira da oturmayı düşünmüyoruz o yüzden ev alacağız. Özellikle İstanbul'da yaşayanlar bir fikir verebilirse çok iyi olur. Böyle insanların birbirine karşı saygılı olduğu, olayların az olduğu, sakin bir yer arıyoruz. (Kimse yanlış anlamasın bu kısmı lütfen, bazen küçük şeylerden kavga çıktığını görüyorum forum da) Yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü gelip oraya araştıracak çok vaktimiz yok ve orada sorup danışabileceğimiz insan sayısı da kısıtlı.
Edit; İş yeri Beşiktaş'ta.
+ ulaşım için araba var.
Çalışma saatleri esnek.
Cevaplayan arkadaşların hepsine çok teşekkür ederim. Araba var evet ve isimden dolayı geç kalma sıkıntım olmayacak her gün sabah 9 da iş yerinde olmam gerekmiyor yani o yüzden ama yazdığınız ilçelere bakarken iş yerime olan yakınlığı da göz önüne alacağım. Çok teşekkür ederim, hepinizin görüşünü dikkate alıyorum :) Gerçekten çok yabancıyız İstanbula daha önce büyük bir şehir de yaşamışlıgım var ama İstanbul gözümü korkutmuyor değil.
Benim bi kere metrobüse binerkem babetim fırladıKizin isi besiktas da kiza uskudar da ev tavsiye ediyorsunuz
650 bine Avrupa yakasinda cok nezih bir semtte ev alamazsin konu sahibi.. anadolu yakasinda alsan bile her sabah araba ya da metrobus cilesinden telef olursun.. once is yerine yakin bir yerde ev kirala almayi sonra dusun.. toplu tasima tam bir rezalet, anlatilanlara inanma gel bin kendin gor :)
Mantıklı olduğu için tavsiye ediliyor zaten:) Üsküdar Beşiktaş arası motor ile 7 dakika.Aynı kıtada oturup Beşiktaş-Yıldız yokusunu 1:30 saate trafikte çile çekmektense Üsküdar daha mantıklı bir rota:)Kizin isi besiktas da kiza uskudar da ev tavsiye ediyorsunuz
650 bine Avrupa yakasinda cok nezih bir semtte ev alamazsin konu sahibi.. anadolu yakasinda alsan bile her sabah araba ya da metrobus cilesinden telef olursun.. once is yerine yakin bir yerde ev kirala almayi sonra dusun.. toplu tasima tam bir rezalet, anlatilanlara inanma gel bin kendin gor :)
kusura bakma, guldum halini düşününce.Benim bi kere metrobüse binerkem babetim fırladıo izdihamda
Babeti alsam arkadam ittirenler beni ezecek, almadım
Koştum yer kaptım ilk binen tahlilerdendim o gün
Babeti de eşim verdi giydimo ayakta kalmıştı..
Öyle işte, bu bi de ilk durak. Diğer duraklardan binenlerde olunca, tostun çıkıyo
Mantıklı olduğu için tavsiye ediliyor zaten:) Üsküdar Beşiktaş arası motor ile 7 dakika.Aynı kıtada oturup Beşiktaş-Yıldız yokusunu 1:30 saate trafikte çile çekmektense Üsküdar daha mantıklı bir rota:)
İş yeri beşiktaş ise illede anadolu yakası olsun derim. Avrupa yakası boğazdan tut silivri ye kadar aynı curcuna. Ya kalabalık yada olaylı. Anadolu yakası avrupaya nispeten havası daha temiz. Daha sakin. Avrupa yakasında en olmadı bahçelievler var benim tavsiye edebileceğim. İş yeri beşiktaş ta olan birinin beylikdüzü nde oturması çok zor gerçekten. Insan yolda yaşlanıyor.Çok teşekkür ederim. Üsküdar'ı araştıracağım. Bağcılar'ı biliyorum :) Ümraniye nasıl bir yer, bir arkadaş bize orayı önerdi Beylikdüzü ile birlikte
Bende gülmüştüm hemde katıla katılakusura bakma, guldum halini düşününce.
bunla ilgili bi video vardi. orada anlariliyorduBende gülmüştüm hemde katıla katıla
Öyle reklamlardaki gibi bomboş metroya ciks bi şekilde üstün kırışmadan binilmiyomuş, kandırmaca onlar
metrobus vatan sasmaz hayrettin yazinca cikiyirbunla ilgili bi video vardi. orada anlariliyordu
bunla ilgili bi video vardi. orada anlariliyordu