• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'a yerleşeceğim ama ilçe konusunda kafam karışık

İş yeriniz hangi yakada ? Avrupa yakası çalışmak için ideal, anadolu yakası yaşamak için ideal :) ataşehir, Göztepe, Yenisahra, bostancı, bağdat caddesi, üsküdar, moda kadıköy... ama artık İstanbul'da sessiz sakin yer bulmak biraz zor, her yer kalabalık :(

İş yeriniz hangi yakada ? Avrupa yakası çalışmak için ideal, anadolu yakası yaşamak için ideal :) ataşehir, Göztepe, Yenisahra, bostancı, bağdat caddesi, üsküdar, moda kadıköy... ama artık İstanbul'da sessiz sakin yer bulmak biraz zor, her yer kalabalık :KK43:

Beşiktaş'ta. Çok çok sakin olmasına da gerek yok, olay az olan bir yer olsun yeter bize.

arkadaşım arabada olsa , saat kaçta işte olcağın önemli olmasa da iş yerine yakın yerler seçmelisin, en azından 1 saatte gidebileceğin yerler.

arkadaşım arabada olsa , saat kaçta işte olcağın önemli olmasa da iş yerine yakın yerler seçmelisin, en azından 1 saatte gidebileceğin yerler.

Anladığım kadarı ile ulaşım düşündüğümüzden daha sıkıntılı. Teşekkürler

Büyükçekmece hatta mumkunse Sinanoba derim..ev fiyatları yuksektir ama nezihtir tenis kortlari cafeleri park ve basket sahaları. .yesilligi denize yakınlığı. ..sakin sessiz ...esenyurtu asla tavsiye etmem..13 sene Sinanoba da 5 sene beylikduzunde 1 senedirde esenyurttayim.

Büyükçekmece'de deniz kenarında yirmi sene yaşadıktan sonra Haramidere'ye geldim ne çektiğimi ben bilirim. Ah Çekmecem ah, heryere uzaktır ama çok güzeldir.

Konu sahibesi hayırlı olsun öncelikle. Beşiktaş ve çevresinde ev almak maalesef zor çünkü fiyatlar uçtu. Anadolu yakası olabilir Üsküdar, Yalı Mahallesi gibi. Ama bir 500 bini gözden çıkartmanız gerekir en iyi ihtimalle.

Ama tavsiyem sırf kirada olmamak için herhangi bir muhitten ev almayın. Ben önemsemedim ve iki senedir hayata küstüm. Kira olsun ama nezih bir semt olsun.

Arkadaşım arabanızın ya da servisinizin olması bir şey değiştirmez,sadece sinirlerinizi daha çok bozar.
Bence direk Beşiktaştan ev bak yoksa işte 1 yoruluyorsan eve gidip gelirken 10 yorulursun.

Büyükçekmece'de deniz kenarında yirmi sene yaşadıktan sonra Haramidere'ye geldim ne çektiğimi ben bilirim. Ah Çekmecem ah, heryere uzaktır ama çok güzeldir.

Konu sahibesi hayırlı olsun öncelikle. Beşiktaş ve çevresinde ev almak maalesef zor çünkü fiyatlar uçtu. Anadolu yakası olabilir Üsküdar, Yalı Mahallesi gibi. Ama bir 500 bini gözden çıkartmanız gerekir en iyi ihtimalle.

Ama tavsiyem sırf kirada olmamak için herhangi bir muhitten ev almayın. Ben önemsemedim ve iki senedir hayata küstüm. Kira olsun ama nezih bir semt olsun.
Haramidere'de ne oldu acaba :110:

Haramidere'de ne oldu acaba :110:

Burada mı yaşıyorsunuz siz de ? Akşamları çöken kirli havayı bilirsiniz öyleyse. Ben yüksek bloklardayım hee taraf inşaat, sabah tek duyduğum inşaat işçisi bağırması ama Çekmece'deyken kuş sesleri olurdu. Ayrıca site çok kalabalık, travesti dolu internete yazıyorum site fotosundan çok travesti resmi çıkıyor. Bunaldım sevemedim burayı ben. Gidiyorum zaten kısmetse. Nasıl keyifle eşya topluyorum bilseniz.

Keşke imkaniniz olsa da taşınmasanız, bir çok ülke gezdim, çok metropol gördüm istanbul en berbat olanı. Sanki özel uğraş verilmiş sehiri mahfetmek için. Nezih denilebilecek yerler bile rahat değil ki dünya ortalamasindan pahali yaşam oralarda. Diğer semtleri at çöpe zaten. İlllaaa gelecekseniz Kadikoy fenerbahçe.

Merhaba hanımlar,

Bu benim ilk konum, uzun süredir İstanbul'da ev bakıyorum, iş sebebi ile İstanbul'a taşınmamız gerekiyor fakat ilçe konusun da çok kararsızım. Kira da oturmayı düşünmüyoruz o yüzden ev alacağız. Özellikle İstanbul'da yaşayanlar bir fikir verebilirse çok iyi olur. Böyle insanların birbirine karşı saygılı olduğu, olayların az olduğu, sakin bir yer arıyoruz. (Kimse yanlış anlamasın bu kısmı lütfen, bazen küçük şeylerden kavga çıktığını görüyorum forum da) Yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü gelip oraya araştıracak çok vaktimiz yok ve orada sorup danışabileceğimiz insan sayısı da kısıtlı.

Edit; İş yeri Beşiktaş'ta.
+ ulaşım için araba var.

Çalışma saatleri esnek.
Anadoku yakasi daha sakindir aslinda avrupa yakasina gore

Burada mı yaşıyorsunuz siz de ? Akşamları çöken kirli havayı bilirsiniz öyleyse. Ben yüksek bloklardayım hee taraf inşaat, sabah tek duyduğum inşaat işçisi bağırması ama Çekmece'deyken kuş sesleri olurdu. Ayrıca site çok kalabalık, travesti dolu internete yazıyorum site fotosundan çok travesti resmi çıkıyor. Bunaldım sevemedim burayı ben. Gidiyorum zaten kısmetse. Nasıl keyifle eşya topluyorum bilseniz.
Ben yüksek binalarda oturmuyorum..
İnnovıa
Regnum
Solarkent
Bunların üçünden bahsediyorsunuz sanırım...Oralar bir tek öyle çünkü...
Ben o tarafta değilim...
Yaniii haramidere ama yakuplu tarafı e-5 yürüme mesafesindeyim....
Ve de çok memnunum çok sakin bizim burası...

Back
X