Akşamdan beri daha iyi olmaya çalışıyorum. Arkadaşlarımla konuştum, burada sizlerle dertleştim. Kafamı toplamaya güçlü olmaya çalışıyorum. Ama gel gör ki, elimde olmadan yaşlar süzülüyor gözümden. Zamanla atlatacağım biliyorum belki sızısı bile kalmayacak. Ama bugün hayatımın en kötü günü, yaram çok taze. Gecenin bu saati oldu, bu gece nasıl uyurum bilmiyorum. Dün geceki gibi sabaha kadar kabuslar görmekten korkuyorum. Sadece korkuyorum işte... Paylaşmak istedim.
Bugün destek olduğunuz için okuyan yorum yapan herkese çok teşekkür ederim. Uyumadan önce hepiniz için dua edeceğim. Ne olur son bir şeyler yazın. Her yazdığınız kendimi iyi hissetmeme yardımcı oluyor. Bu gece son yalnız gecem bu evde. Yarın dava açılacak, akşam babam gelecek, cumartesi de arkadaşımın yanına gideceğim. Ama bu gece nasıl geçecek bilmiyorum...
canım sana şunu söylemek istiyorum boşanma kesinleştiği günden buyana hiç ağlamamış değilim konuştum anlaşma şartları neler olacak falan..
o gece resmen sarsıla sarsıla ağladım uzun süre
ağlarken attım içimdeki herşeyi
öyle bir ağladım ki içimden sanki parçalar kopuyor gibiydi..
sanki içimdeki zayıf beni söküp atar gibi ağladım
ondan sonraki gün aynı şekilde ağlayamadım bile..
ve git gide ağlama oranım azaldı..istersen bu gece ağla
izin ver kendine
içten içe değil
bütün gücünle ağla ve yorgun düş
sonra ağlayamayacaksın bile..
nutkum tutuldu..ne diyeceğimi bilmiyorum şu anda.. yaşadıklarını çekmeyen anlayabilir belki ama asla bilemez..doğru cümleler kurabilmek için tüm yazdıklarını satır satır okudum..bu son darbe olmasaydı konuşmaya dair çok mücadelemiz olurdu..ama artık olan olmuş..ölen ölmüş..bir daha canlandırılamayacak durumda..
meğer bu söz ne kadar anlamlı ve aslında yerinde kullanıldığında ne kadar işlevliymiş...o ne kadar üzülüyorsa sende o kadar üzül..yeteri kadar üzülmüşsün..birde onun hataları için diyetini sen üzülerekmi vereceksin...!! geçmişini o adam için harcadın..geleceğinide geçmişte harcandıklarına pişmanlık duyarakmı dolduracaksın??? acına saygı duy,acıların ve üzüntülerin için bedenine izin ver istediği gibi yaksın canını..ama o acıda bilsinki bugün şah gibi hüküm sürdüğü ruhdan mutlaka bir gün çekip gidecek!
çok tuhaf ama allahtan zaten ayrılma kararı almıştın,zaten onunla bosanmayı yuz kez kafandan tasarladıgın ve bunun provasını yaptıgın ıcın cok sanslısın..cunku nice kadınlar hiç anlamadan pat diye farketıyor aldatıldıklarının ve bi anda hem aldatılmayı hemde yalnızlıgı tadıyorlar...sen onsuz yaşamak gibi bir fikri bir çok defa aklından geçirdirğin için çok da hızlı ayapa kalkacaksın hele bir iki günler böyle geçsin..sen çok metanetli bir kızsın ne kadar da güzel söylüyorsun..acımın sızısı bile kalmayacak mutlaka unutucam..bunu bilmen bile o kadar güzelki...
ben hukukcu degılım ama benım bıldıgım nafaka talep etmen ıcın davayı onun acması gerkıyor.eger sen elındekı belgelerı kullanmayacaksan tabi..Ben ailesi için çok acıyorum ne kadar yıkım bır durum..çocukları alenen sadakatsiz bir kocaymış!!!
matahari hala uyumamışsın...
son gelişmeleri okudum...
senin konuna başlarda yorumumu yapmıştım aslında...
o adam senin kadar mücadeleci, senin kadar cesur, senin kadar kendisine bağlı bir kadını kaybetti...
sen malesef ki olgunlaşamamış, hala macera peşinde koşan bir adamı sevmişsin...
evliliğinizin ilk günlerinden beri evliliğe adapte olamayaşı da bunu gösteriyor zaten...
adam kartal gibi elinden uçan kaçan kurtulmuyor maşallah yaa ne kadın bolluğu varmış...
sen şu an hayatının dönüm noktasındasın ama bil ki; boşandıktan 3-4 ay sonra derin bir ohhh çekeceksin...
hayat buymuş, ben nesini çekmişim o adamın diyeceksin...
dünyada erkek kıtlığı yok ki tatlım böyle aşağılık bir adamla ömrünü geçiresin...
yarınki dava senin o eski çoook mutlu matahari olman için atılan bir adım sadece...
hayatının en doğru kararını verdin sen, önünde kimse olmayacak artık çok mutlu olacaksın inşallahh...
Malesef wenars'çım, gittim yattım ama uyku tutmadı. Gündüz bir derece iyiyim ama gece olunca iyice berbat hissediyorum kendimi. Ama sürekli böyle olmayacak. Bugün ilk gündü son olanlardan sonra. Artık her gün daha iyi olacağım ve gün gelecek bir bakacağım ben tekrar eski mutlu ben olabilmişim herşeyi unutmuşum. Bir süre yalnız kalmamaya karar verdim. Baksana iki gündür evde yalnızım, ağzıma lokma koymadım, yatıyorum uyuyamıyorum, başka şeyler düşüneyim diyorum konsantre olamıyorum. Yarın akşam babam evde olacak çok şükür, öbür gün de şehir dışına gideceğim çok sevdiğim bir arkadaşımda kalmaya. Eminim ilaç gibi gelecek, az önce hevesle valizimi bile hazırladım, biraz olsun oyaladı beni. Demek ki hala eşim dışında konularda heyecanlanıp mutlu olabiliyorum, demek ki hala biraz hayat ışıltısı var bende
o adam senin kadar mücadeleci, senin kadar cesur, senin kadar kendisine bağlı bir kadını kaybetti...
Böyle düşünmen beni çok mutlu etti, teşekkür ederim. Evet kilit nokta bu, belki de tek düşünmem gereken cümle "Beni o kaybetti. Bir daha da asla bulamayacak". Bunu hatırlamalı ve huzur bulmalıyım.
Uçan kaçan değil canım ya, böyle durumlarda herkes diğer kadına çamur atar bilirim, ama inan ki o kızları görsen tanısan eşime acırsın. Erkekler kafası çalışan kadınları taşıyamıyor, çünkü biz sürekli ona bir şeyler katmaya çalışıyoruz, eh eleştirilmek hoşlarına gitmiyor. Onlar nerede böyle yüzeysel kız varsa onların peşinde, çünkü o kızlar onları göklere çıkarıp pohpohlamayı biliyorlar da ondan. Daha önce bir tartışmada eşim ablasının yanında "Bundan sonra akıllı, güzel bir kadınla asla olmam. Gidip aptal, çirkin, cahil, ezik bir kız bulacağım, her dediğimi yaptıracağım" demişti. Adamdaki zihniyet bu, çünkü kompleksli. Eh, öyle kızlarla mutlu oluyor, kukla gibi oynatabileceği bayanlarla. Zaten bir daha benim kadar afedersin enayisini bulamaz, hiçbir bayan neredeyse 30 yaşına gelmiş, daha bir okulunu bitirememiş, askerliğini yapmamış bir adamla ciddi bir ilişkiye girmez de ondan. Ben böyle bir saflık yaptım, ailemin bana verdiği kültürü, eğitimimi hiçe saydım sonuç ortada. Ama dersimi aldım, artık aptal aşık olmam. Bir zamanlar kördüm, hayatımın en doğru kararının onunla evlenmek olduğunu sanmıştım, ama şimdi anlıyorum, aynen dediğin gibi hayatımın en doğru kararı bu insandan kurtulmak galiba. İnşallah dediğin gibi güzel günler gelecek, sağol güzel dileklerin için
canım benim sen de o kadar güzel ve akıllı olmasaymışsın keşke
adamı kompleks içine sokmuşsun. eminim ki senin yanında sırıtıyordur o adam.
sizi görenler, bu kadın bu adama nasıl bakmış diyordur...
aşkın gözü kör işte...
ama artık onun karşısında kör aşık yok...
gitsin o sabahlara kadar oyun oynasın arkadasıyla...
ya da ona buna önüne gelene mail atsın
sizin hayattan beklentileriniz çok ama çok farklı...
resmen evlenmiş olmak için evlenmiş adam...
nasılsa kafasını taşlara vuracak, ama o kafasını taşlara vuracak hale gelene kadar sen çoktaaaan yolunu çizmiş olacaksın...
kişiliği gelişememiş birisini bırak annesi eğitsin bundan böyle...
o yansın derdine canım yaa...
zaten kendisine layık olmayan bir kadının kalbini çalmıştı...
o kalbi çok hırpaladı ama en sonunda rahat bıracak artık.
buralara çoookkk mutluyum diye topikler açacaksın sen daha
canım benm rabbim kullarına çekemeyeceği yükler yüklemez..inanıyorum ki sen çok güçlü bi kadınsın..konunu tam olarak okuyamadım ama yine de bi şeyler yazmak istedim..umarım en yakın zamanda feraha kavuşursun..RABBİM herkesn yolunu açık etsin..
matahari özeline bakar mısın?
Bu arada yanlış anlaşılmak istemem, asla ukala kendini beğenmiş bir insan olarak algılanmak istemem. Ama eşimle ilk flört ettiğimiz günden beri çevremde herkes hep "matahari sen ne yaptın, yanına yakışıyor mu?" dediler eşim için ama ben dinlemedim kızdım onlara. İşte aşık olunca insan saf oluyor, ama şimdi çıktı o pembe gözlüklerim çok şükür. Şunu da söyleyeyim, eşimin okulunu bitirememesini vs örnek verdim. Asla kimseyi küçümsemem, bir insan okuma yazma bile bilmeyebilir ama kendini geliştirir. Herkes üniversite bitirmek zorunda değil. Ama el insaf, eşim 9 yıldır üniversitede okuyor hala bitmedi, madem bitiremiyorsun bırak artık git bir iş kur, gerçekçi ol. Sırf okul yüzünden, bahaneyle gece çalışıyor yıllardır. Gündüz okula gidiyorum ondan diyor ama okulun kapısından geçtiği yok. Benden önce en uzun ilişkisi 3 ay sürmüş bir insan. Bunları anlatıyorum çünkü artık ben de onun gerçek yüzünü gördüm. Adamın hayatına bakınca elle tutulur hiçbir şeyi başarmamış, başlayıp bitirdiği tek bir şey yok. Sürekli bir şeylere heves ediyor bırakıyor. Burada çalışırken bile değişik hevesleri oldu, iş kurmalara kalktı, kredi çekti, 2 gün geçti yok vazgeçtim dedi, aldığı kredileri zevkine harcadı. Maymun iştahlı işte, bir şeyelere heves ediyor, biraz uğraşıp hemen bırakıyor. Ben ve bu evlilik de onun için hevestik. Doğrudur, aşık olmuştur, bir de evliliği deneyeyim demiş anlaşılan, bana flörtümüzün 4. ayında evlenme teklif etti adam ve ben de tartmadan aptal gibi kabul ettim. Annemi yeni kaybetmiştim, babam evlenmek üzereydi, iş yerimde sıkıntılar vardı, kaçmak için böyle bir hata yaptım. Son pişmanlık fayda vermiyor. Adam evlendi, evlilikten de hevesini aldı, baktı ona göre değil evliliğin ilk aylarından yan çizmeye başladı. Olan bana oldu. Ama böyle olmasında benim de hatam var. Kör gibi davrandım. Zamanı geri çeviremem artık, keşke evlenmeseymişim ama olan oldu. Bundan sonra çok temkinli olacağım, en azından hatalarımdan ders alacağım.
canım insanın kendi güzelliğinin farkında olması neden kendini beğenmişlik olsun
dediğim gibi senin başarın ve güzelliğin altında ezildikçe ezilmiş ve bu yüzden kendini ispatlama çabası içine girmiş. ispatı da başka kızları ayartabiliyor olmakelin saf, para derdine düşmüş kızlarını ayartmayı adamlık sanmış...
ayy sinirim bozuldu benim burdan, sen nasıl katlandın bu adama 2.5 yıl yaa...
eşin geldımı eve tum sayfalrı okuyamadım gecen okumustum senın yazını sanırım esyalarını toplayıp gıtmıstı
Neler oldu neler, meğer başka kızlara ilan-ı aşk edip, "beni bekle, boşanmam bir kaç ay sürer sonra seni istiyorum" diye iğrenç mailler atmış adam. Topladı eşyalarını gitti, bu iş de bitti. Yarın dava açacağız.
amann boswer gıtsın ya kurtul ondan bakk kendınde demıssın guzel kızm o benden daha cırkın dıe ondan 1000 kat daha yakısıklısını bulursun buarda senın nerden haberın oldu bı kızla takıldıgından we kıza o lafları dedgınden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?