Ewwel Sana yazdigim cevappta bahsettigim arkadasin durumuna benzettim ya sen de ayni fikirde misin???:44::44::44:
dün gece geldi ve konuştuk zaten. Yüzyüze konuşmamız daha doğru dedi. öncelikle bilgisayara yüklediğim takip programnı anlamış. Kendisi bu işlerden zaten anlayan biri, onu sordu bana. "program olduğunu biliyordum, istesem mailleri de silerdim ama silmedim" dedi. Benim konuştuğum bir arkadaşım bana "bu adam sana oyun oynuyor kıskandırmak için" demişti. Ama ben oyun olduğunu düşünmüyorum. Malesef gerçekten o kıza hisleri olduğunu düşünüyorum. Akşam eve geldiğinde de bunu inkar etmedi. "tabi ki çok büyük bir aşk filan olduğunu söylemiyorum. Sadece biraz hoşlanıyorum. Belki tamamen boşluktan yapıyorum belki 3 gün sonra o kızı unutacağım ama sonuçta bu evliliğin bitmesinin nedeni o kız değil." dedi. Zor günler geçiriyormuş ve yanında biri olsun istiyormuş! Ben de dedim ki, "madem öyle benim de yanımda biri olsaydı, bir erkek de bana kol kanat gerseydi, ben de senin kadar zor günler geçiriyorum" dedim. çok sinirlendi. Tabi o erkek ya o yapar ama benim hakkım yok, zihniyet bu. Kızdan gerçekten sadece birkaç haftadır hoşlandığını söyledi. Ben de başka birinden hoşlandığı halde neden evliliğimiz için çaba harcadığını sordum. çok değil sadece bir hafta önce bu adam bana aşk sözleri söylüyordu. Ama demek ki aklında o kız varmış. Dedi ki, "ben içimden o kıza karşı hislerimi atmak, bastırmak için o kdar çaba gösterdim. Zaten sen sürekli kavga çıkarmasaydın o duyguları unutacaktım ve seninle olacaktık." tabi ki yalan, ama en azından boşluktan yaptığı bir şey olduğunu kabul ediyor. Işin aslı şuymuş, biz cumartesi kavga edip yolları ayırdık. Beyefendi yememiş içmemiş beklememiş pazartesi günü kıza gidip açılmış. Kız temkinli yaklaşmış hala evli olduğu için. Ama eşim kızın üstüne resmen çökmüş. Maillerde gördüm, kız üstüme gelme deyip duruyor, eşim onu çok istediğini, o yüzden peşinden koştuğunu, eviliğinin tamamen haa olduğunu ama bu hatayı düzelteceğini, sadece boşanana kadar birkaç ay bekleyeceğini ama sonra sadece o kızı istediğini yazmış. Işyerinde gün boyu kızı taciz derecesinde mailler döşenmiş.
Neden boşanmayı ya da en azından dava açmayı beklemediğini sordum. Yüzsüz adam dedi ki; "bir bayanın talipleri olur. Ben zaten boşanana kadar herhangi bir ilişki yaşamayacağım. Ama birkaç ay geçip de biz boşandığımızda ya o başkasıyla olursa diye korktum kaçırmak istemedim. En azından hislerimi bilsin istedim".
Aşık olduğum, ne umutlarla yuva kurduğum adam bana bunları dedi ya, aklım almıyor. Bu acıyı hakedecek ne yaptım ben? Aklıma ilk evlendiğimiz günler geliyor, evimizi hazırladığımız günler, düğün günümüz... Daha geçen hafta bana söylediği güzel sözler, aldığı hediyeler. Yalanmış hepsi. Sadece 1,5 yılda bitsin, hatta eşim gidip başka kızlardan hoşlansın ilan-ı aşk etsin diyeymiş meğer.
Sonra bana yaptığının yanlış olduğunu söyledi. Kızdan hoşlanmak elinde olmayan bir durummuş ama yine de beklemesi duygulrını açmaması gerekmiş. Bir daha da kızla mailleşmeyecekmişmiş, zaten kız da karşılık vermiyomuş. Inanmıyorum, eminim bugün koşup yine kızı taciz etmeye devam edecektir. Sonra kıza telefon etti, hoparlörden bana da dinletti. Kıza yaptığının yanlış olduğunu, belki de boşluğa düştüğü için bunları yaptığını söyledi. Yalnız o noktada kızı takdir ettim. çünkü kız dedi ki "ha işte ben de sana 2-3 gündür bunu anlatmaya çalışıyorum. Sen evliyken asla olmaz, benden hoşlandığını filan da düşünmüyorum, tamamen boşluktan yapıyorsun bunu. Matahari'yi de tanıyorum, en azından selamım var, böyle bir adilik nasıl yaparım? Inşallah eşinle aranı düzeltirsin, düzeltemesen de yine de seninle olmaz" dedi ve telefonu kapattı. Durum bu.
Durum benziyor canım ama bundan sonra ben o adamla asla barışmam. Benimle hala evliyken başka bir kadına karşı duygular besleyebilmiş, ona aşk mailleri atmış, benimle ilişkisi için hata demiş bir adam bu. Nasıl affedilir ki bu? Belki gerçekten çok hoşlanıyor ondan, belki sadece psikolojik bunalımda ve boşlukta, o yüzden yapıyor. Ama ne farkeder ki, sonuç değişir mi?
Son dönemde görünürde o da çok çaba harcıyordu, daha geçen hafta benim peşimden koşuyordu onu affetmem için. Ama bir yandan kalbinde başkası varmış. Bana dün gece "artık kalbim sana ait değil" dedi. O kıza da ait değilmiş, kalbi ölmüş bana böyle söyledi. Artık beni istemeyen, sevmeyen, başkasının peşinde koşmaya utanmayan, birkaç hafta bekleyemeden bunu yapan bir adam o. Çok sevmiştim onu, içimden bu sevgi çıksın artık tek isteğim bu.
Ankara'da öğretmen bir arkadaşım gelip onda kalmamı teklif etti kafa dağıtmak için. İlkokul arkadaşım. Belki gidip bir hafta kalmak iyi gelir mi? Ne dersiniz gitsem mi?
O kızı da aramayı düşünüyorum. Bağırıp çağırmak için filan değil, sadece neyin ne olduğunu, karşısında nasıl bir adam olduğunu bilsin. Aramalı mıyım?
Bana bir yol gösterin ne olur, nasıl atacağım bu acıyı? Nasıl toparlayabilirim kendimi? O kadar yalnız hissediyorum ki.
Ankaraya Gittiginde kendinide beraber gotureceksin icin icini yiyecek acaba simdi ne yapti yani kontrolden cikacak ama bir hafta uzun bir sure degil!Kendini topparlayacaksan git yoksa kendini yiyeceksen odanin kapisini kitle evinden ayrilma ama piismanlik dutacagin bir sey yapma!Esin evinizde mi kalacak hi????
- GUZELIM Bilim adamlari stres katsayilarini arastirmislar ve Esin Vefat etmesi 100 stress puani is degistirme 75 Esin aldatmasi 100 stress puani...Yani anlasilan o ki esin senin icin vefat etmis kadar su an stresstesin Canim evlatlarinin olmamasi bir arti.Esinin kiz tarafindan reddedilmesi ikinci arti.Esinin hala yalvarmasi ucuncu arti.Ama dedigim gibi su an vefat etmis gibi aci icindesin BASIN SAGOLSUN GUZELIM ALLAH BUNU UNUTTURACAK ACI VERMESIN
Canım.... ne yazağımı bilemedim inanırmısın?
Keşke şu anda yanında sana sarılabiliyor olsaydım.
Git bence arkadaşının yanına.
Mutlaka ve mutlaka o screenshot larınkayıtlarını tut biryerde.
Boşanma davasında çatır çatır al tazminatını.
Sakın ondan bir kuruş istemiyorum diye gurur falan yapma.
İstersen garibanalara dağıt ama al bütün haklarını.
Anlaşmalı boşanma davası aç ve tek celsede bitmesini sağla.
Eğer imkanın varsa dava bitene kadar kimseye birşey söyleme çünkü yine arayı yapmak isteyen, senin ya da eşinin kafasını karıştırmak isteyenler olacaktır.
Aklıma ilk gelenler bunlar canım.
Biraz kafamı toparlayayım tekrar yazıcam.
Sen de yaz bol bol atma içine nolursun....
Sahiden de vefatla eşdeğer bir acı içindesin şu an tahmin edebiliyorum. Söyleyecek bir şey bulamadım ben de. Allah yardımcın olsun, en kısa sürede huzura kavuşmanı dilerim canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?