İşin içinden çıkamıyorum, bana bir yol gösterebilir misiniz?

erkekler böyle köşeye sıkıştıklarında hemen üste çıkmaya çalışırlar. genelde de ilişkiyi bitirmeye çalışarak yaparlar bunu. sizin hemen tamam bitmesin düzelcem demenizi beklerler çünkü bilirler ki ancak onu kaybetme duygusu yaşadığınızda tamam bidaha böyle yapmıcam dersiniz. bence blöfünü yemeyin derim =) son çare olarak görüyo bence bu yaptığını. ben olsam "tamam boşanmak istiyosan boşanabilirsin, eminim içinde beni bu duruma düşürdüğünden dolayı hiç vicdan azabı yaşamıcaksın. bu günleri göreceğime ölseydim keşke. gerçi bi ölüden farkım yok oda ayrı konu. çok sevdim ama yeterince sevilmedim ve bu durum beni şüpheci ve kıskanç bi duruma düşürdü. napalım kader böyleymiş kendine iyi bak. hatalarım varsa allah bunun bedelini ödetsin bana." diye bi mesaj çeker onun nasıl da hemen yumuşadığını izlerdim :36:

Konuştum ve gururumu kırmadan tekrar denedim. Kafamda soru işaretleri olduğunu söyledim "Acaba acele mi ediyoruz, yapabileceğimiz hiç bir şey kalmadı mı kurtarmak için merak ediyorum" dedim. Ama kabul etmedi. Boşanmaya kararlıymış. Ama bunu yaptığıma pişman değilim. Sizin de dediğiniz gibi elimden geleni yaptığım için içim rahat. Madem bu kadar meraklı benden boşanmaya ve tekrar bekar olmaya daha fazla yapabileceğim bir şey kalmadı. Önüme bakmak benim için de en iyisi.

Eşimin geçen hafta gösterdiği duygusal davranışlar, beni sevdiğini söylemesi kafamı karıştırmıştı. Ben de sizin dediğiniz gibi hareket ettim ve son kez konuştum. Özür dilemedim zaten sadece kurtarılacak bir şey var mı dedim, o da olmadığını ve ayrılmak istediğini söyledi. Sevgisi devam etse bile yürümüyormuş, artık mantığını dinleyecekmiş, geri dönüşü yokmuş vs vs.

İsimneder'in dedikleri de doğru. Eşimi doğru çözümlemiş. Gerçekten sürekli pohpohlanmayı bekleyen, hep haklı olduğunu düşünen bir insan. Ben bir bayan olarak daha fazla peşinden koşmak istemiyorum, çünkü haketmiyor artık.

Ama son kez konuştum, acele ediyormuşuz gibi geldiğini söyledim. Ve eşim reddetti. İleride yine de "iyi ki konuşmuşum" diyeceğim, çünkü yapabileceğim her şeyi yaptım. Belki çoktan bitmişti bu evlilik ama benim kafamda bitirebilmem için eşimle son kez boşanma kararını sorgulamam gerekliydi. Bu yüzden konuşmaya çalıştım ama o bir an önce bitmesini istiyordu, bir karar almış canı yanıyormuş ve bir an önce boşanma kararını uygulamaya koyarsa daha kolay atlatırmış. Sevgisi varmış ama karakterlerimiz farklı olduğu için sonu yokmuş vs vs. Bana bunları söyledi. Daha fazla üstüne düşmeyeceğim onun. Kararını kabul ettim, bir yandan ben de artık en doğrusunun bu olduğuna inanmaya başladım çünkü eşimin evliliği taşıyamacak biri olduğunu düşünüyorum. Belki de hatanın neresinden dönülse kar. Ben en azından çabaladığımı biliyorum şimdi. Ama o hiç çabalamadı. Benim için ve evliliği için çaba harcamayan bir adamla da zaten devam etmez sanırım.

anladim Matahari.
son kez konusmus olmaniza sevindim, konustugunuzu bilmiyordum canim, ama bir sonuc alamamis olmaniza uzuldum :59:
esinize cok kiziyorum gercekten...ne kadar basite aliyor bosanmayi...ama bence bosandiktan sonra kafasina dank edecek bir seyler, ki o zaman cok gec olacak...
her ciftin karakteri birbirine cok uygun degil, hepimiz zitliklar yasiyoruz evliligimizde fakat esiniz gibi cabuk pes etmek dogru degil...neyse ben konusup sizi uzmeyeyim.
artik konusmanin pek anlami yok cunku esiniz tercihini yapmis.
hakkinizda hayirlisi olsun.
insallah esiniz bir gun cok pisman olur da geri don diye kapinizda yatar :7:
gelismelerden yine bizi haberdar et canim.

varmı böyle birşey!sevgisi varmış ama karakterleri faklı olduğu için sonu yokmuş!!!!yangından kaçar gibi de kaçıyor seviyorum diyen adam!günah almak istemem ama hiç de masum gelmedi bana bu!oyun içinde oyun plan içinde plan...seven adam kaçar mı savaşır...evliliğini karısıı mıh gibi taşımaya çalışır..seviyorum ama olmaz al sen bunları rahat yaşamanı isterim....diyorum ya bit yeniği var burda bence...3.bir şahıs etkisi olduğu sızıyor...ama ne şekil olduğu belli değil..bırak canım sen bu muammalı gelgitli en ufakk birşeyde kaçıvereck oyuncuyu...hakkında hayırlısı olsun sen elinden geleni yapmışsın...için rahat.aldatmamışsın vicdanın rahat..sonuna kadar çabaladın gönlün rahat gerisi ;biraz sıkıntı of of dersin ama inşallah bu da geçer...(Sultan Mahmut bir gün tüm vezirlerini toplayıp, bana bir yüzük yaptırın ve üzerine öyle birşey yazdırın ki ona her baktığımda, hüzünlüysem neşeleneyim, neşeliysem hüzünleneyim diye buyurmuş.

Vezirler toplanmışlar dört bir yana haber salmışlar. Sonunda bir gün yüzükle sultanın karşısına çıkmışlar, yüzüğü vermişler. sultan mahmut tamam işte bu demiş. yüzüğün üzerinde

" bu da geçer ya hu"
yazıyormuş....) çok anlammı bir olay!sen de parmağına ve beynine böyle manevi bir yüzük tak!geçer!geceler kalmışmı hep o karartıda güneşler doğmuş üstüne aydınlanmış herşey senin de gönlün aydınlanacak az sabretttt...herşey zamanında olur bu acıyı yaşaman gerekmiş yaşadın az kaldı yaşanacak ve bitecek inşallah güzellikler güneşler doğacak..sen yeter ki geçer diyerek Allah a sığın..

Ben de anlamadım ne kadar büyük bir sevgiymiş bu! Ben de işin içinde başka bir iş olduğundan şüpheleniyorum. Ama artık tek yapmaya çalıştığım ne nedir diye düşünmemek. Yani ben bu insanı evlilik boyunca çözemedim, şu an yaptıklarını da çözemiyorum. Baksanıza başlığın adı bile "işin içinden çıkamıyorum" :1: Şu an bana bir gün melek bir gün şeytanı oynuyor. Ama elele, seni yazdıkların o kadar güzel ki, tekrar güç verdi bana. Yüzük hikayesi de güzelmiş. Bu da geçer ya hu! Bu cümleyi bir kağıda yazıp evin her yerine assam mı?:1:

anladim Matahari.
son kez konusmus olmaniza sevindim, konustugunuzu bilmiyordum canim, ama bir sonuc alamamis olmaniza uzuldum :59:
esinize cok kiziyorum gercekten...ne kadar basite aliyor bosanmayi...ama bence bosandiktan sonra kafasina dank edecek bir seyler, ki o zaman cok gec olacak...
her ciftin karakteri birbirine cok uygun degil, hepimiz zitliklar yasiyoruz evliligimizde fakat esiniz gibi cabuk pes etmek dogru degil...neyse ben konusup sizi uzmeyeyim.
artik konusmanin pek anlami yok cunku esiniz tercihini yapmis.
hakkinizda hayirlisi olsun.
insallah esiniz bir gun cok pisman olur da geri don diye kapinizda yatar :7:
gelismelerden yine bizi haberdar et canim.

Evet bir gün çok pişman olmasını kapımda yatmasını ben de isterim. Sırf o gün onu reddedip bana yaşattıklarını yaşatmak için. Ama hiç sanmıyorum, o bu kafayla devam eder. Onun pişman olmasını, intikam almayı çok isterdim ama bu düşünceler de bana zarar verir biliyorum. Pozitif olmaya çalışıyorum ama pek elimde değil bu aralar. Dün sabaha kadar kabuslar gördüm. Sadece eşimle ilgili de değil, annemi gördüm, bir sürü üzücü şey işte. Sonra güne kavgayla uyandım yine eşim sağolsun. Bugün hem mahkemeye tebliğleri elden almaya hem de bana ev ayarlamaya gidecektik. Ay sonu taşınıyorum ve oturduğum evi toplamaya başladım, ev sahibine de haber verdik. Eşim söz vermişti bana ev ayarlamak vs için. Sabah beni arıyor diyor ki, "ben daha bakamadım, işim vardı, müsait olamadım, istersen gel beraber internetten bakalım". İnternetten ev araştırmayı ben de bilirim, ki bir yandan ben de ev bakıyorum zaten, eşim tamamen kendisinin ilgileneceğini söylemişti ne oldu böyle anlamadım. Ben de sinirlendim, ama sakin konuşmaya çalıştım, onunla buluşmayı kabul etmedim, "Gerçekten ev gezeceğimiz zaman buluşuruz, senin dediğin gibi ikimizin beraber internet cafeye gitmesine gerek yok, tebliği de elden almayız haftaya adrese gönderirler" dedim. Hatta durduk yerde böyle davrandığı için başka biri olduğundan şüphelendiğimi de söyledim. Eşimin telefonda konuşma tarzı insanı çıldırtacak derecede lakayıt, kayıtsız ve umursamaz. Sanki duygularını aldırmış gibi. "Müsait olunca ev bakarım, şimdi bilemiyorum, senin işin gücün yok sen uğraş" gibi saygısız lafları ve bana sesini yükseltmesi çok sinirimi bozdu, daha fazla tartışmayacağımı söyleyip yüzüne kapatıp babamı aradım. Bu sefer babam onu aradı, sonra bu beni tekrar aradı daha düzgün konuştu nispeten de olsa, ev araştıracağını söyledi vs vs. Zaten yeterince üzgünüm, bir de onun davranışlarıyla beni germesine gerek var mı? Kendisi teklif etmişti yeni ev için yardımcı olmayı, şimdi yine her zaman olduğu gibi sorumsuzca davranıyor, üstelik söylediği cümleleri yazdım, yeter artık bu adamın aşağılamalarına karşı ben nasıl davranmalıyım? Ben bunları hakedecek bir insan değilim ki.

Son düzenleme:
Evet bir gün çok pişman olmasını kapımda yatmasını ben de isterim. Sırf o gün onu reddedip bana yaşattıklarını yaşatmak için. Ama hiç sanmıyorum, o bu kafayla devam eder. Onun pişman olmasını, intikam almayı çok isterdim ama bu düşünceler de bana zarar verir biliyorum. Pozitif olmaya çalışıyorum ama pek elimde değil bu aralar. Dün sabaha kadar kabuslar gördüm. Sadece eşimle ilgili de değil, annemi gördüm, bir sürü üzücü şey işte. Sonra güne kavgayla uyandım yine eşim sağolsun. Bugün hem mahkemeye tebliğleri elden almaya hem de bana ev ayarlamaya gidecektik. Ay sonu taşınıyorum ve oturduğum evi toplamaya başladım, ev sahibine de haber verdik. Eşim söz vermişti bana ev ayarlamak vs için. Sabah beni arıyor diyor ki, "ben daha bakamadım, işim vardı, müsait olamadım, istersen gel beraber internetten bakalım". İnternetten ev araştırmayı ben de bilirim, ki bir yandan ben de ev bakıyorum zaten, eşim tamamen kendisinin ilgileneceğini söylemişti ne oldu böyle anlamadım. Ben de sinirlendim, ama sakin konuşmaya çalıştım, onunla buluşmayı kabul etmedim, "Gerçekten ev gezeceğimiz zaman buluşuruz, senin dediğin gibi ikimizin beraber internet cafeye gitmesine gerek yok, tebliği de elden almayız haftaya adrese gönderirler" dedim. Hatta durduk yerde böyle davrandığı için başka biri olduğundan şüphelendiğimi de söyledim. Eşimin telefonda konuşma tarzı insanı çıldırtacak derecede lakayıt, kayıtsız ve umursamaz. Sanki duygularını aldırmış gibi. "Müsait olunca ev bakarım, şimdi bilemiyorum, senin işin gücün yok sen uğraş" gibi saygısız lafları ve bana sesini yükseltmesi çok sinirimi bozdu, daha fazla tartışmayacağımı söyleyip yüzüne kapatıp babamı aradım. Bu sefer babam onu aradı, sonra bu beni tekrar aradı daha düzgün konuştu nispeten de olsa, ev araştıracağını söyledi vs vs. Zaten yeterince üzgünüm, bir de onun davranışlarıyla beni germesine gerek var mı? Kendisi teklif etmişti yeni ev için yardımcı olmayı, şimdi yine her zaman olduğu gibi sorumsuzca davranıyor, üstelik söylediği cümleleri yazdım, yeter artık bu adamın aşağılamalarına karşı ben nasıl davranmalıyım? Ben bunları hakedecek bir insan değilim ki.

canim tabiki sen bunlari hakedecek bir insan degilsin hele senin gibi duzgun ozverili sonuna kadar kendinden veren bir insana,ama erkeklere akil sir erdirmek beyhude ,sana dusuncemi soyleyim bana gore bu bey bekarligin verdigi serbestligi ariyor ayni zamanda sanki oyle hafif birini bulmus hani -ciddi olmayan- olabilir ondan gamsizlasti sanki fakat bu gecici insandan cabuk bikar ve bekarlik ustune ustune gelince senin nasil mukemmel bir es oldugunu seni kendi salakligindan dolayi kabetigini algilayip senin kapinda yatacak, anlatigin kadari olacagi bu bu bey sana geri donecek emin ol ama tabi sen o zaman istemezsin biliyorum ki tamamen haklisin,bosanmayi kolayca dusunmeden hem severim hem ayrilirim diyen bir adami kimse istemez,sana donunce redetmenin tadini cikar derim ben,simdilik bence onu yeni ev isine karistirma hatta mumkunse onun bilmicegi bir ardese tasin ancak oyle rahat edersin yoksa seni hep rahatsiz edecek cunku bu bey senden tam olarak ayrilamiyor kurtulmak istiyorsan yeni adresini bildirme zaten ileride ne olur bilemezsin henuz erken ama ileride belki kasina istedigin gibi biri cikabilir vs vs ne bileyim adresini bilirse seni rahat brakmaz unutma kacan balik buyuk olur
sen kendin icin en iyi karari vermissin zaten sana hayatinda mutluluklar ve huzur diliyorum canim :54:

her erkek gibi tabiiki oda cayacak..
çocuğu olmasına rağmen boşanırken erkekler pinti oluyorlar.

ÇÜNKÜ ONLARLA ARAMIZDAKİ EN BÜYÜK FARK,

KADINLAR İÇİN PARA BİR ARAÇ
ERKEKLER İÇİN AMAÇ

O var ya o...cok degil cok yakın bır zamanda oyle bir pişman olacak ki güzelim evliliğimi yıktım diye..Ama hemen değil ne zaman ki gerçekten evlilik yaşı geldiğinde ...bir kadın için yeniden evine dönmesi ne kadar zorsa erkek için bu kadar olmasa da yinede zor. Başta bu durumdan sıkılacak... Resmen ben bu evcilik oynundan sıkıldım denedim gördüm anladımki ben buna şimdilik gelemezmişim yeniden gençlik bekarlık yıllarını özlem duyup oynamıyrum ben deyip bitiriyor resmen.. Sen bence bu adamın bir velet olduğunu kabul et, beyinsiz olduğunu, daha aklı kemale ermedğini,seninde çocuk bakıcısı olmadıgını yavaş yavaş zerk et beynine zerk etki yaptığı her davranısı ciddiye alıp sinirlenmeyesin.. Yoksa aksi hale bu adam senii dahaaa .çookkkk ayarr eder..

Bence sen ev işini kendin hallet şekerim..inan onun tripleri deli edecek yoksa..hemm evde sen yaşamayacakmısın..Bu arada sen nolur nolmaz canım madem devamlı boşanmaya cok kararlı duruyor sözleşmeye şu ev kirasıı yok vırt zırtlarıı yazmayı sakın ihmal etme..adam bir kalemde boşanıyor bir kalemde mi sözünden dönmeyecek..ama sözleşmede yazarsa sözünden kolay kolay donecegını sanmam.. Ailesine de bu durumu bıldır. Sakın ama sakın beni yanlış anlama canım ama hadi seni anlarım amaa Onun ailesi annesii hiç mi karışmıyor bu duruma yaa..Bizde biri boşanmaya kalksa dünya koparr akla kararyı secerızzz barıstırmak ıcın!

O var ya o...cok degil cok yakın bır zamanda oyle bir pişman olacak ki güzelim evliliğimi yıktım diye..Ama hemen değil ne zaman ki gerçekten evlilik yaşı geldiğinde ...bir kadın için yeniden evine dönmesi ne kadar zorsa erkek için bu kadar olmasa da yinede zor. Başta bu durumdan sıkılacak... Resmen ben bu evcilik oynundan sıkıldım denedim gördüm anladımki ben buna şimdilik gelemezmişim yeniden gençlik bekarlık yıllarını özlem duyup oynamıyrum ben deyip bitiriyor resmen.. Sen bence bu adamın bir velet olduğunu kabul et, beyinsiz olduğunu, daha aklı kemale ermedğini,seninde çocuk bakıcısı olmadıgını yavaş yavaş zerk et beynine zerk etki yaptığı her davranısı ciddiye alıp sinirlenmeyesin.. Yoksa aksi hale bu adam senii dahaaa .çookkkk ayarr eder..

Bence sen ev işini kendin hallet şekerim..inan onun tripleri deli edecek yoksa..hemm evde sen yaşamayacakmısın..Bu arada sen nolur nolmaz canım madem devamlı boşanmaya cok kararlı duruyor sözleşmeye şu ev kirasıı yok vırt zırtlarıı yazmayı sakın ihmal etme..adam bir kalemde boşanıyor bir kalemde mi sözünden dönmeyecek..ama sözleşmede yazarsa sözünden kolay kolay donecegını sanmam.. Ailesine de bu durumu bıldır. Sakın ama sakın beni yanlış anlama canım ama hadi seni anlarım amaa Onun ailesi annesii hiç mi karışmıyor bu duruma yaa..Bizde biri boşanmaya kalksa dünya koparr akla kararyı secerızzz barıstırmak ıcın!

Sözleşmeye her şeyi yazdık para konusunda, daha sonra yan çizmek gibi bir şansı yok yani. Ben de hiç güvenmiyorum ona o yüzden önlemimi aldım, hatta bana vereceği tazminatın yarısını hesabıma yatırdı bile.

Ailesini ben de hiç anlamıyorum, beni bir kere bile aramadılar, ben çevremde böyle bir şey ne gördüm ne duydum, barıştırmayı geçtim ben ne haldeyim diye sormak için bile aramadılar. Önceden ailesiyle herhangi bir sorunumuz yoktu, en ufak bir tartışma bile geçmemişti aramızda, yani beni istememeleri gibi bir durum da olamaz ama bilemiyorum ben de şaşırdım.

Ev işimi de kendim üstleneceğim. Bu hafta babamla beraber evimi bulacağım, haftasonu da taşınırım. Eşimden gelecek yardım olmayıversin, onun afra tafrasını çekmemek en iyisi.

Son düzenleme:
Neyse ki sonunda ev işini hallettim, dava günü de belli oldu, bundan sonra herşey daha net olacak inşallah, ben de önüme bakacağım.

Back
X