Evet bir gün çok pişman olmasını kapımda yatmasını ben de isterim. Sırf o gün onu reddedip bana yaşattıklarını yaşatmak için. Ama hiç sanmıyorum, o bu kafayla devam eder. Onun pişman olmasını, intikam almayı çok isterdim ama bu düşünceler de bana zarar verir biliyorum. Pozitif olmaya çalışıyorum ama pek elimde değil bu aralar. Dün sabaha kadar kabuslar gördüm. Sadece eşimle ilgili de değil, annemi gördüm, bir sürü üzücü şey işte. Sonra güne kavgayla uyandım yine eşim sağolsun. Bugün hem mahkemeye tebliğleri elden almaya hem de bana ev ayarlamaya gidecektik. Ay sonu taşınıyorum ve oturduğum evi toplamaya başladım, ev sahibine de haber verdik. Eşim söz vermişti bana ev ayarlamak vs için. Sabah beni arıyor diyor ki, "ben daha bakamadım, işim vardı, müsait olamadım, istersen gel beraber internetten bakalım". İnternetten ev araştırmayı ben de bilirim, ki bir yandan ben de ev bakıyorum zaten, eşim tamamen kendisinin ilgileneceğini söylemişti ne oldu böyle anlamadım. Ben de sinirlendim, ama sakin konuşmaya çalıştım, onunla buluşmayı kabul etmedim, "Gerçekten ev gezeceğimiz zaman buluşuruz, senin dediğin gibi ikimizin beraber internet cafeye gitmesine gerek yok, tebliği de elden almayız haftaya adrese gönderirler" dedim. Hatta durduk yerde böyle davrandığı için başka biri olduğundan şüphelendiğimi de söyledim. Eşimin telefonda konuşma tarzı insanı çıldırtacak derecede lakayıt, kayıtsız ve umursamaz. Sanki duygularını aldırmış gibi. "Müsait olunca ev bakarım, şimdi bilemiyorum, senin işin gücün yok sen uğraş" gibi saygısız lafları ve bana sesini yükseltmesi çok sinirimi bozdu, daha fazla tartışmayacağımı söyleyip yüzüne kapatıp babamı aradım. Bu sefer babam onu aradı, sonra bu beni tekrar aradı daha düzgün konuştu nispeten de olsa, ev araştıracağını söyledi vs vs. Zaten yeterince üzgünüm, bir de onun davranışlarıyla beni germesine gerek var mı? Kendisi teklif etmişti yeni ev için yardımcı olmayı, şimdi yine her zaman olduğu gibi sorumsuzca davranıyor, üstelik söylediği cümleleri yazdım, yeter artık bu adamın aşağılamalarına karşı ben nasıl davranmalıyım? Ben bunları hakedecek bir insan değilim ki.