Canım öncelikle şunu belirtmeliyimki onu bu kadar çok severken bitmesine izin verme. Çünkü yuva kurmak çok zordur ve yürütmek çekip gitmek ya da o yuvayı bozmaksa çok kolaydır. Ama önemli olan zoru başarmaktır.
Ben 3 buçuk yıllık evliyim, 6 aylık da 1 kızımız oldu. Tabii sevgililik dönemiyle 6 yıl falan oluyo. İnan bana çok büyük problemler yaşadık, çok defa ayrıldık, ama birbirimize o kadar bağlıydıkki kopamadık. Hamile olduğum dönemde inanılmaz kıskançlıklarla eşimi boğdum, bunun farkındaydım ama engel olamıyordum. Sürekli telefonlarını karıştırıyor, sürekli bişeyler arıyordum. İnan bana birşeyler yapmıycaksa bile onu tetikliyorsun teşvik ediyorsun. O yüzden çok sıkma onu. Yapıcak olduktan snra engel olamazsın, ayrıca ortaya çıkarsan mutsuzluk tatsızlık başka hiçbirşey değil yani. Serbest bırak o zaman sana daha çok bağlı olucak görüceksin. Eşin seni sevmese çaba harcamaz emin ol. Biz ben 6 aylık hamileyken ayrıldık, eşimde beni aldatmaya yönelik bi hamle yaptı onu çok sıkmamdan dolayı. kesinlikle olmaz artık diyordum ama bebeğimide düşünmek zorundaydım ve ona bi şans vermeye karar verdim. O da gelip ayaklarıma kapandı anneler gününde , özür diledi ve bunu yapma nedenini açıkladı ve haklıydışuanda kızım doğdu ve 6 aylık, iyiki eşime o şansı vermişim şuan çok iyiyz. Bence eşin geldiğinde bırakma onu, asla gurur yapma aşkta gurur olmaz. Kaygılarını anlat, onu sevdiğini söle ama dimdik dur kendine güven. Eşinede zamanla güvenirsin. Ve barışırsanız geçmişe sünger çekin ve hiç kurcalamayın can yakmaktan başka birşeye yaramaz. Hiçbirşeyini karıştırma emin ol birşeyler yaparsa ortaya zaten çıkar o yüzden sen mutluluğuna bak ve herkesi çatlat Allah yardımcın olsun canım...
canım oha demek istiyorum izninle ben bu adama artık.
bence artık sana söylediği hiç bir şeye inanma ve güvenme eşşeğini sağlam kazığa bağla
ayrıca nafakadan da vazgeçme. ne demek işten ayrılacakmış. yalan ki ne yalan. sana para ödememek seni bezdirmek için yapıyor oyununa gelme hakkın o senin. en azından manevi tazminat olarak kabul etsin beyfendi.
iyi bir avukat bul kendine ve bir an önce boşanmak istiyorsa şartlarını kabul etmesi gerektiğini söyle. yoksa seni bezdirip, o kadar yaptıklarından sonra nafaka dahi vermeden gül gibi sıyrılacak işin içinden. yok öyle yağma.
bu arada içime bi his doğdu sen evde yokken senin bilgisayarını fln kurcalayıp buraya girdiğini görüp bizle dertleşip bi nevi akıl aldığını düşünerek kapattırmış olabilir. yoksa yemeyip içmeyip 3-5 günde internete mi taktı kafasını bu adam?
o kızla görüşmemesi vs yalan olduğunu farketmişindir zaten. kesin kız buna okey vermedi bu da seni kandırıyor aklınca.
ne güzel işlerin de yoluna giriyor. bilmiyorum ama sanki o adamdan kurtulmaya karar verdikten sonra herşey daha yolunda gidiyor gibi geldi bana. babanla aaran iyi arkadaşınla görüştün, iş bulma ihtimalin çok yüksek vs. güçlü ve ne yapacağını bilen bir kadın olduğunu hissetmiştim zaten. seni aşağı çeken o adamsa bırak kendi kendini tüketsin.
bu arada onun mailinden bulduklarını mahkemede delil olarak sunamazsın yoksa onun özelini karıştırdığın için sen suçlu durumuna düşersin. tehdit edebilirsin ama)
Ah canım geçecek bu günler.Sen işine gir kendine göre bir düzen kur.Küçük tek odalı bir ev tutarsın, onu nasıl döşeyeceğini falan düşün.Hayal kurmak iyi gelir.Bu arada tek çocuk musun?
2002 anayasası değişikliğine göre artık eşler (resmi nikahı olmak kaydıyla) birbirlerinden sadalay konusunda eğer ki şüphelenirlerse onları takip etmeye hakları oluyor...mail konusunda da suçlu olmaz yani..hoş bunu avukatyı zaten söyler kendisine..ben burda bilgi olsun diye yazdım...yani eğer resmi nikahınız varsa kanuni olarak dedektif tutma hakkına sahıbiz kızlar...
Kocanın tek yaptığı sadece hala evliyiz modunda kavga edip tartışmak..yani tabiri caizse son çırpınışları..senden boşanmayı cok istersee,boşanınca cok rahata ereceğini düşünen kurtulucam diye sevinirdi..niye böyle sinir krizleri geçirsinki...Siz çok ayrılıp barıştınız ya şu anda durumun ciddiyetinin yeni farkına vardı..cidden boşanıyoruzz bu sefer heralde!! Ben birinden boşanırken kurtulurken ve onu hiç sevmezken nerde ne yaptığı neden umrumda olsun ki? Tam da dediğin gibi canım..seni onu gözü yaşlı evdee yalnız bekliyor sanıyordu duyunca şok oldu...Sonuşta çok şey paylaştınız bir erkek için ço zor bişey eşinin bir anda ankarada fink atıyor olması..amaa onaa ohhh olsun!!! Bunca şeyi sana şu sebeple yazdım..O böyle çıldırdıkçaa senin içinn daha çok soğuyacak..daha çok ferahlayacaksın...hiççç merak etme sen...en azından bileceksinkii senn hırs içinde uyuyamazken oda güle oynaya durmuyor..O daha sinir bozunucu olurdu..O çıldırdıkçaa sen sakinleş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?