İşin içinden çıkamıyorum, bana bir yol gösterebilir misiniz?

Merhaba Matahari..
konuna cok tesadüfen girdim.. diger konularda acmissin (esin demek istemedigin icin malum kisi diyorum) o insanla diger sorunlarini bilmiyorum ama bence onun bi nevi sorunlari var.
ilk mesajini okudugumda evlilik krizi dedim, ama sayfa ilerledikce onun davranislarini anlamaya calistim.
seni sevseydi kavga ettiniz durum buralara geldi diye gider en basitinden meyhaneye icerdi.. yada solugu arkadasinin evinde degil sahilde bulurdu.. hos gercekten arkadasindami kaldi gercekten orasida var.

sorunlari var derken su yönden düsün..
seninle evli olan bu insan nasil seninle evli iken baska kadinlardan hoslanabiliyor?
evliligin onun gözünde degeri nedir? kafasina esti diye hadi evlenelim, olurmu öyle sey?
en komigide o kizi arayip hoparlörleri acmasi, kiz kapak etmis onu resmen.
daldan dala konuyor, sen onun gözünde esi degil, o kizlardan farkli görmüyormus seni ki sen varken baskalariylada flirtlesebiliyor.
ben ailesine aciyorum, bütün bunlar olurken böyle bir ogul yetistirdikleri icin senin yüzüne bakamicaklar belkide.
bu yeni mesajlasmalar olmasaydi belki iliskinizin kurtulusu olabilirdi ama bu noktadan sonra aliskanlik bile olsa o kisi sana, bitmesi senin icin en hayirlisi gibi görünüyor. kendi sagligini düsün, sende insansin insan gibi iliskiler icerisinde duygular besleyip hayatini sürdürmen seninde hakkin!

suan ayagi takilip düsen ve dizi kanayan kücük bir cocuktan farkin yok. herseyin izi kalir kimseyi tamamiyle unutamicaksin belki nefretle belkide gözünde degersiz bir insan olarak hatirlicaksin ama inan bana her yarayi kabuk baglar ve üzeri yeniden derilesir.

kendimi konuna öyle kaptirmisimki, basima gelmedi böyle bise ama sanki basima gelmis gibi hissettim birden kendimi bak kendine cok dikkat et ve sende insan oldugunu unutma. dedigim gibi suan hersey cok yeni bu yüzden kendine dikkat et sakin geri adim atma, bu yenik düsmene isarettir. biz kadinlar erkeklerden güclü varliklariz bunu bil!! en safimiz en delimiz bile bir erkegi deli edip bunaltir :)
bunun üstünden geleceginden eminim, basaricagina ben inaniyorum, sende inan!

Allahim bu zorlu günlerinde yardimcin olsun!

Neyse arkadaşlar, ben tekrar uyumaya çalışacağım. Sabah oldu bile zaten, biraz olsun uyurum diye umut ediyorum. Bugün bana destek olduğunuz yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Hayatımın en kötü günüydü, evde yapayalnızdım ama hepiniz sanki yanımdaymışsınız gibi hissettim. Bizim evin salonunda dertleşiyormuşuz kadar yakın hissettim kendimi. Allah razı olsun sizden. Hepsi geçecek biliyorum, inşallah bir gün wenars'ın dediği gibi buraya "çoook mutluyum" diye topicler açtığım günler de gelir. Tekrar teşekkürler herkese :71:

bak sabah oldu...
ben de sabahı sabah ettim bugün...
Mersin de güneş doğuyor yavaş yavaş...
İstanbul a da ulaşacak az sonra tamamen...
bugün çok mutlu bir hayata adım atmanın ilk günü tatlım...
maddi durumunu tamamen yoluna koydugun an senden özgürü olmayacak...
sen evliliği için gerçekten çaba harcayan, o ezik adamın harcı olmayan bir kadınsın...
seni dimdik gördükçe o çooook eğilip bükülecek...
güzel günlerin hayalini kurdukça kendini daha iyi hissedeceksin...
zaten o hayallerin gerçek olmasına çok az kaldıı :34:

İşyerindeyim.işi gücü bıraktım tek tek tüm sayfaları okudum.
En yakınımın başına gelmiş kadar üzüldüm buna inan.
O kadar içten o kadar doğalsın ki.
Bunların hiçbirini haketmiyorsun elbetteki.
Önceki konularından biliyorum sen bu evlilik için ne kadar çabaladın,
Ve her seferinde onun dengesizlikleri yüzünden hep başladığın yere döndün.
Psikolojik olarak yeterince yıprandın.
Boşanma düşüncesi aklına girdiği andan itibaren demekki boşa zaman tüketmişsin.
Buymuş bu adamın çapı. Bu kadar aşşağılıkmış.
Ama olsun bugün bile olsa görmüş olman ne güzel, ya yıllarını böyle sinsice çürütseydi?
Ya gerçekleri görmene izin vermeseydi rabbim o zaman ne olacaktı?
Sen hiçbir zaman ondan tamamen kopmayı düşünemedin öyle hissediyorum,
En kızdıığın zamanlarda bile.
İyi niyetinle yaklaştın hep ona. Bilemezdin..
Çok yazık. Ama derdine yanacak olan o bunu hepimiz biliyoruz.
Sen bugün yepyeni bir güne yepyeni bir hayata başlıyorsun.
Emin ol senin için hayırlı olan bu.
Baban bugün sana sımsıkı sarıldığında belki biraz daha anlayacaksın yalnız olmadığını.
Ne zaman istersen bizler de burdayız, sakın kendini çaresiz hissetme.
Ankara' ya gittiğinde, o yabancı şehirde hayat nasılda akıp gidiyor senin acından habersiz o zaman göreceksin.
Akışına kapılıp terkedeceksin hüzünlerini bir nebze de olsa buna inan.
Tadını çıkar. Gez dolaş eğlen.
Çok daha fazlasını hakediyorsun ve umarım bulacaksın.
Allah güzel insanlar çıkarsın bundan sonra karşına...

çok çok çok üzüldüm ve sinirlendim. bu nasıl bi adam?
biz ne kadar safız ya kadınlar olarak? nasıl anlamıyoruz bu adamların aslında aşağılık yaratıklar olduğunu?
yanımızda her gece yatan güvendiğimiz aşık olduğumuz adam bi gün böyle diyebilir mi?
böyle şeyleri okudukça deliye dönüyorum ya. biraz allah korkusu olsun bu erkeklerin içinde.

geçmiş olsun arkadaşım, o adamdan kurtulacaksın en azından ona sevin. yeni bi hayat seni bekliyor, sil baştan...

Neler oldu neler, meğer başka kızlara ilan-ı aşk edip, "beni bekle, boşanmam bir kaç ay sürer sonra seni istiyorum" diye iğrenç mailler atmış adam. Topladı eşyalarını gitti, bu iş de bitti. Yarın dava açacağız.

ah canım ya ne diyim bilemedim onun bu evliliği sürdürme çabası bile yokmuş zaten en azında onu öğrendin ve bitiriyorsun boşver takma kafana, ve gerçektende istiyorsa boşanmayı bırak o açsın davayı nafakada alırsın hatta istesen tazminat bile alırsın onun mallerini ispat etmen yeterli umarım vardır maillerin kopyaları sende :18::18:

Bugün sözde dava açmaya gidecektik dilekçe hazırlayıp. Şu saat oldu hala haber yok. Sen neden aramıyorsun diyebilirsiniz, kesinlikle davadan kaçındığım için değil. Hatta bugün açılsın bitsin bu iş de ben de yarın arkadaşımın yanına gidebileyim diyordum. Ama onunla muhatap olmak isemiyorum. Kendisi de kurtulmak istiyor madem, ama bunun için bile peşinden koşturuyor, arayıp ne diyeceğim dava işi ne oldu diye ben mi uğraşacağım bunun için de. Şimdi bu yüzden belki pazartesiyi beklemek zorunda da kaldım, oysa yarın Ankara'ya gidecektim :2:

Son düzenleme:
Bugün sözde dava açmaya gidecektik dilekçe hazırlayıp. Şu saat oldu hala haber yok. Sen neden aramıyorsun diyebilirsiniz, kesinlikle davadan kaçındığım için değil. Hatta bugün açılsın bitsin bu iş de ben de yarın arkadaşımın yanına gidebileyim diyordum. Ama onunla muhatap olmak isemiyorum. Kendisi de kurtulmak istiyor madem, ama bunun için bile peşinden koşturuyor, arayıp ne diyeceğim dava işi ne oldu diye ben mi uğraşacağım bunun için de. Şimdi bu yüzden belki pazartesiyi beklemek zorunda da kaldım, oysa yarın Ankara'ya gidecektim :2:

e git yine de.... hem ona hicbirseyi takmadigini kafana göre hareket ettigini de göstermis olursun...

Hmm. Kelin ilacı olsa diyerek söze başlamak istiyorum izninle.
Ama bence git canım.
Beyefendinin keyfi 1 hafta sonra açmak isterse 1 hafta boşu boşuna mı bekliceksin?
Gİt, gel açarsınız davayı.
Acelesi yok ya.
Oturup evde karalar bağlamaktan iyidir.
Diye düşündüm..

Diğer topicte de arkadaşların söylediği gibi gideyim de ona kapak olsun. Haber bile vermeyeceğim. Hiç haketmiyor. Ama aklıma takılan bir şey var, evin anahtarı onda da var. İsteyecektim ama anlamı yoktu çünkü elindekini istesem anasının evinde zaten yedeği var. Şimdi beni arayıp neredesin dese ve evde olmadığımı öğrense geip burada kalmaya hatta Allah korusun kız getirmeye filan kalksa, ben sonra nasıl bir daha bu evde yaşayabilirim, o yatakta yatabilirim? Gitmeden kapının kilidini mi değiştirsem?

O kadar yüzsüz ki inanın gelir. Çarşamba gündüz arkadaşımdaydım, eve eşya toplamaya gelecekti. Beni arayıp utanmadan "arkadaşında kalacaksan ben de hazır sen yokken evde kalayım maç izleyeceğim" demişti. Yüzsüzlüğe pişkinliğe bakın. Ben de tabi ki eve geldim, mailleri gördüm sonrası malum biliyorsunuz. Şimdi ya evime gelirse diye korkuyorum.

Son düzenleme:
cnm keşke o aramadıysa sen arasaydın yine karar verememiş beyfendi anlaşılan süründürecek yine belki affetmeni isticek senin ne kadar kararlı olduğunu görürdü en azından şimdi sende aramayınca belki mataharide ayrılmak istemiyo diye düşünüyo olabilir.

gecer bu gunlerde gecer canim
zoruna gidiyor ama sen aci cektigin kadarda
guclu olacaksin
guclu oldugun kadarda basaracaksin bu hayatta
acilarin cok taze ama ne olursa olsun
kendini birakma dagitma
yapabilecegin herseyi yap
boyle olacagini bilememissinki
kaybettiklerine degil kazandigin tecrubeyle
hayatina eskisinden daha ozguvenli bir sekilde
ilerleyecegini bil yeterki..
kendin icin iyi olani yap
geciktirme
bak gezmeye gidecektin istesen gidersin ama gitmiyorsun
kendini bir disari at
hele birde ise basla
bak nasil nefes almaya baslayacaksin
boyle bir adami nasil sevdim diye uzulme
kaybettim diyede uzulme
aci ona
zavalliligina karaktersizligine
kendinlede gurur duy
cunku artilarina bakip sevmissin
eksik aramamissin ve sonucta kaybeden o olmus
sen kaybettigim dedigin herseyi fazlasiyla kazanacaksin
yeterki guclu ol
inanarak yurekten yaziyorum
tipki arkadaslar gibi

Canım evde kalmaktan ziyade,eve gelip eşyaları götürmesin ?
Bir gelirsin ev tam takır Allah korusun :53:

Yok o karakterde biri değil. Hala nesine güveniyorsun diyebilirsiniz ama öyle bir şey yapmayacağını biliyorum. Ama tabi altın gibi değerleri eşyalarımı babama vereceğim şimdilik babamın evinde dursun. Ama gelip de koltukları, tv'yi vs gönderecek bir insan değil. O kadar düştüyse de bundan sonra uğraşır durur. Ama yapmaz çünkü benden de korkuyor, istesem elimde onu işten attıracak kanıtlar filan olduğunu biliyor, benim de yapabileceklerim var.

gecer bu gunlerde gecer canim
zoruna gidiyor ama sen aci cektigin kadarda
guclu olacaksin
guclu oldugun kadarda basaracaksin bu hayatta
acilarin cok taze ama ne olursa olsun
kendini birakma dagitma
yapabilecegin herseyi yap
boyle olacagini bilememissinki
kaybettiklerine degil kazandigin tecrubeyle
hayatina eskisinden daha ozguvenli bir sekilde
ilerleyecegini bil yeterki..
kendin icin iyi olani yap
geciktirme
bak gezmeye gidecektin istesen gidersin ama gitmiyorsun
kendini bir disari at
hele birde ise basla
bak nasil nefes almaya baslayacaksin
boyle bir adami nasil sevdim diye uzulme
kaybettim diyede uzulme
aci ona
zavalliligina karaktersizligine
kendinlede gurur duy
cunku artilarina bakip sevmissin
eksik aramamissin ve sonucta kaybeden o olmus
sen kaybettigim dedigin herseyi fazlasiyla kazanacaksin
yeterki guclu ol
inanarak yurekten yaziyorum
tipki arkadaslar gibi

Teşekkür ederim, senin yorumunu özellikle bekliyordum biliyor musun? Çok teşekkür ederim, bu forumda beni o kadar duygulandırdınız ki desteğinizle. Eşim yüzünden kimseye güvenim kalmamıştı ama demek ki sizler gibi beni hiç tanımasa bile benim için üzülen destek olan insanlar da varmış. Allah hepinizden razı olsun kızlar :kkk:

Son düzenleme:
cnm keşke o aramadıysa sen arasaydın yine karar verememiş beyfendi anlaşılan süründürecek yine belki affetmeni isticek senin ne kadar kararlı olduğunu görürdü en azından şimdi sende aramayınca belki mataharide ayrılmak istemiyo diye düşünüyo olabilir.

Canım benim de endişem o. Benim onu beklediğimi filan düşünsün istemiyorum. Ama baksana sorumsuzluğa dava açacağız demişti, akşam oldu işi çıktıysa bile haber verir insan.

Ama onun pişman olduğunu barışmak istediğini filan da sanmıyorum. Daha önceki ayrılıklarımızda bunu hep yaptı, hiç beklemediğim tam bitti dediğim noktalarda bunu yaptı ve dönmek istedi. Ama o zaman beni sevdiğini söylüyordu. Şimdi artık sevmiyormuş, bana "Kalbim de hiçbir şeyim de sana ait değil artık" dedi. Hem de bu iğrenç cümleyi durduk yere kurdu. Demek ki içinde bana karşı garip bir nefret de var. Bence o da benim kadar ayrılmaya kararlı, zaten başkasını da bulmuş, kıza onu beklemesini, yakında boşanacağını filan söylemiş. Bu noktadan sonra dönmez, af dilemez benden. Gün gelir dönse de sürünse de ben bir daha asla onun yüzüne bakmam gerçi. Ben de sonunda kafamda bitirdim, geç kaldım bunun için ama sonunda bitirdim...

Yine de gün gelsin pişmanlıktan kıvransın, kapımda sürünsün isterim, sırf içim soğusun diye, gururum için. Ve o gün geldiğinde ben de onu ezip geçeyim isterim. O gün gelir mi bilmem. Ama şimdi bunu düşünmek bana hiçbir şey katmaz. İntikam alayım, pişman olsun sürünsün gibi düşünceler belki de benim hayatımdan daha fazla çalar. O yüzden bunu da düşünmemeye çalışıyorum, onu hiç düşünmemeye... Allah'ından bulsun ben artık sadece kendi hayatıma bakacağım demek en doğrusu galiba.

Son düzenleme:
Canım benim de endişem o. Benim onu beklediğimi filan düşünsün istemiyorum. Ama baksana sorumsuzluğa dava açacağız demişti, akşam oldu işi çıktıysa bile haber verir insan.

Ama onun pişman olduğunu barışmak istediğini filan da sanmıyorum. Daha önceki ayrılıklarımızda bunu hep yaptı, hiç beklemediğim tam bitti dediğim noktalarda bunu yaptı ve dönmek istedi. Ama o zaman beni sevdiğini söylüyordu. Şimdi artık sevmiyormuş, bana "Kalbim de hiçbir şeyim de sana ait değil artık" dedi. Hem de bu iğrenç cümleyi durduk yere kurdu. Demek ki içinde bana karşı garip bir nefret de var. Bence o da benim kadar ayrılmaya kararlı, zaten başkasını da bulmuş, kıza onu beklemesini, yakında boşanacağını filan söylemiş. Bu noktadan sonra dönmez, af dilemez benden. Gün gelir dönse de sürünse de ben bir daha asla onun yüzüne bakmam gerçi. Ben de sonunda kafamda bitirdim, geç kaldım bunun için ama sonunda bitirdim...

Yine de gün gelsin pişmanlıktan kıvransın, kapımda sürünsün isterim, sırf içim soğusun diye, gururum için. Ve o gün geldiğinde ben de onu ezip geçeyim isterim. O gün gelir mi bilmem. Ama şimdi bunu düşünmek bana hiçbir şey katmaz. İntikam alayım, pişman olsun sürünsün gibi düşünceler belki de benim hayatımdan daha fazla çalar. O yüzden bunu da düşünmemeye çalışıyorum, onu hiç düşünmemeye... Allah'ından bulsun ben artık sadece kendi hayatıma bakacağım demek en doğrusu galiba.

gerçekten sorumsuz,düşüncesiz bi insan.bende işte daha önce yaptıkları için dedim belki 1-2 hafta sonra yaptıklarından pişman olacak diye belli olmaz ama sana öle bi laf etmesi eminim çok yaralamıştır seni canım daha çok canını acıtmak istiyo heralde yaptıkları yetmiyor gibi.umarım dediğin gibi bi gün çok pişman olur ve yalvarır sana sende o gün gerekn cvbı verirsin kendine:23:

Teşekkür ederim, senin yorumunu özellikle bekliyordum biliyor musun? Çok teşekkür ederim, bu forumda beni o kadar duygulandırdınız ki desteğinizle. Eşim yüzünden kimseye güvenim kalmamıştı ama demek ki sizler gibi beni hiç tanımasa bile benim için üzülen destek olan insanlar da varmış. Allah hepinizden razı olsun kızlar :kkk:

Burdaki destek burdaki dayanisma
istedigimiz zaman oyle guzel oluyorki
hani dedigin gibi sanki bir salonda oturup dertlesiyormus gibi
insanin icinden gidip sarilma istemide cok yogun
ben sana teselli olmaktan cok kendine guvenmeni istiyorum
tek silahin bu olacak
ikinci evliligim birincisindede sevmistim
guvenmistim ayrilinca bir daha guvenmem sevmem demistim
guvendim sevdim ama kendimi hazir hissetmedim
18 ay once tekrar evlendim
ve iyiki bosanmisim iyiki dort sene bekar kalmisim
ve bugun bir kizim olacaginin haberini aldim
bosandigimda bilemezdim bir gun mutlu olacagimi
hem aci olmazsa sevinci nerden bilecegiz
kotu olmazsa iyiyide anlamazdik degilm

"yasadiklarimdan ogrendigim bir sey var"demis sair
Ve kederi de yaşamalısın, namusluca, bütün benliğinle
Çünkü acılar da, sevinçler gibi olgunlaştırır insanı
Kanın karışmalı hayatın büyük dolaşımına
Dolaşmalı damarlarında hayatın sonsuz taze kanı

optum seni

İnşallah senin de onu süründüreceğin gün yakındır arkadaşım.Zamanla her şey düzelecek.

Back
X