İş devralma

Konu sahibesi benim ciime hic guzel hisler dogmadi. Karsi taraf sadece eltiniz degil kayin da uyanik geldi bana. Siz ailece emek koyacaksiniz onlar da yiyip gezecek gibime geliyor. Tek basiniza devralma, kredi cekme vb durumunuz olmaz mi? Ortaklik isi bence olmaz sizde. Akrabayla is zaten olmuyor.

Olur tabii ama eşim kardeşini çok sever oğlu gibi görür ya beraber ya olmaz diyor , benim kararsızlıklarımla eşimde şüphe de kaldı kardeşi zorluyor şimdi mutlaka yapalım diye şimdi çık hevesli kardeşi ve eşi ne dersen tamam diyorlar ama sonrası endişendiriyor

Bu işleri görmüş, geçirmiş, eşi dört farklı ortaklı iş kurup, batırmış, bu girişimlerde maddi-manevi yıpranmış, akrabayla ortaklığın kıyısından dönmüş bir kadın olarak size
tek tavsiyem akrabayla ortak iş yapmayın
hele de ''kaç kişi çalışırsak çalışalım kâr ikiye bölünecek'' diyen uyanık akrabayla
hiç yapmayın.
Süreçte ya anlaşmazlık çıkıp o iş yürümeyecek ya da ciddi bir para ödeyip işyerini tamamen devralacaksınız bozulan kardeş ilişkisi de bonusunuz olacak...

Ayrıca iyi kazanan bir işyerini kimse kendisi teklif ederek başkasına devretmez.
Arka planını iyi araştırın bu işin.

tam olarak okusaydınız kendisinin bunu kabul ettiğini eşiyle pek hevesli olduğunu yazmıştım zorlama yok kimse eltimi iş yapacaksın diye zorlamıyor ,şu an da mutlaka yapalım diye zorlanan benim
Okudum.fikirler değişir
Değişmeyen tek şey değişimdir.

Eltiniz çalışmak istiyor mu? Oma sorulmadan bu şekilde karar verilmez.
İşi devralmalarına bu anlamda engel de olunmaz.
Bana kalırsa kadın erkek farketmeksizin kim elini taşın altına koyuyorsa dükkandan hisse verilmeli yada kalıcı olarak çalışmam diyorsanız çalıştığınız sürece bir ücret verilmeli ki adaletsizlik ortadan kalksın.
Siz iki kişi karşı taraf bir kişi çalışırken para %50 bölüşülmez.
İizn konuları en başından kağıt üzerinden hesaplanmalı. Şimdi ayıp olacak diye ileride çok daha büyük huzursuzluklar ve mutsuzluklara kapı açılmasın.

bence siz başka bir ise ücretli girin, boylece yine hanenizin geliri katlansın,üstune sigorta , calisan hakları filan bonus olur, elti gerilimi de yasamazsıniz. El yaninda çalışınca geliriniz de huzurunuz da daha cok artar, pizzaciniz da eksik olsun

hiç tavsiye etmem.
1.aileyle ortak olunmaz ,yarin birgün kardeşlerde boş yerine aralari bozulur
2.aile hyattiniz sifir olur ,cünkü restoranlar gece saatine kadar acik ,erkendende gidilip önhazirlik yapilmali.
Ailemde restoranti eniştem var ve ne kadar pişman olduğunu biliyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…