merhaba hanımlar. Size danışmak için bu konuyu açtım Bn 35 eşim 38 yasinda ben şu yaşıma kadar hiç çalışmadım üni bitirdim sonra evlilik cocuk derken yas geçti şimdide 14 aylik bebegim var onu büyütüyorum.Benim size sorum şu eşimle biz severek evlendik eşim evlendiğindede durumu yoktu(bunu bilerek evlendim ama zamanla düzelir durumu dye umdum) biz nisanliyken babamla çalışmaya başladı nse anlasamadilar derken bnm desteğimle ve eşimin kredi çekmesiyle kendi ticarete atıldı ama bundada hiç şansımız gülmedi ortağının sorumsuzluğu bizide çok borca soktu . Benm açıkçası artık çok umudum kalmadı biz hiçbir zaman bi araba yda ev alabileceğimizi sanmıyorum kendimizi donduruyoruz dyelim heray.Bide elimde ne varsa bu işi kurşun dye verdim bütün altınlarım arabam

bnm sze sorum şu srekli iş yüzünden borç yapan bi koca ekmek tekmesini kurtarcak dye ve gelecek umudum kalmadı çocuklarıma güzel gelecek suncak dye sz olsanız ayrilirmiydiniz ( bu arada ailesinin ne maddi nde manevi hiç bir katkısı yok bize) teşekkür ederim yorumunuz için ne düşüncegimi şaşırdım şu kardeşinize akıl verin