Ektim ve eşi kabul ediyor ama sonradan etkinin çıkaracağı sorunlar beni geriyor tek çekimser benim bu konuda
Benim de isteğim bu yönde ama kardeşi ortak olmak istiyor kaç kişi çalışırsa çalışsın kar ortak diyende o , 15 yaşında ki kızımıda çalıştırmak istiyor yani bizden 3 kişi onlardan 2 kişi ama ortak bölüşücez , eşimde ortak olmak istiyor yaparsak beraber yapmazsak yok diyor
Yinede ortaklı işe girmeyin şimdi kardeşler en azından bu iş olurda düşman olurlarEşim ek iş olarak çalışıyor orda az çok geliri gideri biliyor şimdiki işinden 2 kat fazla kazanacağız orada büyük ihtimal , olursa tabii
Haftasonları telefona kızım bakacak onlarda gezecek güya akıllarında ki iş bölümü bu kocamda bunu normal görüyor15 yasindaki cocuk niye calisiyor?
Toplam 5 kisi mi yapacaksiniz bu isi?
Kucucuk cocugu calistirip emegini hic edeceksiniz. Sizden fazla kisi calisiyorsa kardan fazla alin. Yoksa kiziniz gelmesin.
Haftasonları telefona kızım bakacak onlarda gezecek güya akıllarında ki iş bölümü bu kocamda bunu normal görüyor
Hay ağzına sağlık helgacım pardon Ececim15 yasindaki cocuk niye calisiyor?
Toplam 5 kisi mi yapacaksiniz bu isi?
Kucucuk cocugu calistirip emegini hic edeceksiniz. Sizden fazla kisi calisiyorsa kardan fazla alin. Yoksa kiziniz gelmesin.
Ne münasebet sizin çocuğunuz hakkında karar verebiliyor? Hoşt diyin önce bi duracağı yeri bilsin.Bu çok mantıklı ama buna yanaşmıyorlar herşey çıktıktan sonra kalan para ortak diye konuştu kocalarımız , Eltim için sen telefonlara bakarsın bende temizlik yapıcam akşamları karar verilen güya bu , hevesli olmadığını anlayabiliyorum eşi bastırıyor büyük ihtimalle onu ama illa ki patlak verecek bir süre sonra ama ben çalışsam eltim çalışmazsa bile kar ortak deniliyor ee ben enayimiyim o zaman diyorum büyük kızım 15 yaşında eltim dedi hemen okuldan sonra oda bakar telefona ,şimdi kabul ediyor ama belli yani bir süre sonra herşeyi bize yıkacak
eltin telefona bakmaktan bile imtina ediyor.
hem niye tel o bakıyor sen temizlik yapıyorsun? kim yaptı bu iş bölümünü?
yürümez bu gemi.
[/QUOTE
Benim dilim zayıf telefonla sipariş alınacak iyi bilinmesi gerekiyor dilin eltim gün içinde 6 saat çalışacak ben iş bitimi 2 saat , o burda doğma büyüme dili anadilNe münasebet sizin çocuğunuz hakkında karar verebiliyor? Hoşt diyin önce bi duracağı yeri bilsin.
Ayrıca herşey çıktıktan sonra kalan paradan olması zaten mantıklı olan ama bu herşey faturalar filan olmalı. Eleman meselesi eşi gelmediği için sizin payınızdan da verilmesi haksızlık onu kendi payından vermeli. Siz eşinize bastırın çünkü eltinizin çalışmak işine gelmeyince çocuk yapar ay ben hamileyim der sonra da en az 7 sene çocuk okula başlayana kadar da gelmez. Kullandırmayın kendinizi. Eğer eşiniz kendini kullandıracaksa da siz kullandırmayın eltiniz işi bırakınca sizde bırakın eşinize de bu şartı baştan söyleyin.
Diğerleri de yazmış bende yazayım o telefon sen temizlik olmaz öyle şey. Biriniz bi hafta öbürünüz bir hafta şeklinde planlayın. Değişimli iş yapın temizliği siz yaparsanız haksızlık olur.
Ben kabul etmeyince yapamıyorlar zaten ben onaylanmayınca eşim asla yapmaz kızımı zaten asla dahil etmem ben onların niyeti bu diye söylemiştim eşimede bu mantıklı geliyor ama benim şüphelerim herkesin aynı oranda işe dahil olmayacağı yönünde o yüzden kabul etmek istemiyorum eşimde sen kabul edersen mecbur o da çalışacak diyor bir süre sonra tatsızlıklar çıkmaya başlayacakNe münasebet sizin çocuğunuz hakkında karar verebiliyor? Hoşt diyin önce bi duracağı yeri bilsin.
Ayrıca herşey çıktıktan sonra kalan paradan olması zaten mantıklı olan ama bu herşey faturalar filan olmalı. Eleman meselesi eşi gelmediği için sizin payınızdan da verilmesi haksızlık onu kendi payından vermeli. Siz eşinize bastırın çünkü eltinizin çalışmak işine gelmeyince çocuk yapar ay ben hamileyim der sonra da en az 7 sene çocuk okula başlayana kadar da gelmez. Kullandırmayın kendinizi. Eğer eşiniz kendini kullandıracaksa da siz kullandırmayın eltiniz işi bırakınca sizde bırakın eşinize de bu şartı baştan söyleyin.
Diğerleri de yazmış bende yazayım o telefon sen temizlik olmaz öyle şey. Biriniz bi hafta öbürünüz bir hafta şeklinde planlayın. Değişimli iş yapın temizliği siz yaparsanız haksızlık olur.
İşi bozan ben olucam herhalde benim dışımda olumsuz bakan yok , mecbur çalışacak demesinin sebebi şimdiden herşeyi kabul etmesi tamam çalışırım demesi tek kabul etmeyen ben olduğum için öyle diyor eşimMecbur çalışacak diyor da eşiniz, kime göre hangi kurala göre mecbur çalışacak. Çok sürmez ikinci ayda o elti toz olur ortadan bütün işler de kızınızla size kalır. Çok üçkağıtçı, gözü açık tip belli ki kayın-elti ikilisi, kaç kişi çalışırsa çalışsın ortak bölüşülür demelerinden pay biçin. Siz haftasonu çalışın üstüne kızınız da çalışsın onlar gezsin hem de ortak pay alsınlar, oh ne ala memleket. Kesinlikle kabul etmeyin oyunu bozan siz gibi olacak olsanız da, ilerde daha fena şeylere yol açmadan önünü kesin. Ya da en baştan iki eleman alsınlar, sizi hiç dahil etmesinler. Madem eşiniz iki katı kazanabileceğinizi söylüyor o seviyeye gelene kadar azıcık içerden yersiniz, elemanlara maaş ödersiniz. En mantıklısı böyle. Siz hiç bu topa girmeyin, hiç.
O zaman sadece kardeşi ortak olsun illa eşini neden katıyor ki?Benim de isteğim bu yönde ama kardeşi ortak olmak istiyor kaç kişi çalışırsa çalışsın kar ortak diyende o , 15 yaşında ki kızımıda çalıştırmak istiyor yani bizden 3 kişi onlardan 2 kişi ama ortak bölüşücez , eşimde ortak olmak istiyor yaparsak beraber yapmazsak yok diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?