İş arayanlar buraya

bende evde yapılcka iş arıyom kızım minik işe giremiyorum kpssye hazırlanıyom off hepsi üstümde yinee kız anca uyudu ders çalışıyorum

sinirlerim öyle bozuk ki size anlatamam az önce bir iş görüşmeine daha gittim
kendılerı buldu benı ve çagırdılar yanı ben başvuru yapmadım
görüşme nasıl geçti bilmiyorum olumlu gibydi sürekli güldüler saçma sapan sorular sordular
benı rahatlatmak adına sanırım rahat davrandılar ama ben zaten rahattım
neyse ... yeri biraz ters sanayi içi gibi
psikolojık sorular sordular ücretten falan bahsetmediler
çalışma saatlerini ben sordum ve çıktım bu gittim kaçıncı iş görüşmesi yeri bana çok ters oldugunu zannettım için annem ve babamla gittim iş yerine onlarda gördüler annemle babamı ve sohbet ettiler düşünün yani ... neyse ben içeri girdim ..şirkette bir tane bayan eleman vardı çay yemek v.s işlerine bakan ... başka bayan görmedim ... neyse işte kafam çok karıştı ...
tekrar ararlarmı aramazlar mı bilmniyorum ama ben sevmedım orayı bu bi kesin şey
fakat artık ailem burun kırın etmeye başladı sürekli iş görüşmesine gidiyorsun ama hiçbir yeri begenmiyorsun diye ... yorum bile yapmaz oldular ... suratlarından ne demek istediklerini anlıyorum artık... sırf onların bu yüzleri için bu begenmedım yerıkabul edicem o derece yanı kpss ye de çalışıyorum .. of çıldırcam sizce ne yapayım....

canım bende p.tesi ve dün gittim görüşmeye.aynı dediğin gibi..yeri uzak ,ters yerde.karşımda konuşan kadın iki kelam etmesini bilmiyor..beğenmedim.dün gittiğim yer de keza öyle yakın ama benim düşüncelerime uygun değildi..yani ksuura bakılmasın ama işsizis diyede her çağrıldığımız yerde işe başlayalım gibi bir durum yok..sonradan ben biliyorum,istemediğin yerde iş yapmak daha bir acı cefa oluyor..aileler karışıyor maalesef.hep iyiliğimizi ister pozisyondalar fakat bizim için ne iyidir bilmiyorlar..isteyerek veya istemeyerek müdehaleleri oluyor ne yazık ki..sonrasında pişman olmamak adına lütfen kendi içinden geldiği gibi davran sende..boshayallersmile

kalsedon sen baya gorusmeye gidiyorsun ,, canım hangi iş bulma siteleri kullanıyorsun ,, buraya yazma istersen ozel mesaj at, yasak olabilir

yaa bugün bir danışmalık firmasından aradılar...görüşmeye çağırdıkları pozisyon "muhasebe uzmanı" bende daha doğru düzgün muhasebeci olamamışken ne uzmanlığı için çağırırlar ki acabakaydirigubbakcemile3

merhaba bende 3 aydır iş arıyorum ama nafile ...iş görüşmesine gidince söyledikleri farklı işe girince farklı nerde ne iş yaptığın bile belli değil iki üç kişinin yapacağı işi sana yaptırmaya çalışıyor haksızlık değilmi bu artık aramıyorum bile gündeliğe gideceğim ne yapıyım borç aldı başını gidiyor eşim tek başına yetişemiyor bide küçüğümüz var çalışmam lazım onun geleceğini hazırlamamız gerek ben çektim o çekmesin ben okuyamadım o okusun iyi biryerlere gelsin istiyorum onun içinde ne iş olsa yapacağım bu devirde kim istediği işte çalışıyorki zaten gündelik işi arıyorum ankarada oturuyorum aklınızda olsun bi iş falan olursa tecrübeliyim şimdiden rahatladım valla sağolun İYİ GECELERa.s

Cınarım insallah en kısa zamada bi yer bulursun canım sende,, beni de dun aradılar daha once gorusmeye gittigim yerden ikinci gorusme icin, megerse yanlıs aramıslar (isim benzerligi) :S sinir oldum

aynen katılıyorum özellikle artık iş görüşmelerine gitmekten nefret ediyorum küçümsedigimden degil ama benden egitim olarak düşük insan karsıma geçiyor sizi seçmemiz için 3 neden sıralarmısınız?1 hafadır iş görüşmelerine gidiyorum görüştügüm herkes aynı soruyu sordu artık gına geldi :)

kızlar ben de çok iş aradım en sonunda güzel bir işle tanıştım..ev hanımlarıda yapabilir..
öğrenmek isteyenler bana özelden ulaşsınlar....

ne iş yapıyorsun özelden mj atarmısın :)

ramazan geldi görüşmeye çağıran yok...:hulya:
hoş gerçi gittiğimiz yerlerden de cevap yokkakannehir

bennn:lepi: vazgeçmeyin aslaaa...
gerçi deneme sürüşü yapıyoruz ama olsunn...sırnaşık şey
vazgeçmeyin yırtıcı olun...:teselli:Rabbim herkese nasip etsin en kısa sürede...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…