• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş arayanlar buraya

o kadar moralım bozuk kı anlatamam yas 27 aöf 3.sınfım lıse mezunu ıken kasıyerlık yapıyordum sımdıde ondan baska bır ıs bulamıyorum bankalara basvurdum yas sınırı vs okul bıtcek 30 olucam sımdıden ıyı bır yere gıreyım kasıyerlık yapmıyım dıyorum yok yok cok bunaldım umıtlerım tukendı mezun dıye bakıyorum ıngılızce bılen dıyor deneyım dıyor nasıl bır ıs bulabılırım bılmıyorum ılan sıtelerıne bakıyorum ama nafıle:gitme:

o kadar moralım bozuk kı anlatamam yas 27 aöf 3.sınfım lıse mezunu ıken kasıyerlık yapıyordum sımdıde ondan baska bır ıs bulamıyorum bankalara basvurdum yas sınırı vs okul bıtcek 30 olucam sımdıden ıyı bır yere gıreyım kasıyerlık yapmıyım dıyorum yok yok cok bunaldım umıtlerım tukendı mezun dıye bakıyorum ıngılızce bılen dıyor deneyım dıyor nasıl bır ıs bulabılırım bılmıyorum ılan sıtelerıne bakıyorum ama nafıle:gitme:

mağzada satış temsilcisi olabilirsin,pek çok avm açılıyor.sonra çağrı merkezi düşünüyorsdun sen nedne vazgeçtin?

offff pooffff bende arıyorum 9 eylül satış yönetimi mezunuyum sonra aöfden 4 yıllıga tamamladım işletmye...turkcell müşteri hizmetlerinde çalıştım 5 yıl...stresten rahatsızlandım sonrada işten çıktım ama tazminatımla...şuan işsizlik maaşı alıyorum ama sıkıldım artık martta çıktım buarada....allah herkese yardm etsin.inşallah

Bende iş arıyorum.Offffffffffffff iş bulması bi dert bulursun kafana göre olmaz.Şartları sana uymaz:sinifsinif:

kızlar bende çok uzun zamandır iş arıyorum dün evime çok yakın bi emlakçıda ilan gördüm çok sevindim hemen çagırdılar gittim ama 2 yıllık sözleşme imzalamamı istediler ve 2yıl içinde çıkarsam 10 milyar ödemem gerekiyormuş bütün emlakçılar böylemidir sizcede çok yüksek degilmi bu miktar:(

iş aramak çoookkkk zor:sinifsinif:
asilya gerçekten büyük rakam o ne öyle:olmaz:hiçbişeyin garantisi yok ki çıkarsan bi de borçmu ödeyeceksin şaşırmış bunlar:oklava:

arkadaşlar çok şükür ben iş buldum darısı olmayanların başına inş.
burasıda benım inş. hayırlı ve daimi olur rabbim sizlere de yardım etsın inş.. bol bol dua edin hayırlısı ollsun hakkınızda

burasıda benım inş. hayırlı ve daimi olur rabbim sizlere de yardım etsın inş.. bol bol dua edin hayırlısı ollsun hakkınızda

Ne güzel canım.Ben de iş buldum çalışıyorum çok şükür.
Darısı arayan tüm arkadaşlarımızın başınavereliniortak

Ne güzel canım.Ben de iş buldum çalışıyorum çok şükür.
Darısı arayan tüm arkadaşlarımızın başınavereliniortak

Kızlar sevindim sizin adınıza darısı benim gibi iş arayanların başına inş.:Saruboceq:
İŞ arama sitelerinden mi yoksa tanıdık vasıtasıyla falan mı buldunuz

slm kızlar ben iş arama sitesinden buldum güzel bir yer
ama çalıştım kişi gıcığıma gitmeye başladı ...
off çok zor valla hele bizim meslekte

Back