Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sinirlerim öyle bozuk ki size anlatamam az önce bir iş görüşmeine daha gittim
kendılerı buldu benı ve çagırdılar yanı ben başvuru yapmadım
görüşme nasıl geçti bilmiyorum olumlu gibydi sürekli güldüler saçma sapan sorular sordular
benı rahatlatmak adına sanırım rahat davrandılar ama ben zaten rahattım
neyse ... yeri biraz ters sanayi içi gibi
psikolojık sorular sordular ücretten falan bahsetmediler
çalışma saatlerini ben sordum ve çıktım bu gittim kaçıncı iş görüşmesi yeri bana çok ters oldugunu zannettım için annem ve babamla gittim iş yerine onlarda gördüler annemle babamı ve sohbet ettiler düşünün yani ... neyse ben içeri girdim ..şirkette bir tane bayan eleman vardı çay yemek v.s işlerine bakan ... başka bayan görmedim ... neyse işte kafam çok karıştı ...
tekrar ararlarmı aramazlar mı bilmniyorum ama ben sevmedım orayı bu bi kesin şey
fakat artık ailem burun kırın etmeye başladı sürekli iş görüşmesine gidiyorsun ama hiçbir yeri begenmiyorsun diye ... yorum bile yapmaz oldular ... suratlarından ne demek istediklerini anlıyorum artık... sırf onların bu yüzleri için bu begenmedım yerıkabul edicem o derece yanı kpss ye de çalışıyorum .. of çıldırcam sizce ne yapayım....
merhaba walker ben otomasyon muhendisiyim, sempatiksalakcinni Ne gereği varsa ben teknik bir bölümde okumak istedim.
canım benim ne güzel anlatmıssın . Kelimesi kelimesine katılıyorum. Biz eşek olduktan sonra semer vuran cook olur. Ben 2005 senesinde ise basladım inanın daha sonra calıstıgım son yerde de aldıgım maas o kadar az degisti ki,, yani hayat git gite agırlasıyor ama maaslar degismiyor
canım benim onemli olan moral bozmamak. (Diyene de bakın dedim icimden)
İnsallah hepmiz istedigimiz isleri bulacagız
kızlar ben de çok iş aradım en sonunda güzel bir işle tanıştım..ev hanımlarıda yapabilir..
öğrenmek isteyenler bana özelden ulaşsınlar....