Çok kötü bir his işsiz olmak ...
Dün gece rüyamda işe başladığımı gördüm çok etkilenmeye başladım bu durumdan .İlk işten çıktığım sıralar şubat ayıydı.Bir sürü görüşmeye gittim falan ama sona soğudum görüşmelerden , hiçbişey yapamayacakmışım gibi geliyo artık bana .
Kalsedon arkadaşının dedikleri çok doğru bildiğin köle arıyo insanlar artık nasıl olsa işsizlik var ...
Gerçi ben artık köle olmayı da kabullendim ama hala ses yok bakalım Allah hayırlısını versin :-(
a.s.çok sağol.bugün bir iki görüşme daha yaptı eşim. olumlu gibi duruyo şuan.inşallah hepimizin duası bu yönde.herkese hayırlı kazançlar ver tanrım:Saruboceq:
inş. olur hayırlısı olsun :)
bende geçen gün gittim ama hiçbirşey anlamadım olumsuz mu olumlu mu?
işin püf noktası da canım orda zaten; sen bunu kabullenirsen herşeyi göze almalısın artık..bunu yapmamız gerekiyor,nolur birazcık gözlerimiz açılsın..düşük maaşlara ses çıkamayıp onlara bu fırsatı veren bizleriz,yani ses çıkarmayan grup.muhasebe alanı zordur,çoğu herkes muhasebeci diye düşünür.bi mimar bi mühendis vs işler gibi değildir evet..çok fazla eleman vardır ama soru şu : ne kadar ıkalifiye bunların?..sen kendi ayrıcalıklarının farkına varmalısın önce,kendini nasıl görürsen karşındakine de onu yansıtırsın unutmasengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?