Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar bende annem adına yazıyorum İstanbul'da gündelik ev işi arıyor acil yardımcıya ihtiyacı olan varsa yada yakınınız falan bizimle lütfen irtibata geçin işe cok ihtiyacı var
bende işsizsizim bir süre önce önce çalıştığım iş yerimde patronun oğluyla tartıstım ve sonra cıktım alacağımda vardı hergün arıyorum onuda alamıyorum. ondan önce trizmde çalışıyordum 4 yıldır tam benım işim ama artık istanbulda düzen kurup çalışmam gerekiyordu mecbur sekreterlik işi fln arıyorum ama deneyimim olmadığı için cesaret edermiyorum güvenimi kaybetmekten korkuyorum ne yapıcağımı şaşırdım pazara bile çıkmayı düşündüm
Ankara'ya gelin geldim.uzun yıllar turizm acentasında calıstım ve simdi iş arıyorum.illaki turizm işi olmak durumunda degil sadece çalışma saatleri geç saatlerde ya da vardiyalı olmayan iş arıyorum. yonetici asistanlıgı işlerinede basvuruyorum ama ya cevap gelmiyor ya da iş yeri uzak oluyor.ne yapacagımı bilemedim ve kadınlar icin bence en onemli sorun sigortanın yatmaması.her kadın emekliligi hak etmeli ve çalışmalı.evde oturmakla bir sey olmuyor.ancak hizmetci oluyorsun.bir de kendine olan guvenini kaybediyorsun.deneyimle sabittir
4 aydır bende iş arıyorum fizik bölümü mezunuyum medikal fizik üzerine yüksek lisans yaptım 2 sene klinik deneyimim var ve 4 aydır iş arıyorum.En son işimden şirketin mali sorunları yüzünden ayrılmak zorunda kaldım ((