• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş arayanlar buraya

Bu arada Kalsedoncuğumda bulmuştuolumunekankayizsmile

evett çok şükürrrkaydirigubbakcemile5

buryaa yazmak iyi geldii:hulya:

kızlar tek diyeceğim vazgeçmeden sabırla iş takip edin sabah akşam,bi hedefiniz olsun..oturduğunuz yerden hiç bişiy olmuyo..benim gittiğim iş görüşmelerinin haddi hesabı yok ama her birinin bir faydası oluyor....:lepi:

Rabbim tüm iş arayanlara bir an önce çalışmayı nasip etsin..:Saruboceq:

selam kızlarr bende hem okuyup hem çalışabilcegm bi iş arıyorum daha önce hiç deneyimim olmadı sizce ne tür bi işte çalışabilirmmmm?

selamlar. bende annem için iş arıyorum çocuk bakıcılığı İstanbul Bakırköy yada Başakşehir civarı olabilir.deneyimlidir.

kızlar bende iş arıyorum muhasebecim.bayrampaşa taraflarında eleman arayan varsa sekreterlik ön muhasebe yapabilirim.bürodada 2 yıllık bi genel muhasebe deneyimimde var.

kızlarrr ben bugun iş görüşmesine gittim ve onaylandı. Allahıma şükürler olsun. biryerlerden başlamak gerekli deneyim lazım en azından fiyat acısından cok tatmın edici olmasada benım öncelikli amacım sigortaydı zaten.sigorta için istiyordum.allahım 3 yıldır iş arıyordum artık hiç ümidim yoktu ama yarın işe başlıyorum. ama bir tarafım buruk oğlumdan ayrı kalcam onu cok özlıcem.bakcak kimsede yoktur bir ssüre babası idare etcek. ama demınden berı cok yogun duygular altındayım aglıyorum oglumda sürekli gidip gelip bana sarılıyo
turkcele aıt bır alt firma sigorta yemek servis hepsı var.
bıryerlerden başlangıc yapmalıydım herseyın hayırlısı olsun
allahım hepimizin gönlüne göre versin

kızlarrr ben bugun iş görüşmesine gittim ve onaylandı. Allahıma şükürler olsun. biryerlerden başlamak gerekli deneyim lazım en azından fiyat acısından cok tatmın edici olmasada benım öncelikli amacım sigortaydı zaten.sigorta için istiyordum.allahım 3 yıldır iş arıyordum artık hiç ümidim yoktu ama yarın işe başlıyorum. ama bir tarafım buruk oğlumdan ayrı kalcam onu cok özlıcem.bakcak kimsede yoktur bir ssüre babası idare etcek. ama demınden berı cok yogun duygular altındayım aglıyorum oglumda sürekli gidip gelip bana sarılıyo
turkcele aıt bır alt firma sigorta yemek servis hepsı var.
bıryerlerden başlangıc yapmalıydım herseyın hayırlısı olsun
allahım hepimizin gönlüne göre versin

hayırlı olsunnnopuyorumnanaktan Allah ım herkesin gönlüne göre versinn inaşallahh..kızlar....biz iş bulduk diye unutmuyoruz siziiikaydirigubbakcemile5
yardımcı olabileceğimiz bişiyler varsa ,en azından kendi adıma elimden geleni yapmaya çalışırımm...buyrunnnnnnnnn

Selam kızlar iş aramanın dertlerini, deneyimlerimizi paylaşmaya ne dersiniz. Hem biraz dertleşmiş hem de:delphin: rahatlamış oluruz.

ben izmirde oturuyorum ev işleri arıyorum (temizlik ütü) fakat çok zorlanıyorum işe ihtiyacım var şimdilik ayda 2 işim var ben daha fazla olsun istiyorum inş olur

inşallah duaların kabul olur...işsizlik çok zor ben de çalışıyordum 1 yıldır çalışmıyorum asıl mesleğim muhasebe umarım bende bir gün iş hayatına dönerim...sevgiler hepinize...

yok bende temizlik işi arıyorum ama burdan pek bir şey çıkacağını sanmıyorum Allah herkee kolaylık versin

Mühendislik fakültesinden mezunuyum,lise birincisi olup yurt dışında burs kazanan biriyim,yabancı dil,bilgisayar bilgilerim var ama ne yazık ki 2 senedir iş arıyorum.Hala iş bulamadım çünkü istanbulda kimse tanımıyorum,torpil olmayınca daha çok evde otururum herhalde,torpil sen nelere kadirsin,hemencik kimler iş buluyor,,,,

gerçekten çok zormuş iş bulamamak..
bunalıma gircek gıbı oluyor ınsan..bazen butun umutlar tukenıyor

Back