Lazer Epilasyon IPL (Intense Pulsed Light Source) Lazer Epilasyon Cihazı

en az 2 yıl önce yaptırıp şimdi durumunu kendi deneyimini bizimle paylaşacak bir arkadaşa çok ihtiyacımız var . nedir gerçek bu tüyler geri geliyor mu para suya mı gitti? zaman emek ....

arkadaşlar yazılanları okuyunca herkese hakveriyorum,ben bir estetisyen olarak ıpl epilasyonu senelerce müşterilerime ve de kendime uyguladım,son olarak 25 ay önce yapmıştık ve de müşterilerim kadar düzenli girememiştim,hamilelik ve ardından doğum,eşimin tayini ,yer değişikliği derken bu kadar süre geçti,%90 başarı ve ben kalan incelmiş tüylerime sadece jilet uyguladım,tüylerimde ne bir artış hele de bahsedildiği gibi tüylerin yeniden coşması olmadı,ben bu söylemleri ve ıpl karalamalarını kesinlikle bir rand kavgası olarak görüyorum ,bunun yanında elbette işini düzgün yapmayan 5000tl lik cihaz kullanıp,lamba ve başlık değişimi gelmesine rağmen sırf masraf yapmamak için buna özen göstermeyenler,kısacası ucuzcu davranıp akıllılık ettiğini zannedenler de malesef ıpl in adını da kendileri batırıyor,şu anda yeni bir şehirdeyim ve yeni bir salon açtım,dört gözle estetisyenlere alınan haklarının geri verilmesini bekliyorum ve alacağım cihaz yine ıpl dir,bir de madem bu kadar kötü bir cihaz neden doktorlar ve estetisyenler arasında bu düello devam ediyor?yazıyı okuyan doktor arkadaşlar:özür dileyerek örnek vermek zorunda kaldım ve benim eşim de bir cerrah,aynı zamanda internetten özellikle müşterilerimiçin çıkardığımve saygın üniversitelerin saygın doktorları tarafından yazılmış,objektif bir bakışla kaleme alınmış ıpl hakkında yazılar var bilinenin ya da kötülemelerin aksine bu doktorlarımız ıpl in kalıcı çözümsağladığını savunuyorlar,site ismi vermek doğru olur mu bilemiyorum ama merak edenleriçin özelden mesaj atabilirim,işini dürüst yapanlarla karşılaşmanız dileğiyle...

9 seans genital bölge 9 seans koltuk altına gittim.sonuç sıfırrrrr.önce dökülüyo kaymak gibi oluyo. ayy ne güzel kurtuldum diyorum sonra bi bakıyorum gene cıkıyolar .ben de etkisi olmadı hem param gitti.hem de canım yandı.bu tüylerden temelli kurtulamıycaz heralde....

Öncelikle en gerçekçi bilgi TECRÜBEDİR burada kadınların yaklaşık %95 i BIRAKTIKTAN SONRA aynen çıktı bir işe yaramadı diyorsa, aynı şekilde hepsi ayrı kulvarda meslek sahibi kısacası "rant peişnde olmayan" bayanların çok büyük bir oranı diğer cihazlardan memnunsa kusura bakmayın ama dünyanın en iyi doktoru dahi olsa dönüp bakmam bile.... Türkiyenin her tarafından birbirini tanımayan "rant peşinde olmayan" kadınlar IPL devam ederken çok iyi bıraktıktan sonra her bir kıl aynen geri çıktı diyorsa doktor moktor boştur...

Bu arada dediğinizi yalanlamak gibi bir amacım asla yok bilmenizi isterim... Gerçekten sizde etki etmiş olabilir zira sadece sir ağdayla tüyleri azalan insanlar bile var... Ama şu da bir gerçk ki ben IPL e gitmedim ama lazer cihazlarını araştırırken çok okudum IPL bir lazer değildir MODERN AĞDADIR kıl kökleri tedavi süresince uyur sonra aynen çıkar....

5 seans gittim koyu tüylerim var fakat herhangı bır sekılde bıtmedı mınımum sevıyede azalma oldu kımseye tavsıye etmıyorum ınternet paketlerınde genelde ıpl satılıyo ucuz dıye almanızı tavsıye etmem sır bıle daha cok azaltıyo :)))

ben de 1 seans ıpl yaptırdım hem de 150 lira verdim çok da kötü bi makineydi şu an çok pişmanım hem param boşa gitti hem de çok uzun zamandır ağdayla azaltmıştım tüylerimi kadın jilet vurunca gitti bütün emeklerim
şimdi tekrar ağdaya dönsem bi sorun olmaz heralde ??

ilk seanslarımda en azından bazı bölgelerde dökülme oluyordu sonra çıkıyordu bu sefer tık yok
sanırım sorun bende aynı salona gelen birnin tüyleri cidden baya baya azdı
ben böyle sert tüylerle gezmeten çok sıkıldım ipl ye gidip arada ağda yaptıran varmı

nisan dan beri devam ediyorum bacak ve koltuk altı azaldı ama özel bölgede hiç değişiklik yok azalan yerlerde traşlamak gerekiyor tabi yani tam olarak verim alamadım.
önermem

Kizlar en 2 seans alexe gittim azalma oldu netten bi hastanenin yaptigi lazer epilasyonun firsat kuponunu aldm dun gittim 0 aci alexde gozum doluyordu zor dayaniyodum azalma konusunuda gorcez bakalim.ama bi etki olmasada zaten buna verdigim 1 yillik parayi tek seansa veriodum

uc gün once 2.seansıma gittim ınanılmaz canım acıdı 2.seansımda ama burda okudugm kadarıyla etkili degilmiş ıpl bunu ben uzmanada sordum gecıcı agda gıbıymıs dedım oyle bır sey kesınlıkle yok dedı :) bılmıyorum bekleyp gorcezx

Son düzenleme:
10 seans paket aldım genital koltukaltı tüm bacak = 550 tlye estetica parkta ıpl bakalm sonucu gorcez =)

Ben tüm vucut yaptırıyorum :) Bakma sen kızların öyle dediklerine .

neyseki ben ucuza aldım cok da para vermedım yanı 10 seansa 550 tl verdim :))) senin makinede mi ıpl??? gecici agda cıkmaz umarım cıksada alex e giderim artık napym :)

neyseki ben ucuza aldım cok da para vermedım yanı 10 seansa 550 tl verdim :))) senin makinede mi ıpl??? gecici agda cıkmaz umarım cıksada alex e giderim artık napym :)

Benimkiside o fiyatlarda ama ben sözleşme hazırlattım :) ömür boyu ,çıkmama garantili diye Aynı makine güzelim .
Tatlım bir senedir ılp yaptıran kızlarla görüştüm ,artık kıllarımız pek çıkmıyor ,çıkanlarda tüy gibi demişlerdi.
Deneyeceğiz ,görecegiz artık

:)) ay cıksın o kadar da alırız jıletle ıkı dakkada napalım ya cıkmaya devam edersede gıderız alexle olur kurtuluruz halam alexle oldu bacaklarında toplam 4 5 tane kıl anca gorebıldm ınce o da :))) bende sozlesme ımzaladm ama hıc oyle grantı vermemıslerdı :

Bana bayaaaaa bir dil döktüm ama o şözleşmedeki maddeyi eklesinler diye

Evet çıkarsa ki, hiç sanmıyorum , alexe gideriz .

Benim 3. seansım ve dökülen yerlerim ,bebek poposu gibi Bu arada benim annede başladı ıpl.ye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…