- 1 Mart 2012
- 1.028
- 28
- 373
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
IPLden sonuç alabilmek için 4 ila 6 seansı tamamlamanız gerekir. bazıları tek seansa ya da iki seansa gitmişler ayyy tüylerim çıktı yazmışlar çok güldüm. :)) tek seansta çözseydi fiyatı tavan olurdu mantıklı olalım :) ben 4 seans çene, bacak, koltukaltı için gittim. düğünüm oldu memleketimden ayrıldım o yüzden devam edemedim. ama kışın 5. seansa gitmeyi düşünüyorum aksilik olmazsa. kıl olayı zaten kişiseldir. gür saçlarınız,kalın kaşlarınız falan varsa yavaş ilerleyebilir. benim zaten ince telli saçlarım ve ağdayla bile aldıkça azalan tüylerim vardı. cildiniz tertemiz olmaz belki ama kalacak olanlar sadece incecik tüylerdir. ona da jilet uygulamanız yeter. 6-7 seans bitmeden ağda ya da epilasyon yapmak tüyleri aktif hale getirir. şimdiye kadar kullandığım en kesin ve tehlikesiz yöntemdir tavsiye ederim şiddetle...
Arkadaşlar lazer yöntemi uygulaması kimene göre memnun edici kimine göre zaman kaybı kimene göre para boşa gitti vs .mevzusu gibi düşüncelere kapılsanızda öncelikle unuttuğumuz birşey var gidenlerde bilir lazer yöntemi %70 oranında yaptırılan bölgeye (kişinin kıl demek ne biraz argoya kaçsada kıl tüy herneyse )az yada çok sert yada yumuşak olmasına bağlı olmakla birlikte düzenli bir şekilde gidildiğinde aradaki farkı göreceksiniz ki ben bir buçuk seneden beri koltuk altı ve özel bölgem için gidiyorum koltuk altı tamamen bitmiş durumda çok rahatım her seansım olduktan 4 ay sonra gelıyorum tekrar yaptırıyordum ki kıllar yumuşak bir şekilde çıkmaya başlıyor ve daha az sadece özel bölgede dudak bölgesinin iç kısımlarına çok dokunmuyorlar sağlık bakımından ..kökten çözüm olmamakla birlikte ki (koltuk altım tamamen bitti)kişilerin metabolizmasına ve hormonel yapısına da bağlıdır..!düşünün ki ağda veya jilet kullanan arkadaşlar ağda belki max 1 ay sonrasında çıkartıyor kişinin yapısına göre biz bayanlar her defasında canımız yanarakta olsa bu durumunu tekrarlıyoruz(ayrıca doktorlar ağdayı çok tavsiye etmiyorlar onun yerine jilet kullanın diyorlar tahminen belkide ağdanın besleyici özelliğe sahip olması ve sarkma durumları oluşturması açısından olabilir okadarını bilmiyorum tabi niçin ağdayı önermediklerini sormadımama lazer ki okadar acıtmıyor (tabi canı tatlı olanlar hariç):) yaptırılan bölgeye göre acı eşiği farklı olmakla birlikte hemde min.3/4 ay rahatsınız lazer yönteminde bir defa gidiyorsunuz on dk falan sürüyor işlem sonrasında misss:)KILSIZ/TÜYSÜZ/YUMAKSIZ GÜZEL BİR YAŞAM DİLİYORUM
ben ağda kullanımını doktorların neden tavsiye etmediğini cildiyeci doktoruna sormuştum.şöyle söylemişti :ağda kıl köklerini tamamen aldığı için vücuda mikrop girme olasılıgı daha yüksek jilette bu oran çok çok daha az çünkü kıl kökleri alınmıyor jilette sadece işlemden sonra 1-2 gün dikkat etmek gerek ağdada kıl kökü oluşana kadar yani en az 15 gün demişti.özellikle cildi hassas olanlara ağda yapmayın diyoruz dedi.bence bu yüzden en güzeli lazer yaptır kurtul tertemiz heran :)
bunu sormadım doktorao an aklıma gelmemişti ama mantıken lazer gözenekleri kıl köklerini yakıyo yanı yanan kıl kökleri kapanıyo bi yerde bi daha cıkmıyor.ama ağdada gelecek ay için tekrar cıkcak sonucta gözenekler açık kalıyordur.böyle bi tahmin yapabiliyorum ama yınede doktora sorulsa iyi olur tabi.ben sadece agdayı neden önermıyosunuz dedıgımde jıletı tavsıye ettı doktor ama bn jılet yapmadm zaten yine ağda yapmıştım :) şuan lazere başladım bacaktada kurtulcam ınsallah :) alerjım var jılete arkadasta nedenını bılmıyorum deyınce bnde doktorun bana söylediğini yazdım.
Ben de ipl cihazla başladım seanslarıma. Geçen gün 6. seansıma gittim ve çooooook memnunum. Yaz başında başlamıştım, yazı öylesine rahat geçirdim ki anlatamam. İlk seanstan itibaren dökülmelerim çok iyi. Tüm vücut gidiyorum ben. Gittiğim yer temiz, düzenli bir yer. Güzellik merkezinde yaptırıyorum. Farklı şehirlerde şubeleri olan bir yer. Bu en son ki seansta dökülmeyen kısımlar çok az kaldığı için "bir sonraki seansta jiletlemeyi siz yapmayın biz burda yapalım bölgesel çalışalım" dediler. Bugüne kadar herhangi bir yanma, ne bileyim kalıcı acı, şişlik, morluk, kızarıklık vs yaşamadım.
Ipl iyi değildir alexander iyidir diye bir şey yok. Her şeyin iyisi ve kötüsü var. Yapan kişinin uzmanlığı, kullanılan aletin kalitesi önemli olan.
Ve tabiki %100 sonuç diye bir şey yok ama %80-90 sonuç alınabilir pek tabiki. Ayrıca ilerleyen yıllarda kişinin vücut yapısına da bağlı olarak yeniden tüyler çıkabilir. Bu çok normal çünkü kan dolaşımımız devam ediyor, kıl kökleri beslenir yine. Bunu da 1-2 seansla halledebiliriz diye düşünüyorum.
bende hd 2012 elihgt lazer cihazyla başlayacagım bitene kadar 1800 bu cihaz hakkında bilgisi olan var mı lütfen acilll yardımm
gecen gün 3. seansıma gittim kızlar adetten hemen once gitmeyin lazere ciddi canınız acıyo ben adet sorasına getirdim o günü ve canım acımadı bu sefer genitalede emla krem sürdüm ve folyoyla kapladım 20 dakka beklettm canım cok az acıdı yani.. vucudumdaki kıllarında yarısı dökldü.. bu arada 10 seans diye yazılmstm ama meger sınırsızmıs kıllar bitene kadarms :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?