• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon IPL (Intense Pulsed Light Source) Lazer Epilasyon Cihazı

ben bıyık ve çene için alexandrite cihazıyla başladım, fakat ordaki uzman çeneme atış yapmadı neymiş çoğalma yaparmış, hakikatende birçok kişiden bu konuda bu yönde referans aldım. Ipl herkez tarafından karalanıyor ama ben seans sonrasında koltukaltı sorunumu IPL sayesinde çözdüm genital ise 6 seansta. bence tcrübeyle herkez öğreniyor. Alex cihaz kıllerı uyutuyormuş, IPL kesin çözüm. Herkeze kolay gelsin

arkadaslar gecen gun cılt bakımı ıcın estetca parka gıttm bi kampanya gordum genıtal koltukaltı tam bacak 10 seans lazer epilasyon 550 tl yaz fırsatı :)) dedim bi deneyeyim ıpl
ile yapıyorlarmıs sanırım yarın ilk seansıma gidecegim benim tüylerim cok koyu degil sarımsı yani bakalım bir işe yarayacak mı sizlerle paylasacagım

Arkadaşlar hiç mi araştırmıyorsunuz IPL seanslara devam ederken çok güzeldir kişi çok memnun kalır ama bıraktıktan sonra en geç ama en geç 4 ay içinde her bir tüy tekrar geri çıkar.. Bir tane bile tüy kökü ölmez... Gidecekseniz dioda alexe nd yag a alan gidin kalıcı olsun paranıza emeğinize değsin... IPL lazer değildir sadece uzun süreli ağdadır... Uyarmak istedim istediğiniz yerde araştırabilirsiniz...

ben bıyık ve çene için alexandrite cihazıyla başladım, fakat ordaki uzman çeneme atış yapmadı neymiş çoğalma yaparmış, hakikatende birçok kişiden bu konuda bu yönde referans aldım. Ipl herkez tarafından karalanıyor ama ben seans sonrasında koltukaltı sorunumu IPL sayesinde çözdüm genital ise 6 seansta. bence tcrübeyle herkez öğreniyor. Alex cihaz kıllerı uyutuyormuş, IPL kesin çözüm. Herkeze kolay gelsin

Alex kılları uyutmaz arkadaşım ama dediğinde haklısın yüze alex değdirilmez zaten tecrübeli olan müşteri istese de yapmaz... Ama malesef ki IPL de seanslara devam ederken çok güzel btince birkaç ay içinde hepsi aynen geri... Ama lazer epilasyonda yüz hiç bitmediği için belki ağda gibi kullanılabilir IPl ama sadece yüze...

3 gün once ilk seansa gittim ıpl ye sogutan bi jel sürdüler bende fazla acı hissetmedim ama cıkan tüyler ne zaman dökülcek merak ediyorum arkadaşlar ? bir de 4 5 gün sonra denize gidecegim tüyler dökülmezse napacagım yardım edin :(

Arkadaşlar hiç mi araştırmıyorsunuz IPL seanslara devam ederken çok güzeldir kişi çok memnun kalır ama bıraktıktan sonra en geç ama en geç 4 ay içinde her bir tüy tekrar geri çıkar.. Bir tane bile tüy kökü ölmez... Gidecekseniz dioda alexe nd yag a alan gidin kalıcı olsun paranıza emeğinize değsin... IPL lazer değildir sadece uzun süreli ağdadır... Uyarmak istedim istediğiniz yerde araştırabilirsiniz...

en az 2 yıl önce yaptırıp şimdi durumunu kendi deneyimini bizimle paylaşacak bir arkadaşa çok ihtiyacımız var . nedir gerçek bu tüyler geri geliyor mu para suya mı gitti? zaman emek ....

en az 2 yıl önce yaptırıp şimdi durumunu kendi deneyimini bizimle paylaşacak bir arkadaşa çok ihtiyacımız var . nedir gerçek bu tüyler geri geliyor mu para suya mı gitti? zaman emek ....

3 gün once ilk seansa gittim ıpl ye sogutan bi jel sürdüler bende fazla acı hissetmedim ama cıkan tüyler ne zaman dökülcek merak ediyorum arkadaşlar ? bir de 4 5 gün sonra denize gidecegim tüyler dökülmezse napacagım yardım edin :(

aynısı başıma geldi jiletledim sorun olmadı ama 10 günden önce dökülmez
:52:

yaa yorumları okuyunca çok şaşırıyorum çünkü ben adanada hangi hastaneye gittiysem hepsi ipl ile lazer yapıyorlar..ee madem bu sonuç vermiyor ozaman hastanedeki bu işin uzmanları doktorlarda para kazanmak için insanları kandırıyorlar..!! o hastanedeki cihazlarla benim şuanda gittiğim yerdeki cihaz aynı ben bu işi anlamadım gerçekten :31:

IPL neredeyse 1 yıl oluyor gidiyorum 6 seans gittim 2 seans kaldı
koltuk altlarımda %80 azalma var çıkanlar da tüy gibi çıkıyor
genitalde %50 azalma var ayrıca çıkanlar yine incecik çıkıyor
ve en önemlisi bacaklarım çok kötüydü batık vardı ve köklerim çok kalın olduğu için ağda bile yapsam alınmamış gibiydi
ama IPL sayesinde bu köklerim inceldi bacaklarım çok güzel oldu
ayrıca ne kullanırsanız kullanın tüyleriniz asla bitmez sadece ayva tüyü olur ki bu bile süper sonuç
ben denemiş biri olarak söylüyorum
ben ilk başlarda memnun kalmamıştım ama son seanslarımda çok memnun kaldım

bende bi seans gttm baya dökülme oldu ama lazeri araştırdıktan sonra param boşuna gtceğini düşünüp gtmedim nd yag gtmeyi düşünüyrm

e-light ıpl lazer i yaptıran var mı? ıpl in çeşidi fakat daha gelişmişiymiş bana söylenene göre. bana uygun mudur sizce? koyu tenliyim kıllarım da koyudur

e-light ıpl lazer i yaptıran var mı? ıpl in çeşidi fakat daha gelişmişiymiş bana söylenene göre. bana uygun mudur sizce? koyu tenliyim kıllarım da koyudur

Merhabalar arkadaşlar
ben aranıza yeni katıldım.fotoepilasyona başladım daha sadece 1 seans gittim.3/4 seans gidenler vardı tertemiz oldu falan dediler bu yüzden başladım.tüyleri jiletle aldım jel sürdüler.sonra epilasyon yapıldı.şimdi biraz çıktı ve dökülmeye başladı.bulunduğum şehirde yeni olduğu için kadınlar klübüne bakayım dedim ama bu konuda kimse yazmamış.
Bu yüzden acaba ıpl fotoepilasyon mu diye sorayım dedim.

Back