22 yasindaym yüzüme favori bölgeme buz lazere başlamıştım çene ve boynumdan bi kac tüy vardı deli gibi oraya atış yaptırdım pişmanım cunku gittiğim merkezde kapandı yarim kaldı ve gitmediğim süreçte o tuyler kalin kalin cikmaya basladi başka bi merkezde kalin kıllar olduğu için Alexander başlandı ve sonrasinda saprona buz lazer yapıldı fakat boynuma kadar tuyler kalinlasti cogaldi o kadar pismanimki yüzüme lazer yaptırdığım dan sonrası da yanak ve çene bölgeme igneli yaptırdım 1 seans acısı vardı fakat beni korkutan acısı degildi kabarcıklar kabuklar günlük hayatı etkiliyor islemdenn sonra ucu beyaz kabarık sivilceler çıktı tabi benim cildim sivilceye meyilli zaten sivilceli lekeli bir cilt kalin tüylerden olduğu için uzun sürer diye önce diod lazerle kalinlari inceltip sonra igneliyle devam etmeyi düşündüm 1 srans kalinlari incelsin diye alex yapıldı fakat icim rahat degil cunku alexin yuz tuylerini kalinlastirdignu duydum merkezdekiler yüzünde çok kalinla tuyler var diod görmez bunları alex yapılsın dedilersonra buz lazer dediler 1 seans alex yapildi ama icim rahat degil sizce napmaliyim direk igneliyemi gideyim yoksa dioda geçip biraz incelesin sonra ignelimi gideyim öğrenciyim maddi manevi sıkıntı sokacak gibi igneli epilasyon gerçekten çok sıkıntı hayattan zevk almıyorum tüm ozguvenim düştü bu tuyler yüzünden tecrübe lernizi paylaşırmisiz?