Lazer Epilasyon IPL (Intense Pulsed Light Source) Lazer Epilasyon Cihazı

Daha önce IPL yaptiranlaarrr ben sözleşmeyi iptal ettirdim ama tek seans yapıldı bir hafta önce ya bu kıllar bayağı uzadı da ne zaman dökülür beklimi yoksa başımın çaresine bakayım mi

Daha önce IPL yaptiranlaarrr ben sözleşmeyi iptal ettirdim ama tek seans yapıldı bir hafta önce ya bu kıllar bayağı uzadı da ne zaman dökülür beklimi yoksa başımın çaresine bakayım mi
Iptal ettirmenize sevindim. Kese yaparsaniz bol bol dokulme hizlanir. Diger yerlede anlasin. Tuylerin dokulup tekrar ciktiktan sonra gidin bence

Iptal ettirmenize sevindim. Kese yaparsaniz bol bol dokulme hizlanir. Diger yerlede anlasin. Tuylerin dokulup tekrar ciktiktan sonra gidin bence
Sağolun. Öbür yer iki hafta sonra kontrol atışı demişti bayrama geliyordu ben bir hafta sonrasına giderim. Temmuzda da tatile gidecem o zaman a geçer inşallah. Peşinatı mı vermediler ama cilt bakımı yaptılar birde tek kullanımlık altın maske verdiler napalim artık benim için pahalı bir tecrübe oldu

canım ıpllazer denemişsin ne oldu etkili oldumu

Ellipse lazer yaptıranlar var mı acaba? Lazer merkezine gittim anlaştım alex dediler makine ipl imiş sonradan anladım. Yaptırdım ömür boyu çıkmadı diyen var mı?Yarın gidip üyeliği iptal ettirmek istiyorum. Umarım başarılı olurum parayı da peşin ödemiş oldum.

GOLDESS Buz Başlıklı Lazer Epilasyon Cihazı kullandım. Çok memnunum. Kısa sürede çözüme ulaştım. Her tondaki kıl köküne etki ediyor. Herkese tavsiye ederim.

Bende gecen ay basladim ayin 27 snde basladim boyle lazer makinelerinden haberim yoktu komsunun kizi cok memnun kalmis fiyatida baya uygun geldi gitmeye karar verdim sonradan arastirinca ogrendimki kadina sordugumda Ipl oldugunu soyledi makine oyle ama shr ile calisiyoruz dedi burda ne demek istedigini anlamadim shr neyse artik ilk seansim bitti bikini bolgesinde yaklasik 1 hafta 10 gun sonra acaip bi dokulme oldu ust taraflarda nerdeyse hic yok Ipl diye umutsuzluga kapilmak istemiyorum ama bakalim sonuclari yazicam bu arada genital ve bacak icin gidiyorum gayatimda biroere jilet tutmus insan degilim hep agda yapardim ilk defa jilet yaptim ona ragmen daha uzamadilar artik bidahaki seansa alirim :)) simdilik memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…