ben de ipl ile lazer yaptırıyorum,koltuk altıma ve tüm bacaklara.koltuk altımda 4.seansıma gittim ve yarıdan fazla oranda azalma gördüm.daha bacaklarıma 1.seansıma gidiyorum.tüm bacak için bitene kadar para ödedim.acıkcası burda yazılanları okuyunca ilk önce paramı çöpe attıgımı düşündüm.ama sonra oturup ayrıntılı düşününce bunun böyle olmadığına inanıyorum ben.çünkü benim koltuk altım ve bacak bölgem gerçekten cok fazla ve sert kıla sahip.cogu insanın üst bacagında tüylenme daha azdır ama ben de asırı derecede fazla ve o kadar sert ki acısından agda ya da epilasyon aleti bile kullanamıyorum malesef.sadece tüylerimi bile inceltecek olsa,azaltacak olsa kardır diye düşünüyorum.daha sonra da gidip ince tüyleri gören bir yerde lazer yaptırırım veya yılda 2 kere falan kontrol seansına gitsem yine o tüyler çıkmaz.ben koltuk altıma 50 tl veriyorum.yılda 2 kere gitsem bittikten sonra 100 tl yapar.yılda 100 tlyi gerekli gereksiz her yere harcıyoruz,lazere vermek acıkcası koymaz bana.üstelik ben alexi falan da denemiştim ve ipl gerçekten hiç acıtmıyo.bacagıma atıs yaparlarken sadece ısık yansıyınca anladım atıs yapıldıgını.bi tek genital bölgeme yaklasınca acıttı,ama orası da cok sert kıl yapısına sahip benim,normal oldugunu düşünüyorum o yüzden.ama tabi koltuk altıma bi kaç seans daha gitcem,eger geriye kalan az tüyler de dökülmezse baska cihaza gececem.ama bacagıma bitirene kadar para ödediğim için sorun yok zaten