Lazer Epilasyon IPL (Intense Pulsed Light Source) Lazer Epilasyon Cihazı

galiba kimse bana cvp vermeyecek bu konu hakkında(

bu konu hakkında ben doktora sormadım ama mantıken söyle düşünüyorum öncki msjlarımdada yazmıstım lazer sonucta kıl kökünü yakıyo yanan kıl kökü kapanıyoki bi daha cıkamıyor ama agdada her ay cıktıgı için kıl kökü acık yanı orda kıl cıkmaya hazır hale gelene kadar acık durumda bu yüzden olabilir bence.ama doktora sorulmasında fayda var belkı bılmedıgım baska bi sebebi vardır.ama cildiyeci doktoru bana agda yerine jilet yap demişti daha guvenlı demişti bana ama ben dınlememiştim onu :)

oo iyimiş senin o zaman toptan kurtulus :) ben iki farklı yerde yaptırıyorum bacaklarımı bı merkezde genıtal ve koltukaltını baska bı merkezde koltukaltını yaptırdıgım cihaza baktım üstünde anahtar vardı cıhazın bırde kırmızı cevırmeli bi tuş arkasında markasına baktım merak ettim.asdd beauty 09.10.11 yazıyodu ınternetten resmıne baktım elight yazıyo .2 kere yaptırdım bende.jelle cıhaz tamamen cilde degmeden yapılıyo cıhazın ucunda kucuk bı cam var böyle bişey.genıtalıde cılde degmıyo dıye yaptırmaya karar vermıstım zaten .o cihazda ilk seans hiç dökülme olmadı benm 26 dereceyle yapmıstı kadın.ıkıncı seansta 36 ya cıkardı dökülmeler oldu.bacak için yaptırdıgım cıhaz tamamen cılde degıyo oda jellı önünde photojet yazıyodu.önünde kucuk bı lamba sankı cerceve ıcıne alınmıs gibi bişey yanı.bacak için bir kere yaptırdım daha.

henüz cihazı görmedim ama dediğim gibi cihaz hd 2012 elihtg başlıklı diye geçiyor canım az para değil neticede 3seans giden bi arakadasım var o suan memnun onunda hamile bi arkadası 7seans almıs hamıle kalınca ara vermıs 7aydırda gitmiyormus ve bacakları hıc cıkmamıs henüz uzun vadeli yapan bırısı olsa keşke aramamızda

burda birisi daha yazmıs aslında benım söyleyeceklerımı bana lazer yaptırdıgım kadın dedıkı yuzde 80 ve yuzde 95 arasında sonuc alırsın kesin 10 seans için ama sonrasında tek tük kalır demişti ben o kadar ucuza anlaştımki aman dedim tek tük kalsn olmadı onlarıda 2-3 seans daha alır yaptırırım sonra yada dayanır ıgnelı yaptırırım dıye düşündüğüm için başladm hamılelıkte cıkabılır hormonlardan dolayı hamılelık sonlandıgında kendılıgınden o cıkanlar dökulur cıkanlar zaten tüy gibi cıkar rahatsız etmez demişti yapan kadın bana.

bide tubiştubiş benım ıcın önemli olan yüz ve kolüstü diğer bölgelerim hem çok kalın hemde çok siyah beyaz tenliyim zaten sonuç alırım kollarım ınce yüzüme 4seans nd:yağ yaptırdk 3ay iğneli bı seans ta alexdan yaptrmıstım ama yüzümde hala sonuc alamadım biraz inceldiler ama bitmedı

gidecegım yerde 3bölge seciyosun 900 falandı galıba mesela bacak altı 1 ustu 2 bide istedgın üçüncü yer gibi..ama ben öle yaptrmak ıstemedım sen nekadara hangı bolgelerını yaptırdın canım

yapan kişi çok önemli benım mesela gcen bacak ıcın gıttıgım seansta gıren stajermıs sonradan ögrendm.zaten hiç güzelde yapamadı bazı yerlere atıs yapmadı yapmadınız dedım oralar etkılenmıstır zaten oralarda kıllarınız yok cıksada rahatsız etmez dedı bende olurmu öyle ben takıntılıyım takmasam gelmezdım zaten benı rahatsız edıyo dedım.makınede bacagıma yapısıktı onu ceke ceke cızdı bacagımı eve gelınce gördum çizilmiş allahtan ıkı gun içinde geçti iz.bı dahakı seansta asla uzman olmayan bırıne yaptırmıcam.birde asıl sonuca 4 seans sonrası ulaşılırmıs.ve yuz bölgesı gec bitermiş allahtan benım onda ıhtıyacım yok yanı sen bacak koltukalrı 8 seansta bıtırebılırsen yuz 12 13 sürebılır gibi bişey.sabretceksın artık zamanla biter bnce ama dediğim gibi yapan çok önemli.

ben koltukaltı 10 seans 100 tl toplamda genitali söyleyemem söz verdim orda kadın sadece sana kampanya yapıyorum baskasına yapmam dedi torpile bagladı olayı :) önceden sir yaptıgım için yarı yarıya az yani.bacak için gittigim yerede 8 seans 80 tl verdim.

kesinlikle bende diyeceğim uzman bırı yapsın dıye benım maşallah zaten bacagımda bos yer yok:)bı gözenekten 3tane :)cunku 1bucuk yıldır sürekli jiletliyordum kız oadar cok övdüki 400den fazla müşterimz var diyee emin ol sonuc alcaksın dedi bakalım ıns yaa

inşallah bu arada bacak için benim dizaltı bölgesi dizüstünde az yerlerde var ınce ınce makıne yapıyodum ve cok fazla ısın alcam sonucta belkı bı zararı olur dıye ust bacagı sonra yaptırmayı düşünüyorum bende.

yaaa nekadar ucuzzmus ama ben cok tüylüyüm yaa:)olsun parayıda gectım yeterki sonuc alıyımmm önemli olan bu

bencede önemli olan sonuc almak.bakalım söyle 4-5 seans yaptırmıs olsaydım kesin tavsıye eder yada etmez gibi fikir belirtirdm ama ikinci seans dökülmeler basladı daha deneme asamasındayım bende şimdilik bişey yazamıyorum bu yüzden.

jel sistemı nasıl oluyor kızlar konuya yenı dahıl oldum biryerde kampanya gordum jel sıstemıyle elektırk akımı sayesınde 10 seansta yapılıyor...bu bahsedılenden sonuc alan varmı acaba????

jel sistemı nasıl oluyor kızlar konuya yenı dahıl oldum biryerde kampanya gordum jel sıstemıyle elektırk akımı sayesınde 10 seansta yapılıyor...bu bahsedılenden sonuc alan varmı acaba????
ben yeni başladım bu sisteme hd 2012 e-lihgt başlıklı jelli bi sistem gelişmeleri yazcam çünkü dün ilk seansımı aldım bakalım ne olcak az parada vermedım 1800 umarım sonuctan memnun kalırım çok ideaalı konustular benım ki bu arada seans sayısı sınırısız bitene kadar

jel sistem elektırık gibi birsey uguLnıyor sanırım bır yerde kmapanya vardı bıkını bolges ve kolduk altı 10 sean 150 lıraydı dusundum ama kampanya 15 gun sonra bıtıcek yanı ıyı dusunup karar vermem:44: sonucları merak edıyorum kaçırmakta istemiyorum ya kararsız kaldım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…