- Konu Sahibi EstetikEditor
-
cnm iyide madem ağdayla kökten aldığı içinn mikrop girme olaSILIĞI FAZLA lazerde de kökten alınıyor bu da aynı sonuca çıkmaz MI????
galiba kimse bana cvp vermeyecek bu konu hakkında(
yok canım tüm vucut yani koltukaltı ,tüm kol, kalca, genital,göbek gögüs ucu , bacaklar ve yüz bölgesi her yerkısaca :))sen bu hd 2012 e-light cihazla mı yaptyrsn ben 3gun sonra ilkkez başlıyacagım..sen memnunmusn canım kaç seans gittin durum nedir aydınaltrsan sevinirim
bide tubiştubiş benım ıcın önemli olan yüz ve kolüstü diğer bölgelerim hem çok kalın hemde çok siyah beyaz tenliyim zaten sonuç alırım kollarım ınce yüzüme 4seans nd:yağ yaptırdk 3ay iğneli bı seans ta alexdan yaptrmıstım ama yüzümde hala sonuc alamadım biraz inceldiler ama bitmedı
yaaa nekadar ucuzzmus ama ben cok tüylüyüm yaa:)olsun parayıda gectım yeterki sonuc alıyımmm önemli olan bu
ben yeni başladım bu sisteme hd 2012 e-lihgt başlıklı jelli bi sistem gelişmeleri yazcam çünkü dün ilk seansımı aldım bakalım ne olcak az parada vermedım 1800 umarım sonuctan memnun kalırım çok ideaalı konustular benım ki bu arada seans sayısı sınırısız bitene kadarjel sistemı nasıl oluyor kızlar konuya yenı dahıl oldum biryerde kampanya gordum jel sıstemıyle elektırk akımı sayesınde 10 seansta yapılıyor...bu bahsedılenden sonuc alan varmı acaba????
ben yeni başladım bu sisteme hd 2012 e-lihgt başlıklı jelli bi sistem gelişmeleri yazcam çünkü dün ilk seansımı aldım bakalım ne olcak az parada vermedım 1800 umarım sonuctan memnun kalırım çok ideaalı konustular benım ki bu arada seans sayısı sınırısız bitene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?