- Konu Sahibi EstetikEditor
-
yazimi bir yerden almis olsaydim, altina link eklerdim yada suradan yazdim derdim.Bu yazıyı nerden aldınız ...
3 seansda IPL tüy bitirmez.İlk seansdan itibaren tüylerde dökülme olur. El ile çekersiniz ,çok basit ve kendiliğinden ele elir.Bunlar efekt sonuçlardır.
Diğer seanslarda ki sonuçlarına bakmanız lazım.
IPL başlıklarının belli bir atışdan sonra değişmesi gerekir evet doğru.Değişmediğini müşteri yada hasta anlarmı hayır anlamaz.Sadece ışık görürsünüz.
kızlar ya bende bi siteden aldığım kuponla bir yıllık ıpl aldım. ilk seansımda hiç bir dökülme olmadı. canımın yandığıyla kaldım resmen. ikinci seansına da gitmedim sinirden. üçüncüye yine gideyim bakalım dedim ve bir hafta sonra kıllarımın yarısı döküldü. kalanlarda inceldi.yine çıkcaklarmış dökülenler ama daha zayıf çıkcaklarmış, bakalım diğer seanslarda ne olcak. neyse ilk seansta yapan kadın aralarda jilet vurabilceğimi söylemişti. ancak son gittiğimde başka bir kadın geldi ve asla jilet vurmamam gerektiğini söyledi. yani bir bir buçuk ay almadan gezecekmişim ve de yaz geldi. bilemiyorum ne yapsam siz ne yapıyorsunuz??? zaten jilet vursam da kökleri gözüküyor valla kıllarım yüzünden ne etek giyebiliyorum ne kapri bıktım valla
eveeeet bende nie 1 yıldır bi sonuç alamıyorum diodum resmen 2000liramı çöpe atmış oldum...aslında bacaklarda durum fena deil ama genitalde hiç işe yaramadı
denedim ve gördüm ..ıpl işe yaramıyor..alexandrite sayesinde bütün tüylerimden kurtudum..:79:
bende ıpl ıcın anlasmıstım 50 tl de kapora verdım sonra sızlerın yazdıklarını okudum bıde uzman tv de cıhazı ogrendm doktor acıklama yapıodu gerckten epılasyon cıhazı dıe gecıomus ama deglmıs . neysekı anlasmamı ıptl ettrdım 50 tlmı gerı aldım valla arastrmasm 1250 tl oduyecektım cok sukur odemedım :)
ben de adana da ıpl ile epilasyona başladım ilk seansa para vermedim bitirme garantisi verdiler yazıları okuyunca hiç mi gitmesem demeye başladım bilemedim şimdi 10 gün sonra kese yap dediler bitirme garantisi 150 tl
çok iyi etmişsin ben peşin verdim 9 seans hala tık yok süre az uzadımı hepsi birden çıkıyo
Kızlar mevzuat hakkında detaylı bilginiz varmı hala uygulama yapıldığını nereye bildirmemiz gerekiyor
ben de ıpl cihazıyla yaptırıyorum ve koltuk altım bitti,haftaya 5.seansa gidicem tüm vücut yaptırıyorum hepsinde çok büyük farklar var ama en çok koltuk altım dikkat çekici.benim gibi kıllı bi insanın böyle kısa sürede sonuç alması şaşırtıcı açıkçası,neredeyse hç çkmıyor %80i bitti gibi bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?