• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon IPL (Intense Pulsed Light Source) Lazer Epilasyon Cihazı

Daha önce IPL yaptiranlaarrr ben sözleşmeyi iptal ettirdim ama tek seans yapıldı bir hafta önce ya bu kıllar bayağı uzadı da ne zaman dökülür beklimi yoksa başımın çaresine bakayım mi

Daha önce IPL yaptiranlaarrr ben sözleşmeyi iptal ettirdim ama tek seans yapıldı bir hafta önce ya bu kıllar bayağı uzadı da ne zaman dökülür beklimi yoksa başımın çaresine bakayım mi
Iptal ettirmenize sevindim. Kese yaparsaniz bol bol dokulme hizlanir. Diger yerlede anlasin. Tuylerin dokulup tekrar ciktiktan sonra gidin bence

Iptal ettirmenize sevindim. Kese yaparsaniz bol bol dokulme hizlanir. Diger yerlede anlasin. Tuylerin dokulup tekrar ciktiktan sonra gidin bence
Sağolun. Öbür yer iki hafta sonra kontrol atışı demişti bayrama geliyordu ben bir hafta sonrasına giderim. Temmuzda da tatile gidecem o zaman a geçer inşallah. Peşinatı mı vermediler ama cilt bakımı yaptılar birde tek kullanımlık altın maske verdiler napalim artık benim için pahalı bir tecrübe oldu

ben de ipl ile lazer yaptırıyorum,koltuk altıma ve tüm bacaklara.koltuk altımda 4.seansıma gittim ve yarıdan fazla oranda azalma gördüm.daha bacaklarıma 1.seansıma gidiyorum.tüm bacak için bitene kadar para ödedim.acıkcası burda yazılanları okuyunca ilk önce paramı çöpe attıgımı düşündüm.ama sonra oturup ayrıntılı düşününce bunun böyle olmadığına inanıyorum ben.çünkü benim koltuk altım ve bacak bölgem gerçekten cok fazla ve sert kıla sahip.cogu insanın üst bacagında tüylenme daha azdır ama ben de asırı derecede fazla ve o kadar sert ki acısından agda ya da epilasyon aleti bile kullanamıyorum malesef.sadece tüylerimi bile inceltecek olsa,azaltacak olsa kardır diye düşünüyorum.daha sonra da gidip ince tüyleri gören bir yerde lazer yaptırırım veya yılda 2 kere falan kontrol seansına gitsem yine o tüyler çıkmaz.ben koltuk altıma 50 tl veriyorum.yılda 2 kere gitsem bittikten sonra 100 tl yapar.yılda 100 tlyi gerekli gereksiz her yere harcıyoruz,lazere vermek acıkcası koymaz bana.üstelik ben alexi falan da denemiştim ve ipl gerçekten hiç acıtmıyo.bacagıma atıs yaparlarken sadece ısık yansıyınca anladım atıs yapıldıgını.bi tek genital bölgeme yaklasınca acıttı,ama orası da cok sert kıl yapısına sahip benim,normal oldugunu düşünüyorum o yüzden.ama tabi koltuk altıma bi kaç seans daha gitcem,eger geriye kalan az tüyler de dökülmezse baska cihaza gececem.ama bacagıma bitirene kadar para ödediğim için sorun yok zaten:KK64:
canım ıpllazer denemişsin ne oldu etkili oldumu

Ellipse lazer yaptıranlar var mı acaba? Lazer merkezine gittim anlaştım alex dediler makine ipl imiş sonradan anladım. Yaptırdım ömür boyu çıkmadı diyen var mı?Yarın gidip üyeliği iptal ettirmek istiyorum. Umarım başarılı olurum parayı da peşin ödemiş oldum.

GOLDESS Buz Başlıklı Lazer Epilasyon Cihazı kullandım. Çok memnunum. Kısa sürede çözüme ulaştım. Her tondaki kıl köküne etki ediyor. Herkese tavsiye ederim.

Bende gecen ay basladim ayin 27 snde basladim boyle lazer makinelerinden haberim yoktu komsunun kizi cok memnun kalmis fiyatida baya uygun geldi gitmeye karar verdim sonradan arastirinca ogrendimki kadina sordugumda Ipl oldugunu soyledi makine oyle ama shr ile calisiyoruz dedi burda ne demek istedigini anlamadim shr neyse artik ilk seansim bitti bikini bolgesinde yaklasik 1 hafta 10 gun sonra acaip bi dokulme oldu ust taraflarda nerdeyse hic yok Ipl diye umutsuzluga kapilmak istemiyorum ama bakalim sonuclari yazicam bu arada genital ve bacak icin gidiyorum gayatimda biroere jilet tutmus insan degilim hep agda yapardim ilk defa jilet yaptim ona ragmen daha uzamadilar artik bidahaki seansa alirim :)) simdilik memnunum

Back