Ben de ipl cihazla başladım seanslarıma. Geçen gün 6. seansıma gittim ve çooooook memnunum. Yaz başında başlamıştım, yazı öylesine rahat geçirdim ki anlatamam. İlk seanstan itibaren dökülmelerim çok iyi. Tüm vücut gidiyorum ben. Gittiğim yer temiz, düzenli bir yer. Güzellik merkezinde yaptırıyorum. Farklı şehirlerde şubeleri olan bir yer. Bu en son ki seansta dökülmeyen kısımlar çok az kaldığı için "bir sonraki seansta jiletlemeyi siz yapmayın biz burda yapalım bölgesel çalışalım" dediler. Bugüne kadar herhangi bir yanma, ne bileyim kalıcı acı, şişlik, morluk, kızarıklık vs yaşamadım.
Ipl iyi değildir alexander iyidir diye bir şey yok. Her şeyin iyisi ve kötüsü var. Yapan kişinin uzmanlığı, kullanılan aletin kalitesi önemli olan.
Ve tabiki %100 sonuç diye bir şey yok ama %80-90 sonuç alınabilir pek tabiki. Ayrıca ilerleyen yıllarda kişinin vücut yapısına da bağlı olarak yeniden tüyler çıkabilir. Bu çok normal çünkü kan dolaşımımız devam ediyor, kıl kökleri beslenir yine. Bunu da 1-2 seansla halledebiliriz diye düşünüyorum.