- Konu Sahibi EstetikEditor
-
ipl e giden parasini sokaga atmis olur bence, onu da denemis biri olarak soyluyorum
6 ay giden birisi olara bende bunu söylüyorum kesinlikle hem para hem zaman kaybı.. çok acı bir tecrübe.. Hangisine üzülüceğimi bilmiyorum parayamı zamanamı(
denedim ve gördüm ..ıpl işe yaramıyor..alexandrite sayesinde bütün tüylerimden kurtudum..:79:
ben de ıpl yaptırıyorum ve çok yararını gördüm. belirgin derecede azalma var bence paranızı çöpe attığınızı düşünmeyn çünkü yormlardan anladığım kadarıyla herkeste gösterdiği etki farklı. benm kıl köklerm çok güçlüydü batmalar çok oluyordu ama ona da çok iyi geldi.
ben de ıpl yaptırıyorum ve çok yararını gördüm. belirgin derecede azalma var bence paranızı çöpe attığınızı düşünmeyn çünkü yormlardan anladığım kadarıyla herkeste gösterdiği etki farklı. benm kıl köklerm çok güçlüydü batmalar çok oluyordu ama ona da çok iyi geldi.
merhaba arkadaşlar bende dün ilk seansıma gittim kullnadıkları cihaz ıpl imiş burdaki yorumları okuyonca acıkcası kafam çok karıştı 15 gün sonra rötüş için randevu verdiler sonuçu merak ediyorum acık tenliyim ve siyah renk tüylere sahibim faydasını görürmüyüm yoksa yol yakınken baska bır yeremi gitmeliyim
cnm jel sürüyolrmı yapmadan önce?
evet jel sürüyorlar ve kırmızı bir ışık sacıyor. Sadece koltuk altı ile başladım tek kolla toplam 8-10 atış yaptılar hiç bilgim yok faydasını görürmüyüm bilemedim yardımınıza ihtiyacım var
cnm aynı şekilde bende kol altı 6 seans genital 5 seans yaptırdım.. Sadece kıllarımı inceltti biraz.. Başka faydasını görmedim.. Kıllar biraz dökülüyo ama sonra yine çıkıyo.. Kol altına 2 ay yaptırmadım yeniden eskisi gibi çıktı mesela.. Ben zamanıma ve parama üzüldüm.. çünkü lazeri halledip hamilelik planlıyodum.. Geçen temmuzda başlamıştım sonuç sıfır yani.. Geçen ay başka yerde alexandır ile başladım bir seansta bile yüzde 80 döküldü.. Diğerinde 6 kez yaptırmama rağmen hiç bu kadar dökülmemişti.. Eğer peşin para falan ödemediysen bence bırak derim.. Yinede sen bilirsin tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?